Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 97 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 97 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Intreaba medicul generalist!
+22
mofturaki
claudia_mami
scumpetea
tit.ioana
anka9mai
roxana ,mamica finuta
mona_mami
bebelusha18
radumihaela36
david
brigitta
celina74
elena
madalina
teodoraion
sandy
paul_A
ari05
zana_ale
panky(Laura)
Maria
adriana
26 participanți
Pagina 7 din 13
Pagina 7 din 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Intreaba medicul generalist!
off Roxy...imi pare rau...dar ce are??a mai avut probleme..asa-i??
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
nu stiu Sandy , dar acum paca zici ca-a-nebunit , tranteste si bufneste mai tot timpul , parca nici nu ne mai suporta pe langa el .
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
ce s-a intamplat Roxana si cu sotul?
fetita nu are cumva puroi in gat de a varsat?
fetita nu are cumva puroi in gat de a varsat?
Alexia si-a revenit imediat a varsat un pic si acum si-a revenit , ma gandesc ca daca are infectie in gat poate facea febra , o sa mergem la doctor sa cerem o trimitere pt mai multe examene de laborator sa vedeme exact motivul . Sotul are momente in care se trezeste asa , ca sa ma "termine " pe mine mai repede , am zis eu inca o data asa si ajung si eu la spital , dar poatestiti cum este ca in viata trebuie sa faci si compromisuri , era bine sa fii fost si la noi totul roz .............
la toata lumea e mai intampla sa fie cate o certa Roxi...eu zilele trecute m-am ciondanit cu sotul...chiar si asa departe cum suntem
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
concediu placut mihaela,
roxy totul va fi bine..... aveti grija de voi
roxy totul va fi bine..... aveti grija de voi
asa este si ce urmare a avut cearta .......... prea era monotonie ,mai ales ca am sarbatorit si 13 ani de la nunta trebuia scuturat putin ........ parca acum e alta viata ...... e si el mai atent , sa vedem pana cand ?!
lasa ca va fi bine Roxy..ai sa vezi..doar asa trebuie..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
gabita a fost la tara la socri, a venit de acolo plin de piscaturi , tantari, furnici, purici, nu stiu ce la piscat dar este pictat tot, cu ce sa ii dau?
multa sanatate copilasilor si nu te intrista roxy..poate se rezolva.vb cu el serios despre ce te deranjeaza...
adriana sunt niste produse forever pt muscaturi de tantari si insecte ..fff bune stiu ca le-a folosit o cunostinta..zana poate iti spune mai multe..
adriana sunt niste produse forever pt muscaturi de tantari si insecte ..fff bune stiu ca le-a folosit o cunostinta..zana poate iti spune mai multe..
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Am si eu o dilema ... e posibil ca schimbarea de mediu sa-mi dea stari de somnolenta ,ameteli usoare ...de fapt o stare de indispozitie permanenta ...o exprimare de-a mea ..."nu am capul limpede " parca sunt drogata (desi nu stiu ce stari au cei drogati)..... de cate ori merg la tara intru intr-o stare din-asta ,parca trag de mine sa fac ceva ...nu-mi vine decat sa stau in pat.
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
eu cu unguent nidoflor rezolv cu piscaturile de tantari la Gabi,daca nu apuca sa se scarpine si sa le rupa ii trec repede
sigur sunt unguente si mai bune
sigur sunt unguente si mai bune
Maria- Administrator
o sa ma duc la farmacie sa intreb .....sa vad ce imi recomanda
celina cred ca este peste tot o stare de moleseala , dureri de cap.....
celina cred ca este peste tot o stare de moleseala , dureri de cap.....
adriana a scris:celina cred ca este peste tot o stare de moleseala , dureri de cap.....
Adriana , la mine se intampla asta de fiecare data cand merg la tara ... de cativa ani buni
adriana a scris:gabita a fost la tara la socri, a venit de acolo plin de piscaturi , tantari, furnici, purici, nu stiu ce la piscat dar este pictat tot, cu ce sa ii dau?
Firstul e un spray foarte foarte bun, e ideal sa il ai in casa,
Este considerat „trusa naturala de prim ajutor” care nu trebuie sa lipseasca din nici o casa. Gelul de
aloe stabilizat reprezinta 78% din continutul produsului Aloe First, restul fiind extracte din 11 plante
medicinale cu proprietati curative deosebite si propolis. Toate acestea completeaza cu succes spectrul larg de
actiune a gelului de aloe. Componente principale si câteva din efectele lor:
•78% gel stabilizat de Aloe Vera (vezi capitolele II si III)
•propolis (vezi descrierea actiunii acestuia de la prezentarea produsului Forever Bee Propolis, cap. VII)
•extract natural musetel - dezinfectant, calmant, antibiotic
•extract natural galbenele- cicatrizant, antiinflamator, bactericid, antitricomoniazic
•extract natural coada soricelului- astringent, antiinflamator, antiseptic, regenerator tisular
•extract natural cimbrisor - antiseptic (inclusiv al cailor aeriene)
•extract natural papadie - rezultate bune în pistrui. negi, acnee, entorse
•extract natural jales (salvie)- antiseptic, astringent, cicatrizant, hemostatic, contracta capilarele, epitelizant
•extract natural eucalipt - contine uleiuri volatile bogate în cinerol (antibiotic, antivirotic, antibacterian)
•extract natural ghimbir - proprietati hemostatice, astringente, bactericide, calmante, se utilizeaza cu
succes în tratarea hemoragiilor hemoroidale, gingivite, amigdalite, plagi
•extract natural limba mielului - cicatrizant si actiune sudorifica
•extract natural santal - calmant, astringent, antiseptic
•extract natural floarea patimilor - antibiotic, cicatrizant, inhiba dezvoltarea germenilor gram-pozitivi.
Efecte bune în hemoroizi, plagi, reumatism, nevralgii, scabie, reapan
•tocoferol - vitamina E naturala.
Efectele complexe asigurate de Aloe First sunt antiinflamatoare, detumefiante, hemostatice,
cicatrizante, epitelizante, antiseptice, antimicotice.
Utilizare: rezultate bune s-au obtinut în:
tratamentul arsurilor - pulverizat pe zona afectata dispare durerea, nu se mai formeaza flictene, refacerea
tisulara este mult mai rapida si nedureroasa
leziuni tegumentare diverse - plagi zdrobite sau suprainfectate, contuzii, eruptii cutanate, escare
tratamentul inflamatiilor mucoasei bucale (pulverizat în cavitatea bucala): stomatite, afte bucale si
sublinguale, micoze bucale
paradontopatii (unde se asociaza cu pasta de dinti si cura interna)
opreste evolutia faringitelor, laringitelor,amigdalitelor incipiente (pulverizat în cavitatea bucala, gargara)
ulceratii cronice, ulcere varicoase (în combinatie cu Aloe Propolis Creme)
vaginal - candida, tricomonas (dupa toaleta intima, la 2 ore, intravaginal se pun tampoane cu Aloe First)
zona zoster - atenueaza durerea si elimina pruritul
psoriazis, ihtioza, vitiligo (trebuie însotit si de aplicatii cu Aloe Vera Gelly, consum intern Aloe Vera
Gel, Nature Min, Forever Kids, antioxidanti – A Beta CarE, Forever Lycium Plus, regim alimentar adecvat,
expunerea la soare a zonei lezate)
pulverizat în cavitatea nazala: rinoree, rinita cronica (inclusiv alergica), guturai, sinuzita
în ureche - efecte antialgice calmând durerile provocate de curent, oreion, etc.
înlatura matreata, fortifica radacina firului de par, regenereaza tegumentul paros al capului
înlatura senzatii de prurit, inflamatii, indiferent de cauza (varicela, rujeola, rubeola, întepaturi insecte).
Recomandare: dupa desigilarea flaconului se recomanda a fi tinut la rece
celina74 a scris:Am si eu o dilema ... e posibil ca schimbarea de mediu sa-mi dea stari de somnolenta ,ameteli usoare ...de fapt o stare de indispozitie permanenta ...o exprimare de-a mea ..."nu am capul limpede " parca sunt drogata (desi nu stiu ce stari au cei drogati)..... de cate ori merg la tara intru intr-o stare din-asta ,parca trag de mine sa fac ceva ...nu-mi vine decat sa stau in pat.
Schimbarea ambientului e o cauza de indispozitie si 'dureri de cap', mai ales daca nu iti face foarte mare placere sa mergi in locul acela.
Multumesc pt raspuns zana_ale ...chiar nu-mi face placere sa stau acolo mai mult de 3 zile...deci asta e cauza ...o sa incerc sa-mi placa atunci pentru ca peste 3 saptamani voi merge din nou la tara....cred ca lipsa cumnatei mele din peisaj o sa-mi redea buna dispozitie ( ea sta mai mult pe acolo ,dar cand vom merge noi o sa plece )
de ieri de pe la ora 5 gabita imi face ferbra, iam dat nurofen, panadol, iam facut frectie cu otet, nu ii scade deloc, toata noaptea a fost febril ..... temperatuta are 37-38 ..... m-am uitat in gatul lui si nu este rosu,...... nu stiu ce are, dar il ia cu frisoane, ii este frig, il doare capul in frunte .... ieri a intrat cu sotu sa plateasca cablu si acolo era foarte frig, aveau aer conditionat si o data la luat cu frisoane...... oare sa fie de acolo?.... sai fi declansat vreo sinuzita? ..... scaun are normal, nu varsa...... chiar nu stiu de la ce poate fi!
nu l-am palpat la urechiuse..... atat mi-a spus ca il doare capul..... fruntea..... il lua cu frig ..... acum mi-a spus sotul ca este doar putin caldut insa nu i-a luat temperatura
Da-i nurofen si hidrasec pt hidratare si cat mai multe lichide.
E foarte posibil sa fie de la caldura, de la aerul conditionat sau sa fi luat vre-un virus din 'zbor'.
Daca persista mergi cu el la un pediatru.
E foarte posibil sa fie de la caldura, de la aerul conditionat sau sa fi luat vre-un virus din 'zbor'.
Daca persista mergi cu el la un pediatru.
a fost sotul acum cu el la urgenta si ia zis ca are rosu in gat, desi aseara cand mam uitat eu nu era rosu deloc..... febra are din nou 38.3
i-a dat sa ia aspenten ...,. dupaamiaza merg cu el si la medicul de familie
i-a dat sa ia aspenten ...,. dupaamiaza merg cu el si la medicul de familie
exista acest medicament..... dar nu neaparat pentru rosu in gat
doctoirita de familie mia spus la fel ca are putin rosu in gat, mi-a dat nurofen, strepsils si daca mai face febra augumentin..... de aseara nu mi-a mai facut febra, sa vad ce face astazi
doctoirita de familie mia spus la fel ca are putin rosu in gat, mi-a dat nurofen, strepsils si daca mai face febra augumentin..... de aseara nu mi-a mai facut febra, sa vad ce face astazi
Pagina 7 din 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Subiecte similare
» Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund
» Copilul intreaba...parintele raspunde...
» Mamicile intreaba: Recoltare de celule stem pt bebe?
» Copilul intreaba...parintele raspunde...
» Mamicile intreaba: Recoltare de celule stem pt bebe?
Pagina 7 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA