Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 218 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 218 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Diete si regimuri
+30
madalina
sandy
marccora
muraru raluca
panky(Laura)
narcy
florares
theodora
amalia-carmen
aniela72
denissa
monicardragan
alinapopa1969
paul_A
scumpetea
teodoraion
elena
Maria
ari05
stokerita
mona_mami
alidascalu
dani23ela
deriana
anuta22
STEF30IASI
anka9mai
geodeny
raruta
adriana
34 participanți
Pagina 19 din 22
Pagina 19 din 22 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22
Re: Diete si regimuri
patim ca magarul lui nastratin hogea,pe cand sa ne invatam fara mancare murim
Maria- Administrator
si eu! sunt foarte pofticioasa...Sunt kg mele si ma mandresc cu ele
elena- Mamica cocheta
eu in viata mea nu am inceput o dieta,caci stiu ca nu as putea sa o duc la capat,singurile lucruri care ma corup sunt dulciurile
dar si cele mai daunatoare
dar si cele mai daunatoare
Maria- Administrator
noi sa fim sanatoase :pupd:
cine rezista in fata unor prajituri?eu nuuuuuuuuuuuuu
cine rezista in fata unor prajituri?eu nuuuuuuuuuuuuu
elena- Mamica cocheta
eu nici atattttttttttt
problema e ca nu am facut nimic dulce
problema e ca nu am facut nimic dulce
Maria- Administrator
lasati ferelor ca nu aveti de ce va face griji..interiorul conteaza..de ce sa fim top model..daca interiorul ar fi putred..si apoi eu zic ca nici nu aveti de ce sa va faceti griji...esenta sta..in felul de a fi..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
si eu stau foarte bine la capitotul kg in plus....am avut o perioada in care am slabit si acum nu mai reusesc....sa vad poate zilele astea ma abitionez si incep iar dieta mea
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
dieta disociata 3-3-3 e singura cat de cat santoasa si care da rezultate dupa parera mea....dar inainte de toate trebuie ffff multa ambitieadriana a scris:ce dieta ti anka?..... si eu zic mereu ca ma apuc dar nu am ambitie!!!!!!
anka9mai- Mamica cocheta
de astazi incep si eu anka..... nu stiu daca o tin 3-3-3 dar astazi mi-am luat mere la mine asa ca am ziua de fructe...... vreau sa ma las si de tigari, gata nu imi mai cumpar asa ca trebuie sa tin dieta ..... sper sa reusesc ce mi-am propus
ei anka, asa repede ..... nu am tinut dieta cum nu mam lasat de fumat .... oricum sa zic ca am slabit vreo 500 de gr..... mananc mai putin, fara paine, dulciuri rar .... mai mult pepene!
Eu am trecut de ceva vreme la dieta ... cu scari! Adica, de cand ne-am facut mansarda intr-una urc si cobor scarile chiar daca nu vreau ... trebuie ... Lavinia e "indragostita" de catarat peste tot! Asaca dieta mea parca ar da roase! Nici mancare nu-mi trebuie ca ... ar insemna sa cobor la bucatarie atunci cand imi e foame!
mona_mami- Mamica cocheta
tu ai trecut la dieta cu scari si eu am trecut la dieta cu micsorare a stomacului
vinerea trecuta am fost si m-am operat, acum ma simt foarte bine, singurul lucru care ma doare este spatele, cand stau mult in p[icioare sau pe scaun, in rest sunt ok .... in 9 zile am slabit 7 kg, de acum incolo se va slabi mult mai incet .... incet dar sigur, pentru ca nu pot manca mai mult de 2-3 linguri de mancare, -1-2 guri de apa din 10 in 10 minute ....
vinerea trecuta am fost si m-am operat, acum ma simt foarte bine, singurul lucru care ma doare este spatele, cand stau mult in p[icioare sau pe scaun, in rest sunt ok .... in 9 zile am slabit 7 kg, de acum incolo se va slabi mult mai incet .... incet dar sigur, pentru ca nu pot manca mai mult de 2-3 linguri de mancare, -1-2 guri de apa din 10 in 10 minute ....
deja 7 kg adriana?pe bune??asta e super,abia astept sa te vad..se vede la imbracaminte deja?
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Super, Adriana! A fost grea operatia?adriana a scris:tu ai trecut la dieta cu scari si eu am trecut la dieta cu micsorare a stomacului
teo eu zic ca nu se vede, desi astazi colegele mi-au spus ca este vizibil, eu am imbracat astazi o pereche de blugi care am primit-o cadou dar nu mi-au venit, astazi m-am imbracat cu ei deci este vizibil !!!!!
Mona nu a fost grea operatia in sine, eu nu m-am simtit foarte bine a 2 a zi , am avut stari de voma toata ziua, am avut o sonda nasogastrica si imi dadea mereu senzatia de voma, in rest sunt ok, am ramas cateva zile cu acea senzatie dar acum este ok, acum ma doare spatele cand stau mult pe scaun sau in picioare, desi dr a spus ca nu este de la operatie,..... batranetile!
Mona nu a fost grea operatia in sine, eu nu m-am simtit foarte bine a 2 a zi , am avut stari de voma toata ziua, am avut o sonda nasogastrica si imi dadea mereu senzatia de voma, in rest sunt ok, am ramas cateva zile cu acea senzatie dar acum este ok, acum ma doare spatele cand stau mult pe scaun sau in picioare, desi dr a spus ca nu este de la operatie,..... batranetile!
Ei, Adriana, batranetile tale ... Ce sa mai zic eu!? Mai am putin si fac 39 ...
Cat mananci acum si ce anume?
Cat mananci acum si ce anume?
POate sa fie totusi si de la operatie Adriana! Ce fel de anestezie ai facut?
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
Daca a facut-o in coloana ... de acolo e! Stiu pe propria mea piele ... am trei la activ ... Sa de-a Domnul sa nu-mi mai trebuiasca!
off Adriana...lasa ca o sa treaca si o sa fii asa cum vrei tu!!..desi noi te iubeam asa cum erai...tot frumoasa
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Pai de asta zic si eu am avut o injectie in coloana si ma doare spatele!
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
Te cred ... stiu si eu cu cele ale mele ... si mai ales noaptea ...
Pai, doua cu nasterile ... iar una pe la 10 ani cu operatia de apendicita ... Nu stiu de ce mi-a facut atunci in coloana ... eram copil ...
Pagina 19 din 22 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22
Pagina 19 din 22
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA