Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 51 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 51 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 2466r05Ady.Biju

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 2quni4z hmshop.wordpress.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 Wkpzltartizele.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 Kaqpztbratari magice

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 69m8w9 Shop/candles

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 2moa4jsbiosens.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 2ef53k2reginamaria.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie!

+28
blondyna
claudia_mami
madalina
monica_2008
stefanescu_alina
alinapopa1969
mona_mami
celina74
ellemissela
anka9mai
bebelusha18
sandy
theodora
ari05
popescumelinda
elena
amalia-carmen
florares
paul_A
teodoraion
denisadarius
Maria
panky(Laura)
raruta
muraru raluca
STEF30IASI
dani23ela
adriana
32 participanți

Pagina 36 din 42 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42  Urmatorul

In jos

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 Empty Re: Concurs surpriza pentru o mamica draga mie!

Mesaj Scris de sandy Vin Apr 23, 2010 1:25 pm

iar ai pus zambetul strengaresc,ai reusit sa afli?
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 Empty Re: Concurs surpriza pentru o mamica draga mie!

Mesaj Scris de adriana Vin Apr 23, 2010 2:01 pm

nu sandy....nu stiu absolut nimic Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 199844 dar astept sa aflu Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 377534
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Vin Apr 23, 2010 4:22 pm

gata fetelor...s-a terminat cu asteptarea...eu am fost ce vizata Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 377534
a ajuns in sfarsit surpriza ...am primit de la cuscra ceva foarte frumos
o sa pun si poze , numai sa le descarc Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 693395
este vorba de un tricou si de niste pantofiori foarte frumosi pentru Alexia
multumesc cuscra Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 693395
mi-ai facut ziua mai frumoasa :pupd:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Apr 23, 2010 4:32 pm

ma bucur caci a functionat flacara violet si ca am ghicit cine a fost surprinsa Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 693395
bravo Florina Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 693395 si bravo si tie Sandy Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de radumihaela36 Vin Apr 23, 2010 4:33 pm

felicitari...cred ca toate fetele au asteptam cu sufletul la gura Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 611610
radumihaela36
radumihaela36
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Joburi/Distractii : doar mamika

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Vin Apr 23, 2010 4:37 pm

Maria a scris:ma bucur caci a functionat flacara violet si ca am ghicit cine a fost surprinsa Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 693395
bravo Florina Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 693395 si bravo si tie Sandy Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 693395

aaa deci stiai???/ si n-ai suflat nimic Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 496116
Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 693395
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Apr 23, 2010 4:43 pm

ma bucur mult,cat am putut sa ma distrez...pe seama voastra...nu a ta cuscra,a celorlalte fete curioase foc... Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 199844 si eu sunt la fel dar de acum stiam,doar am disimulat..caci adresa o aveam,nu am intampinat nici o problema Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 199844
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Apr 23, 2010 4:45 pm

am dat si eu cu presupusul si de data asta vad caci am avut dreptate desi Teo mi-a zis caci Florinei i-am facut deja surpriza Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 693395

ma bucur pentru tine :pupmare:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Apr 23, 2010 4:46 pm

pai gura sparta de sormi a spus ceva,de flacara violet...si v-am luat-o la ture.. Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 199844 asa ca a sucit-o...ea stia ce flacara violet..?ca nu asa functioneaza pacaliciul ce e... Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 199844
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Apr 23, 2010 4:54 pm

in sfarsit s-a terminat cu suspansul!

eu a trebuit sa dau vina pe mine ca Florina se cam prinsese si nu vroiam..asa ca am zis eu sa intru la zid...si asa ne-am distrat mai rau ca niciodata..de aia ziceam ca o sa dati cu rosii in mine Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 199844
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Apr 23, 2010 5:12 pm

vai fetele cat sunteti de rele....voi surorilor amandoua complotiti rau de tot .... sandy nu mai am cuvinte..... ai tacut si ai facut....si ma intrebai pe mine daca stiu ceva....ooffffffff ....ce ma fac eu cu voi? Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 199844
felicitari florina pentru cadoul surpriza.....sa se bucure pitica din plin de el.....a fost cel mai asteptat cadou surpriza de pana acum.....
felicitari sandy Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 693395 ...desi sunt suparata pe tine.....de teo nici nu mai zic Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 377534 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 693395
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Apr 23, 2010 5:16 pm

da...Adriana stiu cum e...eu nici ei nu ma vrut sa-i spun dar ma prins cand ambalam cadoul Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 199844
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Apr 23, 2010 5:18 pm

pai adriana..daca eu am fost gura sparta trebuia s-o dreg cumva...apoi fetele au dat vina pe mine si eu am intrat in jocul lor Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 257143

las ca pupam sa treaca supararea Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 693395
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Apr 23, 2010 5:25 pm

mi-a trecut supararea teo.... Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 693395 Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 693395
felicitari inca o data sandy pentru cadoul facut.....abia asteptam sa puna florina poze
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Apr 23, 2010 5:31 pm

multumesc Adriana Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 693395
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de brigitta Vin Apr 23, 2010 6:05 pm

vai Sandy ce ma bucur ca ai putut sa ne ti asa in suspans, chiar si eu asteptam sa vad cine a fost surptinsa si cand am vazut ca poate este o pacaleala de1 aprilie am zis gata nu o sa mai fie nici o surpriza Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 611610
Florina sa te bucuri de cadou si sa o porti sanatoasa la fel si pitica Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 693395
brigitta
brigitta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Apr 23, 2010 6:16 pm

off Brigitta,imi pare rau ca v-am tinut asa pe jar...si eu abia asteptam sa ajunga
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de tit.ioana Vin Apr 23, 2010 7:36 pm

Felicitari fetelor, felicitari ca reusiti sa aduce-ti o raza de bucurie in sufletele mamicilor Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 693395
Felicitari Florina sa te bucuri de cadoul primit! :pupd:
tit.ioana
tit.ioana
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Vin Apr 23, 2010 9:09 pm

multumesc tuturor si mai ales cuscrei Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 693395

si NU , nu banuiam nimic , chiar ma gandeam pana la merg la posta sa intru pe forum sa vad daca a ajuns cadoul surpriza la cineva Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 377534
de acum cand mai intarzie asa mult cadoul o sa stiu ca e pentru mine sau Elena..ca la noi merge posta asa prost :lim:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Apr 23, 2010 9:11 pm

Florina bine caci ajunge pana la urma,mai bine mai tarziu decat niciodata Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 377534
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Vin Apr 23, 2010 10:19 pm

aha...deci am banuit bine, eram sigura ca pentru Florina era, daca venea din partea voastra...Felicitari sandy pt gest, felicitari Florina, sa le poarte sanatoasa :pupd:
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Apr 23, 2010 10:35 pm

elena a scris:aha...deci am banuit bine, eram sigura ca pentru Florina era, daca venea din partea voastra...Felicitari sandy pt gest, felicitari Florina, sa le poarte sanatoasa :pupd:
ai vazut Elena caci nu ne-am inselat Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 611610
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Vin Apr 23, 2010 10:45 pm

amandoua ati complotat si nici una n-a suflat nimic :timi:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Vin Apr 23, 2010 11:29 pm

pai am zis, aici, dar Teo nu a vrut sa recunoasca Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 369508
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Vin Apr 23, 2010 11:37 pm

pai ma suparasem pe ea,,de aceea va indus in eroare..eu nu spuneam nimik..cand il primea vedea Concurs surpriza pentru o mamica draga mie! - Pagina 36 199844
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 36 din 42 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum