Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 62 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 62 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 2466r05Ady.Biju

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 2quni4z hmshop.wordpress.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 Wkpzltartizele.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 Kaqpztbratari magice

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 69m8w9 Shop/candles

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 25h2tfs art3lier.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 2moa4jsbiosens.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 2ef53k2reginamaria.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)

+32
swe
cecilia_7625
alinagherman
Gianina
Raluca30
narcy
lilia
jolinutza
raruta
scumpetea
mofturaki
mona_mami
elena
paul_A
muraru raluca
roxanik
radumihaela36
Crina
mary24
anka9mai
madalina
marccora
roxana ,mamica finuta
STEF30IASI
Maria
sandy
adriana
brigitta
panky(Laura)
tit.ioana
ari05
teodoraion
36 participanți

Pagina 30 din 43 Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 43  Urmatorul

In jos

Anunt Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)

Mesaj Scris de teodoraion Vin Sept 24, 2010 1:27 am

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 307664 fug La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 2481176109 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 663254 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 307664 fug La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 2481176109 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 663254 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 307664 fug La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 2481176109 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 663254 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 307664 fug La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 2481176109 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 663254

asa deci La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 307664 fug La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 2481176109 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 663254 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 307664 fug La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 2481176109 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 663254
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Anunt Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)

Mesaj Scris de Maria Vin Sept 24, 2010 1:42 am

sefa unde pleci? La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Sept 24, 2010 2:05 am

in lumea larga!!!
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Sept 24, 2010 2:11 am

vezi ca dimineata trebuie sa pleci la servici La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 199844 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Sept 24, 2010 1:58 pm

pai cred ca la servici pleaca maria ....si isi ia si catei dupa ea La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 199844
fetele va astept la o pipa La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 423715
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Vin Sept 24, 2010 2:11 pm

am si catei la munca..pe drum pana ajung ma excorteaza...dar ii iau si in troleu si ti-i aduc la cremenita
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Vin Sept 24, 2010 2:12 pm

nu, nu .....multumesc frumos avem si noi exemplarele noastre La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 199844
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Vin Sept 24, 2010 8:45 pm

hai mai Adriana chiar asa mult fum??? nu ne face bine deloc...tu stii ca fumatul pasiv e mai periculos decat cel activ,nu? asa ca ai mila de noi La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 390583
anka9mai
anka9mai
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mar Sept 28, 2010 2:42 pm

anka nu mai intarti pe aici ca sa nu inhalati fum ..... La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 199844 ramaneti in cafenea
cine imi tine companie la o pipa .....doar cu fumatoarele vorbesc La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 199844 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 423715 am adus si cafeluta La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 268808
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Sept 28, 2010 2:43 pm

SI CU pazitorul topicului ce faci? La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 307664 fug
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Sept 28, 2010 2:45 pm

cuscrelor,nu va masurati puterile La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mar Sept 28, 2010 3:10 pm

cuscra credeam ca nu esti prin zona .....stie seful tau ce faci la servici? ....asa muncesti tu?
maria cred ca de aceea a vrut ea sa-mi fie cuscra sa ma cicaleasca mereu ..... La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 199844
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Sept 28, 2010 3:15 pm

sa fie mai aproape de tine La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 199844 asa poate sa te cicaleasca :floridar:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Sept 28, 2010 3:28 pm

habar nu are seful meu ce fac eu..el crede ca stau in banca mea si rasp la telephone La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 394565 cand eu La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 866103

pai sa fii sigura ca de aia am vrut ca Gabita e urat de fapt,vezi ca ma superi eu am vrut ginere ,cuscra e la pachet La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 199844 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 307664 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 663254 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 9955
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mar Sept 28, 2010 10:24 pm

La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 199844 cuscruta mea draga, ce-ar fi sa ne impacam si sa nu ma mai certi? ....am voie acum una mica?....doar jumate macar La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 199844 La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 423715
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mar Sept 28, 2010 10:43 pm

Maria, ce bine de noi! Suntem cuscrele ideale! La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 870859 Nu ne certam ... iti iubesti norutza ca te lauzi cu ea si eu la fel cu ginerica! ... nu punem poze! ... tu faci prajituri, eu le mananc ... si multe altele ...
... si cel mai important nu fumam ...
Dar avem un lucru comun cu celalalte doua cuscre care ... se ciondanesc ... iubim forumul!!!La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 870859La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 870859La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 870859
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Sept 28, 2010 10:58 pm

da Mona,cata dreptate ai,dar se pare ca e ultima zi alaturi de noi La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 693395
sa nu uiti sa ne faci cate o vizita zilnic La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mar Sept 28, 2010 11:36 pm

Vai, Maria ... atat sunt de trista!!!!!! Si am primit si o vestene placuta ... trebuie sa le trezesc pe fete la 6,30 zilnic ... ca sa ajungem la timp (in primul rand eu) ... La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 740747
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Sept 28, 2010 11:38 pm

o sa fie mai greu pana te obisnuiesti cu programul si mai ales fetele La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mar Sept 28, 2010 11:43 pm

mona cata dreptate ai in ceea ce ai scris
eu sunt sigura ca vei intra aproape zilnic iubesti prea mult fetele si forumul ca sa stai departe de noi ...... cat priveste programul va veti obisnui .....este greu la inceput dar pe parcurs va fi bine La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 693395
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Sept 28, 2010 11:49 pm

ce tare esti tumona,cica ideala ca mananci prajiturile Mariei La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 199844 cine nu ar putea face asta???
si eu sunt ideala, sting tigarile Adrianei! La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 199844
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mar Sept 28, 2010 11:58 pm

wau cuscra bine ai venit .... repejor la tigarele .....alte topicuri nu mai erau? La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 199844
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Sept 29, 2010 12:07 am

asta e prioritar!
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Sept 29, 2010 12:10 am

v-ati intalnit cuscrelor dragutelor? La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Joi Sept 30, 2010 8:21 pm

pai cum sa nu maria? ....si acum iar s-o vezi repede in urma mea ..... La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 199844
fetele cine imi tine companie la o pipa ? La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 423715
si ma apara de cuscrisoara mea draga? La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri  !!! (4) - Pagina 30 199844
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 30 din 43 Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum