Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 94 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 94 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
+32
swe
cecilia_7625
alinagherman
Gianina
Raluca30
narcy
lilia
jolinutza
raruta
scumpetea
mofturaki
mona_mami
elena
paul_A
muraru raluca
roxanik
radumihaela36
Crina
mary24
anka9mai
madalina
marccora
roxana ,mamica finuta
STEF30IASI
Maria
sandy
adriana
brigitta
panky(Laura)
tit.ioana
ari05
teodoraion
36 participanți
Pagina 7 din 43
Pagina 7 din 43 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
vin si eu... sunt socata fetelor inca... nu pot sa cred :lacrimi:
Teo e distrusa, va dati seama :lacrimi:
Teo e distrusa, va dati seama :lacrimi:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
am venit la voi
Maria- Administrator
bine ai venit maria
ari05- Mamica cocheta
sa speram fetelor ca va avea puterea sa treaca peste acest soc.
panky(Laura)- Mamica cocheta
cu cafea merge o
brigitta- Mamica de cariera
buna fetele , ibntru si eu aici in topic , chiar daca m-am lasat de aproape 1 an , acum simt nevoia sa fumez o tigara , imi pare rau pt TEO , pt ce-a patit , as vrea sa fiu langa ea , s-o sprijin si ea este asa de firava , ce destin crud ......... as vrea s-o sustin si mor de ciuda ca nu pot s-o fac decat virtual , in aceste momente ea are nevoie de cineva langa ea nu la distanta , consider ca si nici cuvintele nu-si au rostul ....... imi pare rau ca nu putem fii langa ea acum .......... sincer sunt intrigata ,sper ca BUNUL DUMNEZEU S-O AJUTE SA TREACA PRIN GRELELE CLIPE ,.........
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
la o tigara sunt si eu acum..... de dimineata de cand am aflat de sotul lui teo am o stare groaznica ..... este groaznic .... nici nu vreau sa ma gandesc ca sar putea intampla oricui, nu sti ce iti rezerva viata!
daca reti pentru mine azi incercati sa nu mai fumati.....viata e ata de scurta si uneori o pierdem cu placeri care nu sunt dupa voia lui Dumnezeu
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
asa e teo ... azi doar aerisim aici pt tine
sincere condoleante inca o data :lacrimi:
sincere condoleante inca o data :lacrimi:
ari05- Mamica cocheta
am sosit si eu la o
sincere condoleante teo
sincere condoleante teo
ari05- Mamica cocheta
ai aparut ari........atunci mai bag si eu una
acum sunt solo acasa, si dupa cat mi-a "chitzait" Dari azi... asa bine merge una in liniste
ari05- Mamica cocheta
esti o fericita.........m-au inebunit copii mei......asculta muzica la maxim...........mi-au facut creieri varza......na.......mai bag una de nervi
macar asculta muzica Laura... nu urla cum face Darius
ari05- Mamica cocheta
nu-i chiar asa laura.............sa asculti in fiecare seara aceleasi melodii........o iei razna
macar voi va potoliti cu o tigara,dar eu
ai mei adineauri se certau ca nu puteau sa imparta bomboanele pe arome,care de ananas,care capsuni :nervi:
ai mei adineauri se certau ca nu puteau sa imparta bomboanele pe arome,care de ananas,care capsuni :nervi:
Maria- Administrator
offff maria.........asa cand sunt doi.......si eu mai patesc asa
am fost afara cu ei si le-am luat dulciuri,si rest de la casa mi-a dat doua bombonele si pur si simplu nu au terminat pana ce nu le-am luat si nu le-au mai primit niciunul
Maria- Administrator
vai fetelor ... si eu abia astept sa am doi :lim:
ari05- Mamica cocheta
vaiiiii......ari ........nu sti ce te asteapta
eee las ca nu e chiar asa cu 2....e mai greu cand e ca la mine unu la scoala si unu mic dar daca e dif doar de 2-3 ani intre ei e ok
si binenteles la o
si binenteles la o
radumihaela36- Mamica eleganta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : doar mamika
asa este si la mine mihaela........fetita este in clasa a 2 si baiatul mic......mi-au mancat sufletul.
bag si eu repede o
bag si eu repede o
mie imi zici unu plange unu vrea sa manance si eu singura cu ei toata ziua...acu a mai stat si sotu pe acasa 2 sapt da nu prea a stat cu ei mult..macar a facut temele cu baiatu m-a scutit de o treaba in plus ca e asa de rau vaii vaiii azi a sarit de pe coltar pe jos si a picat si s-a lovit la obraz are o vanataie frumoasa,sapt trecuta si-a tuns bretonu la scoala si mai intr-o zi cu un coleg din clasa lui era sa imi de-a foc la casa fain nu laura?
radumihaela36- Mamica eleganta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : doar mamika
ce nazdravan este...........asa sunt baieti
Pagina 7 din 43 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43
Subiecte similare
» La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
Pagina 7 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA