Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 56 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 56 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Intreaba medicul generalist!
+22
mofturaki
claudia_mami
scumpetea
tit.ioana
anka9mai
roxana ,mamica finuta
mona_mami
bebelusha18
radumihaela36
david
brigitta
celina74
elena
madalina
teodoraion
sandy
paul_A
ari05
zana_ale
panky(Laura)
Maria
adriana
26 participanți
Pagina 8 din 13
Pagina 8 din 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Intreaba medicul generalist!
Ok. Te rogcand ai timp sa imi scri si mie, de pe prospecr, din ce clasa de medicamente face parte. Sincer nu am gasit nici pe net nimic despre el...
Ma bucur ca nu mai are febra! Multa sanatate!
Ma bucur ca nu mai are febra! Multa sanatate!
As vrea s a stiu si eu un remediu pentru dureri lombare....de regula imi trecea intr-o saptama dar vad ac acum ma tine mai mult.... am luat carteva pastile de nurofen ( mig400) ....nu ma doare tare , la repaus nu ma doare deloc ..doar daca fac anumite miscari ....mi-am pus si sare calda ...
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
pai celina...ar trebui sa mergi la un medic..la neuro...sa faci o radiografie....sa vezi daca nu ai vreo hernie de disc ceva.... mie una imi trec cu unguente local...eu folosesc ketonal d exemplu...sau fastum gel...
bebelusha18- Mamica sexy
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : medic / multe
eu am auzit de aspenter nu aspenten
stiu ca aspenterul este pentru inima si eu abia astept sa vad ce zice Adriana despre aspenten(eu sincera sa fiu nu am auzit despre acest medicament)
stiu ca aspenterul este pentru inima si eu abia astept sa vad ce zice Adriana despre aspenten(eu sincera sa fiu nu am auzit despre acest medicament)
eu dupa nastere am ramas cu astfel de dureri, am incercat fel si fel de unguente isi faceau efectul pentru cateva ore si pe urma din nou aparea...mi-am comandat Kosmodisk si la mine isi face efectul, chiar ma relaxeaza.Multa sanatate
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
multumesc pentru sfaturi !
bebelusa , eu greu ma mai duc la doctor ....trebuie sa-mi fie foarte rau ca sa ma hotarasc sa merg...o sa incerc si eu unul din unguente
Madalina , am cautat pe net aspenten...dar nu exista...am gasit doar aspenter
Ioana , e o idee si Kosmodiscul , daca nu merge cu unguente , poate imi iau si eu
bebelusa , eu greu ma mai duc la doctor ....trebuie sa-mi fie foarte rau ca sa ma hotarasc sa merg...o sa incerc si eu unul din unguente
Madalina , am cautat pe net aspenten...dar nu exista...am gasit doar aspenter
Ioana , e o idee si Kosmodiscul , daca nu merge cu unguente , poate imi iau si eu
da fetele aspenter.... dar nu i-a dat acest medicament, cand mi-a spus sotul la telefon nu a retinut bine ...... scuze, a fost o eroare
oricum acum nu ii mai dau nimic pentru ca nu a mai facut febra, ii dau doar strepsils pentru gat
oricum acum nu ii mai dau nimic pentru ca nu a mai facut febra, ii dau doar strepsils pentru gat
Apenterul e aspirina.Aspirina care nu se da la copii pana la 18 ani!madalina a scris:eu am auzit de aspenter nu aspenten
Immmmmmm, acum am vazut ca mai e o pagina si ca s-a lamurit probleme si fara sa intervin eu!
celina74, in legatura cu durerile, si eu am avut dar multumesc lui Dumnezeu am scapat de ele cu niste gel, care a 'uns' articulatiile.
Si eu am auzit de kosmodisc ca ar fi bun.
Si eu am auzit de kosmodisc ca ar fi bun.
eu sincer am in famil;ie pe cineva care si-a luat kosmodisk si a zis ca nu e bun de nimik....
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Celina, nu sunt doctor, dar dupa cum descrii, cred ca durerile pe care le ai sunt de la coloana! La fel le simteam si eu! Fa-ti niste analize dupa cum a spus si Andreea! Mie mi-a fost recomandat de doctor sa fac fizioterapie, si m-am simtit mai bine! Unguentele te linistesc doar pentru o perioada mai scurta, cel putin eu asa am simtit.
Sanatate multa!
Sanatate multa!
mona_mami- Mamica cocheta
De la coloana e sigur ... am scolioza ...si cine stie ce mai o fi ... am observat ca ma doare mai mult la frig...dupa concediu o sa merg sa-mi fac o radiografie ...desi mi-e teama de diagnostic
si eu de cateva zile am dureri de spate, nu pot sta prea mult in picioare sau pe scaun
e posibil sa fi facut o intindere musculara sau o miscare brusca si sa fi 'prins ' un nerv intre 2 vertebre...
nu stiu mihaela, nu ma doare cvoloana, ci sus intre omoplati .... dar este groaznic, o sami fac masaj cu diclofenac .... oare o trece?
In mod normal ar trebui sa treaca. Cand o sa iei pasta de dinti ia si crema cu aloe si canfor pt dureri articulare. E esceptionala.
multumesc mihaela ,,,,, acum vad ca nu ma mai doare, probabil a fost o intindere ceva!
felicitari darguta! sa de`a D-zeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatoszana_ale a scris:Fetelor, am o veste importanta pt mine! Astept al 2 lea bebe!
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Ce fericire! Ma bucur tare mult! O sarcina usoara sa ai! :buchet:
mona_mami- Mamica cocheta
felicitari Zana!!...(mihaela)...sa fiti sanatosi!!.
Ultima editare efectuata de catre sandy_bell in Sam Sept 04, 2010 10:26 pm, editata de 1 ori
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Pagina 8 din 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Subiecte similare
» Utilizatorii intreaba.....moderatorii raspund
» Copilul intreaba...parintele raspunde...
» Mamicile intreaba: Recoltare de celule stem pt bebe?
» Copilul intreaba...parintele raspunde...
» Mamicile intreaba: Recoltare de celule stem pt bebe?
Pagina 8 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA