Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 42 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 42 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
+32
swe
cecilia_7625
alinagherman
Gianina
Raluca30
narcy
lilia
jolinutza
raruta
scumpetea
mofturaki
mona_mami
elena
paul_A
muraru raluca
roxanik
radumihaela36
Crina
mary24
anka9mai
madalina
marccora
roxana ,mamica finuta
STEF30IASI
Maria
sandy
adriana
brigitta
panky(Laura)
tit.ioana
ari05
teodoraion
36 participanți
Pagina 40 din 43
Pagina 40 din 43 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
daca ai putina vointa o sa treaca Adriana....daca nu, eu sunt alaturi de tine....imi imaginez ca e greu desi eu nu am fumat niciodata
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
sper sa treaca anka , astazi la padure mia fost chiar greu in special ca nasi nostri fumeaza amandoi .... deci iti imaginezi cum a fost? ... eu insa am mancat seminte !!!!!!
e un ninceput bun...eu daca as fi fumatoare si ar trebui sa renunt la ele nu stiu ce as face, semintele nu`mi plac iar de bomboane nici nu vreau sa aud
anka9mai- Mamica cocheta
adriana a scris:sper sa treaca anka , astazi la padure mia fost chiar greu in special ca nasi nostri fumeaza amandoi .... deci iti imaginezi cum a fost? ... eu insa am mancat seminte !!!!!!
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!recunosc ca sunt impresionata cuscra, bravooooooo
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
vai cuscra , ma bucur ca te-am impresionat putin astazi la ora 16 fac o saptamana de cand nu am mai pus tigara in gura , dar inca mie pofta de ea !
sper ca la 17..sa nu o iei iar..pleaca de aici..nu mai intra!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
pai aici pot sa imi spun si eu ofu .... si nu o voi lua din nou !!!!! ....sper!!!!!
nu o vei lua..sigur..asa se spune..
sandy- Mamica cocheta
ce tare esti adriana.....stii si ora cand ai fumat ultima oara
anka9mai- Mamica cocheta
sigur ca da anka ..... eram in parc cu gabi , stateam pe banca si savuram linistita o ultima tigara .... era ora 16 ....in .. 21. 03.2011
asa sa ramana cuscra..o amintire....eu sunt curioasa ssa vad cata ambitie ai!
hmmmmmmmmmmmmm...as fi preferat sa nu dai raspunsul asta!
te ajut si eu la sters praful? am fost si eu fumatoare dar am 1 an si ceva de cand m-am lasat..nici sotul nu mai fumeaza si e asa de bine acum suntem o famile de nefumatori
alinagherman- Mamica de cariera
multumesc de ajutor Alina,facem curatenie caci nu mai avem fumatoare
Maria- Administrator
ati facut voi cum ati facut si ati scapat forumul de fumatoare ..... ai dreptate alina este asa de bine sa fi o familie de nefumatori ..... acum poate sta si gabi in bucatarie cat vrea , poate lasa usa deschisa , poti respira un aer curat! :tulips: :itiofer: :itiofer:
eu spun ca-i mai bine ..cand fumam ma simteam tot timpul vinovata ca miros a tigara si sa nu inhaleze si fabi fumul... acum il tin cat vreau in brate si sta peste tot fara sentimente de vinovatie
alinagherman- Mamica de cariera
MISIUNE REUSITA!!
sandy- Mamica cocheta
da alina acelasi sentiment il aveam si eu .... in special cand ne culcam , eu fumam o ultima tigara si apoi ma bagam in pat langa el , il pupam , iar el mitiutelu nu mi-a spus niciodata ca miros urat .....
da sandy este misiune indeplinita desi azi noapte am visat ca fumez .... eram la mare si trageam dintr-o pipaaaaaaaaaa ! cred ca de aceasta data mi-a fost cel mai greu sa ma las de fumat ....nu stiu de ce!
da sandy este misiune indeplinita desi azi noapte am visat ca fumez .... eram la mare si trageam dintr-o pipaaaaaaaaaa ! cred ca de aceasta data mi-a fost cel mai greu sa ma las de fumat ....nu stiu de ce!
recunosc ca am intrat cu teama aici, crezand ca Adriana a fumat.
Eu sper sa fie o decizie finala si sa te gandesti ca e spre binele vostru, eu am tot glumit ca va fac sa renuntati dar ma bucur din suflet ca ai reusit!FELICITARI!!!!!!!!!!!
Eu sper sa fie o decizie finala si sa te gandesti ca e spre binele vostru, eu am tot glumit ca va fac sa renuntati dar ma bucur din suflet ca ai reusit!FELICITARI!!!!!!!!!!!
multumesc mult cuscra .....
ce frumos miroase aici....a primavara :3345: :3345:
anka9mai- Mamica cocheta
uite caci si Adriana a intrat doar sa puna flori :3345:
Bravo Adriana!
Bravo Adriana!
Maria- Administrator
va multumesc mult fetele
oricum mi-a fost foarte greu, cel mai greu!
oricum mi-a fost foarte greu, cel mai greu!
Pagina 40 din 43 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43
Subiecte similare
» La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
Pagina 40 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA