Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 249 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 249 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Diete si regimuri
+30
madalina
sandy
marccora
muraru raluca
panky(Laura)
narcy
florares
theodora
amalia-carmen
aniela72
denissa
monicardragan
alinapopa1969
paul_A
scumpetea
teodoraion
elena
Maria
ari05
stokerita
mona_mami
alidascalu
dani23ela
deriana
anuta22
STEF30IASI
anka9mai
geodeny
raruta
adriana
34 participanți
Pagina 20 din 22
Pagina 20 din 22 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22
Re: Diete si regimuri
Pai cica e preferata in colana celei generale...Cica e mai putin periculoasa si are mai putine efecte post operatie
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
nu fetele am facut anestezie totala, pe vena .... nu are nici o legatura cu anestezia sau operatia
mona ce mananc? ..... 2-3 lingurite de iaurt, de supa, de piure, orice mancare , fructe, dar nu pot mai mult de 3-5 lingurite, daca exagerez vars! ... 2-3 guri de apa si tot asa
sandy esti o draguta
mona ce mananc? ..... 2-3 lingurite de iaurt, de supa, de piure, orice mancare , fructe, dar nu pot mai mult de 3-5 lingurite, daca exagerez vars! ... 2-3 guri de apa si tot asa
sandy esti o draguta
te pup Adriana...imi esti foarte draga..ptr omul din tine mai ales!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
vai Adriana ,dar eu de la 2 lingurite nu simt nici gustul la mancare
Maria- Administrator
oooooooo Adriana ce am citit eu aici....asteptam pozeeee
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Adriana, draga si eu mananc 2-3 lingurite ... dar pe-o masea!adriana a scris:nu fetele am facut anestezie totala, pe vena .... nu are nici o legatura cu anestezia sau operatia
sandy esti o draguta
Doamne ajuta sa fie precum iti doresti ... Mi-ar place si mie, dar imi este frica! Am vazut-o la TV pe fiica Andei Calugareanu, si ea facuse .... slabise mult in urma operatiei ... Dar mie chiar imi e groaza de taieturi ... Prefer cum sunt ... si incet-incet poate se va face vreo minune! :pentrutine:
mona_mami- Mamica cocheta
am ajuns la 85 fix .... de la 92
2-3 inghitituri, nici eu nu prea le simt gustul dar ce sa fac!
mona nu sunt multe taieturi, decat 4 si nu au mai mult de 3 cm .... adica 4 capse .... am facut o poza o sa va arat cum aratam!
2-3 inghitituri, nici eu nu prea le simt gustul dar ce sa fac!
mona nu sunt multe taieturi, decat 4 si nu au mai mult de 3 cm .... adica 4 capse .... am facut o poza o sa va arat cum aratam!
Ups, Adriana, ce vesela esti, parca n-ai fi cu taieturi ...................... Tot frica imi e! :floridar:
Oricum, nu ma tenteaza deloc! Si cine sa stea cu fetele? Doamne fereste sa fie cazul ... soacra si mama bolnave amandoua, dar si departe de casa mea ... cam greu ar fi!
superr Adriana.ai slabit!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
ei fetele nu se cunoaste chiar asa de mult ..... sa mai slabesc inca vreo 7 kg si apoi
off...ce mila mi-a fost cand am vazut taieturile...inafara de a naste...nu am facut altceva..si nu mai vreau alt copil..desi am avut o nastere fara probleme..vei slabi mai mult ..esti vesela si se vede ca vrei asta!
sandy- Mamica cocheta
sa faci poze Adriana,stii tu cum ,asa cum vedem noi prin reclame ,inainte si dupa operatie
Maria- Administrator
i8nainte cu o zi de operatie am cateva poze facute.... chiar de teo, la ziua lui gabita ...... cand mai slabesc putin si cand ma intalnesc cu teo imi va face ea
da da asa e..chiar zicea Adriana sa ii fac poze sa aiba dovezi INAINTE si DUPA ..FACEM SI DUPA CAND VA FI CAZUL..RABDARE FETELE..
bine ca v-ati gandit ,sunt sigura ca va fii o schimbare radicala in viata ta Adriana la cat te vad de ambitioasa
Maria- Administrator
da maria sa sti ca va fi o schimbare radicala ..... deja se vede schimbarea si nu numai ca slabesc ci din mai multe puncte de vedere, sunt mai linistita, mai rabdatoare ....
ma bucur mult Adriana,vezi e mare lucru sa te simti bine cu tine!
Super Adriana felicitari pentru reusita operatiei ma bucur sa aud ca esti bine tine-o tot asa , si eu m-am cantarit la mare sii am ramas placut surprinsa sa vad ca am slabit 10Kg de la ulima cantarire (martie ) asta daca nu era bun cantarul acum ca am venit acasa am sa continui sa beau ceaiuri sii sa ma aptin de la macare poate ........poate iti calc pe umeri
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
multumesc roxy ..... felicitarile sunt pentru tine ca ai putut sa te abti de la mancare si sa slabesti ..... asta este voinata cu adevarat ..... eu am facut operatia pentru ca mie imi lipseste aceasta vointa! .... spor la slabit in continuare!
felicitari fetele!
sandy- Mamica cocheta
Asa e Adriana , cantarul arata ca am slabit 10 kg , se vede si la imbracaminte , dar nici eu nu am ambitie , mai scap caii cateodataadriana a scris:multumesc roxy ..... felicitarile sunt pentru tine ca ai putut sa te abti de la mancare si sa slabesti ..... asta este voinata cu adevarat ..... eu am facut operatia pentru ca mie imi lipseste aceasta vointa! .... spor la slabit in continuare!
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Pagina 20 din 22 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22
Pagina 20 din 22
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA