Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 96 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 96 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Barfe din lumea mondena
+38
mofturaki
bebelusha18
cecilia_7625
Rania
Raluca30
scumpetea
swe
anka9mai
tit.ioana
roxanik
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
blondyna
madalina
mary24
popescumelinda
panky(Laura)
izabela08
flo09
adriana
sandy
gepiza
marccora
muraru raluca
buburuza
theodora
mona_mami
elena
teodoraion
paul_A
monicardragan
deriana
amalia-carmen
alinapopa1969
ari05
STEF30IASI
Maria
42 participanți
Pagina 38 din 42
Pagina 38 din 42 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42
Re: Barfe din lumea mondena
Uimitor! Dana Nălbaru se întoarce în trupa Hi-Q
La şapte ani de când şi-au spus adio nu tocmai ca prieteni şi după ce colegii ei au continuat să meargă mai departe cu alte fete, Nicoleta Drăgan şi Anya, ca mai apoi să încerce o formulă de două, Dana Nălbaru a decis să revină în trupa care a consacrat-o.
Au lăsat neînţelegerile la o parte, iar între timp cântăreaţa a trecut şi ea prin ceva schimbări în carieră, dar şi în viaţa persoanală. S-a lansat solo, s-a căsătorit şi mai târziu a devenit mămică.
Dana, Florin şi Mihai plănuiau reunirea trupei încă de acum un an şi jumătate, iar cei trei au lucrat deja la o nouă piesă, „Încă o dată”, care va beneficia şi de un videoclip.
Motto-ul după care se ghidează acum trupa, „Hi-Q se reinventează prin Hi-Q”, poate reprezenta un nou
început. Rămâne de văzut cât va dura colaborarea dintre cei trei.
La şapte ani de când şi-au spus adio nu tocmai ca prieteni şi după ce colegii ei au continuat să meargă mai departe cu alte fete, Nicoleta Drăgan şi Anya, ca mai apoi să încerce o formulă de două, Dana Nălbaru a decis să revină în trupa care a consacrat-o.
Au lăsat neînţelegerile la o parte, iar între timp cântăreaţa a trecut şi ea prin ceva schimbări în carieră, dar şi în viaţa persoanală. S-a lansat solo, s-a căsătorit şi mai târziu a devenit mămică.
Dana, Florin şi Mihai plănuiau reunirea trupei încă de acum un an şi jumătate, iar cei trei au lucrat deja la o nouă piesă, „Încă o dată”, care va beneficia şi de un videoclip.
Motto-ul după care se ghidează acum trupa, „Hi-Q se reinventează prin Hi-Q”, poate reprezenta un nou
început. Rămâne de văzut cât va dura colaborarea dintre cei trei.
Maria- Administrator
Da Maria i-am sii vazut cantand pe la tv , cu siguranta le-a placut tuturor ma bucur ca s-a refacut trupa sincer :pentrutine:
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
ii urmaream cu drag atunci cand erau impreuna ,inainte de a se desparti
Maria- Administrator
m-as bucura..doar varianta cu ea mi-a placut si au avut intr-adevar succes!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
i-am vazut si eu la tv. super. bravo lor...sa se reuneasca
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
Cristi Chivu, tata pentru a doua oara
Sotia capitanului nationalei Romaniei Cristian Chivu, Adelina, a nascut, joi, la Milano, o fetita, care se va numi Anastasia.
Jucatorul lui Inter este pentru a doua oara in aceasta postura, Anastasia fiind al doilea copil al familiei Chivu, care mai are o fetita, Natalia.
"Astazi s-a nascut, la Milano, Anastasia Chivu, a doua fetita a lui Cristian si Adelina. Doamna Chivu si fetita sunt foarte bine. Transmitem fundasului nerazzurro, Adelinei si Nataliei, prima nascuta, felicitarile intregii miscari interiste si o imbratisam pe micuta Anastasia", scrie site-ul Interului.
Natalia Chivu s-a nascut tot intr-o zi de joi, la 12 februarie 2009.
Cristian Chivu si Adelina s-au logodit la 24 noiembrie 2007, la Milano, iar in vara anului 2008, in 6 iulie, s-au casatorit. Evenimentul, la care au fost prezenti aproximativ 500 de invitati, a avut loc la Palatul Stirbey.
Sotia capitanului nationalei Romaniei Cristian Chivu, Adelina, a nascut, joi, la Milano, o fetita, care se va numi Anastasia.
Jucatorul lui Inter este pentru a doua oara in aceasta postura, Anastasia fiind al doilea copil al familiei Chivu, care mai are o fetita, Natalia.
"Astazi s-a nascut, la Milano, Anastasia Chivu, a doua fetita a lui Cristian si Adelina. Doamna Chivu si fetita sunt foarte bine. Transmitem fundasului nerazzurro, Adelinei si Nataliei, prima nascuta, felicitarile intregii miscari interiste si o imbratisam pe micuta Anastasia", scrie site-ul Interului.
Natalia Chivu s-a nascut tot intr-o zi de joi, la 12 februarie 2009.
Cristian Chivu si Adelina s-au logodit la 24 noiembrie 2007, la Milano, iar in vara anului 2008, in 6 iulie, s-au casatorit. Evenimentul, la care au fost prezenti aproximativ 500 de invitati, a avut loc la Palatul Stirbey.
Maria- Administrator
il felicit sincer..un om.."jos palaria"
sandy- Mamica cocheta
sa-i traiasca fetele sunt frumosi amadoi si el si Adelina
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
minunat sa ai asa familie...bravo Cristi si Adelina
swe- Mamica eleganta
mie nu`mi place de Chivu, eu nu`l vad un barbat frumos....dar Adelina e draguta...sunt o famile frumoasa!
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
eu nu ma uit la el ca barbat Anka imi place ca fotbalist si ca stil de viata,mai linistit,fata de alti fotbalisti
Maria- Administrator
pai eu ca fotbalist nici atat nu`l admir...nu`mi place fotbalul, nu urmaresc...Maria a scris:eu nu ma uit la el ca barbat Anka imi place ca fotbalist si ca stil de viata,mai linistit,fata de alti fotbalisti
anka9mai- Mamica cocheta
eu cand joaca echipa nationala,mai trag cu ochiul macar sa vad scorul :floridar:
Maria- Administrator
Felicitari tinerilor parinti si multa sanatate bebeilor :floridar:
Rania- Mamica incepator
- Varsta : 34
Joburi/Distractii : Studenta
eu sunt microbista...si de Chivu imi place ca si "copil" are o relatie excelenta cu mama lui cafeacalculatorMaria a scris:eu cand joaca echipa nationala,mai trag cu ochiul macar sa vad scorul :floridar:
swe- Mamica eleganta
eu nu am treaba! sunt pe din afara.... cand eram pustoaica ziceam ca imi place fotbalul sa stau si eu cu gagiu la tv
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
mie imi place fotbalul cred ca stie toata lumea e evident...si la semantura mea...Chivu imi place si mai mult ptr omul care e!!!...putini fotbalisti sunt oameni de exceptie!!
aseara...am adormit la 1 noaptea am stat sa vad meciul stelei...si a meritat!!
aseara...am adormit la 1 noaptea am stat sa vad meciul stelei...si a meritat!!
sandy- Mamica cocheta
Octavian Strunila si Ella au castigat marea finala Dansez pentru tine ! Adela Popescu s-a clasat pe locul al doilea!
Octavian Strunilă şi partenera lui, Ella Dumitru, au câştigat finala "Dansez pentru tine. Cuplul pregătit de coregraful Lilian Cărăuş le-a cucerit inimile telespectatorilor şi au primit cele mai multe voturi.
Tânăra a intrat în posesia unui cec în valoare de 60.000 de euro, bani pe care îi va folosi pentru a-şi ajuta familia. În urmă cu mulţi ani, mama Ellei a rămas paralizată după ce a fosr înjunghiată de tatăl ei, dar şi tatăl său vitreg şi bunica sa au probleme de sănătate.
Partenera lui Octavian a fost premiată de Oana Cuzino.
Pe locul al doilea s-au clasat Adela Popescu şi Alexandru Lică. Partnerul actriţei din "Iubire şi onoare" a câştigat 20.000 de euro.
"Alex şi Adela au demonstrat opt emisiuni la rând că sunt adevăraţi artişti. Coregrafa lor, Vica, s-a descurcat excelent şi a făcut nişte coregrafii extraordinare. Aş vrea ca statuetele să meargă la ei", a spus Octavian.
"Sunt extrem de recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat aici. Această experienţă m-a schimbat foarte mult în bine", a declarat şi Adela Popescu.
Lena, partenera lui Răzvan Fodor, a câştigat premiul de popularitate
Lena Rădulescu, tânăra care a dansat cu Răzvan Fodor, a obţinut cele mai multe voturi şi a câştigat premiul de popularitate.
Ea a primit din partea sponsorilor emisiunii un premiu de 5.000 de euro.
Premiul special al juriului a fost câştigat de Ana Maria Iordan, partenera lui Bogdan Vlădău. Ea a încasat un premiu de 3.000 de euro.
Octavian Strunilă şi partenera lui, Ella Dumitru, au câştigat finala "Dansez pentru tine. Cuplul pregătit de coregraful Lilian Cărăuş le-a cucerit inimile telespectatorilor şi au primit cele mai multe voturi.
Tânăra a intrat în posesia unui cec în valoare de 60.000 de euro, bani pe care îi va folosi pentru a-şi ajuta familia. În urmă cu mulţi ani, mama Ellei a rămas paralizată după ce a fosr înjunghiată de tatăl ei, dar şi tatăl său vitreg şi bunica sa au probleme de sănătate.
Partenera lui Octavian a fost premiată de Oana Cuzino.
Pe locul al doilea s-au clasat Adela Popescu şi Alexandru Lică. Partnerul actriţei din "Iubire şi onoare" a câştigat 20.000 de euro.
"Alex şi Adela au demonstrat opt emisiuni la rând că sunt adevăraţi artişti. Coregrafa lor, Vica, s-a descurcat excelent şi a făcut nişte coregrafii extraordinare. Aş vrea ca statuetele să meargă la ei", a spus Octavian.
"Sunt extrem de recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat aici. Această experienţă m-a schimbat foarte mult în bine", a declarat şi Adela Popescu.
Lena, partenera lui Răzvan Fodor, a câştigat premiul de popularitate
Lena Rădulescu, tânăra care a dansat cu Răzvan Fodor, a obţinut cele mai multe voturi şi a câştigat premiul de popularitate.
Ea a primit din partea sponsorilor emisiunii un premiu de 5.000 de euro.
Premiul special al juriului a fost câştigat de Ana Maria Iordan, partenera lui Bogdan Vlădău. Ea a încasat un premiu de 3.000 de euro.
Maria- Administrator
da..ce sa zic asa e cand depinde de public..omul voteaza cazul...daca ar fi fost dupa dans...in finala ramaneau Adela si alex..si paula si tudor!!
sandy- Mamica cocheta
asa a fost mereu,sa votat cazul respectiv nu dansul perechii
Maria- Administrator
Bote si-a angajat fiul si iubita la Antena 1
Succesul show-ului „Burlacul" i-a oferit lui Bote şansa de a-şi continua cariera în televiziune. Designerul a semnat cu Antena 1 şi, după ce că s-a vândut scump, a şi pus condiţia să lucreze alături de aleasa sa, Violeta şi de manechinul său preferat, Andrei Iordache.
Bote a sărbătorit ieri împlinirea vârstei de 44 de ani şi s-a bucurat de prezenţa Violetei şi a lui Andrei chiar la filmările emisiunii „Next Top Model", show pentru care e remunerat cu 20.000 €.
Designerul le-a pus o condiţie obligatorie producătorilor Antena 1, aceea de a lucra împreună cu cei doi protejaţi ai săi, cărora să le faciliteze debutul în televiziune.
Filmările deja au început şi totul merge ca pe roate. Deşi în ultimele două luni a stat într-un con de umbră, perioada aceasta e una cu adevărat prolifică pentru Violeta, aleasa lui Bote, la „Burlacul": „Acum sunt la filmări, pentru pelicula lui Nicolas Cage, nici eu nu ştiu cât stau. Filmez toată noaptea, nici nu ştiu dacă ajung la petrecerea lui Bote. Aşa că îi urez să aibă parte de sănătate şi de tot binele din lume", ne-a declarat Violeta.
Şi Bianca i-a făcut o urare sinceră fostului ei iubit: „Îi doresc, sincer şi dezinteresat, şi chiar aş vrea ca ceea ce spun să nu fie interpretat aiurea, multă sănătate şi dragoste", ne-a declarat Bianca.
Succesul show-ului „Burlacul" i-a oferit lui Bote şansa de a-şi continua cariera în televiziune. Designerul a semnat cu Antena 1 şi, după ce că s-a vândut scump, a şi pus condiţia să lucreze alături de aleasa sa, Violeta şi de manechinul său preferat, Andrei Iordache.
Bote a sărbătorit ieri împlinirea vârstei de 44 de ani şi s-a bucurat de prezenţa Violetei şi a lui Andrei chiar la filmările emisiunii „Next Top Model", show pentru care e remunerat cu 20.000 €.
Designerul le-a pus o condiţie obligatorie producătorilor Antena 1, aceea de a lucra împreună cu cei doi protejaţi ai săi, cărora să le faciliteze debutul în televiziune.
Filmările deja au început şi totul merge ca pe roate. Deşi în ultimele două luni a stat într-un con de umbră, perioada aceasta e una cu adevărat prolifică pentru Violeta, aleasa lui Bote, la „Burlacul": „Acum sunt la filmări, pentru pelicula lui Nicolas Cage, nici eu nu ştiu cât stau. Filmez toată noaptea, nici nu ştiu dacă ajung la petrecerea lui Bote. Aşa că îi urez să aibă parte de sănătate şi de tot binele din lume", ne-a declarat Violeta.
Şi Bianca i-a făcut o urare sinceră fostului ei iubit: „Îi doresc, sincer şi dezinteresat, şi chiar aş vrea ca ceea ce spun să nu fie interpretat aiurea, multă sănătate şi dragoste", ne-a declarat Bianca.
Maria- Administrator
Catalin Crisan s-a insurat in secret!
SE SPUNE ca dupa ce te frigi cu ciorba, sufli si-n iaurt. Ei bine, nu si daca te numesti CATALIN CRISAN. Artistului chiar ii place iaurtul!
Catalin(42) si Alina(32) s-au casatorit dupa 11 luni de relatie
Bogdan Pavelescu
La exact 15 luni de la divortul de Lucia Bubulac, interpretul de muzica usoara s-a insurat din nou.
Aleasa inimii lui este Alina Cupsa (32 de ani), doctorita cu care Catalin Crisan (42) se iubeste de la sfarsitul lui 2009.
Cei doi si-au unit destinele joi dupa-amiaza, in mare secret, la Primaria Sectorului 4, cununia civila fiind oficiata de edilul Cristian Popescu Piedone.
“Sunt extrem de fericit. Gata! M-am casatorit! Normal ca am avut emotii, dar am spus «da» din prima. Si Alina a spus un «da» hotarat. Atat parintii mei, cat si parintii Alinei au avut emotii, dar au reusit sa le ascunda. S-au bucurat enorm pentru noi. Bogdan si Sandra Mirodot ne-au fost martori, ei fiind prietenii mei de cand eram la scoala generala”, a declarat Catalin Crisan pentru ziarul National.
Casatorie cu 12 invitati!
Dupa ce a au spus “da”, cantaretul si doctorita au petrecut alaturi de prieteni si de apropiati la restaurantul “Il Museum” din Capitala.
Cum totul a fost organizat in cel mai mare secret, numarul invitatilor a fost unul foarte mic: 12!
“Atat la cununia civila, cat si la petrecere, ne-au fost alaturi parintii si prietenii foarte apropiati, in total 12 persoane”, a mai spus Catalin Crisan.
SE SPUNE ca dupa ce te frigi cu ciorba, sufli si-n iaurt. Ei bine, nu si daca te numesti CATALIN CRISAN. Artistului chiar ii place iaurtul!
Catalin(42) si Alina(32) s-au casatorit dupa 11 luni de relatie
Bogdan Pavelescu
La exact 15 luni de la divortul de Lucia Bubulac, interpretul de muzica usoara s-a insurat din nou.
Aleasa inimii lui este Alina Cupsa (32 de ani), doctorita cu care Catalin Crisan (42) se iubeste de la sfarsitul lui 2009.
Cei doi si-au unit destinele joi dupa-amiaza, in mare secret, la Primaria Sectorului 4, cununia civila fiind oficiata de edilul Cristian Popescu Piedone.
“Sunt extrem de fericit. Gata! M-am casatorit! Normal ca am avut emotii, dar am spus «da» din prima. Si Alina a spus un «da» hotarat. Atat parintii mei, cat si parintii Alinei au avut emotii, dar au reusit sa le ascunda. S-au bucurat enorm pentru noi. Bogdan si Sandra Mirodot ne-au fost martori, ei fiind prietenii mei de cand eram la scoala generala”, a declarat Catalin Crisan pentru ziarul National.
Casatorie cu 12 invitati!
Dupa ce a au spus “da”, cantaretul si doctorita au petrecut alaturi de prieteni si de apropiati la restaurantul “Il Museum” din Capitala.
Cum totul a fost organizat in cel mai mare secret, numarul invitatilor a fost unul foarte mic: 12!
“Atat la cununia civila, cat si la petrecere, ne-au fost alaturi parintii si prietenii foarte apropiati, in total 12 persoane”, a mai spus Catalin Crisan.
Maria- Administrator
PAI NU ERA casatorit?
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
pai nu divortase Teo??, cata valva s-a facut si la divortul lor....
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Pagina 38 din 42 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42
Subiecte similare
» Barfe din lumea mondena(2)
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
Pagina 38 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA