Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 62 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 62 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
+32
swe
cecilia_7625
alinagherman
Gianina
Raluca30
narcy
lilia
jolinutza
raruta
scumpetea
mofturaki
mona_mami
elena
paul_A
muraru raluca
roxanik
radumihaela36
Crina
mary24
anka9mai
madalina
marccora
roxana ,mamica finuta
STEF30IASI
Maria
sandy
adriana
brigitta
panky(Laura)
tit.ioana
ari05
teodoraion
36 participanți
Pagina 30 din 43
Pagina 30 din 43 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 43
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
sefa unde pleci?
Maria- Administrator
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
in lumea larga!!!
vezi ca dimineata trebuie sa pleci la servici
Maria- Administrator
pai cred ca la servici pleaca maria ....si isi ia si catei dupa ea
fetele va astept la o pipa
fetele va astept la o pipa
am si catei la munca..pe drum pana ajung ma excorteaza...dar ii iau si in troleu si ti-i aduc la cremenita
nu, nu .....multumesc frumos avem si noi exemplarele noastre
hai mai Adriana chiar asa mult fum??? nu ne face bine deloc...tu stii ca fumatul pasiv e mai periculos decat cel activ,nu? asa ca ai mila de noi
anka9mai- Mamica cocheta
anka nu mai intarti pe aici ca sa nu inhalati fum ..... ramaneti in cafenea
cine imi tine companie la o pipa .....doar cu fumatoarele vorbesc am adus si cafeluta
cine imi tine companie la o pipa .....doar cu fumatoarele vorbesc am adus si cafeluta
SI CU pazitorul topicului ce faci?
cuscrelor,nu va masurati puterile
Maria- Administrator
cuscra credeam ca nu esti prin zona .....stie seful tau ce faci la servici? ....asa muncesti tu?
maria cred ca de aceea a vrut ea sa-mi fie cuscra sa ma cicaleasca mereu .....
maria cred ca de aceea a vrut ea sa-mi fie cuscra sa ma cicaleasca mereu .....
sa fie mai aproape de tine asa poate sa te cicaleasca :floridar:
Maria- Administrator
habar nu are seful meu ce fac eu..el crede ca stau in banca mea si rasp la telephone cand eu
pai sa fii sigura ca de aia am vrut ca Gabita e urat de fapt,vezi ca ma superi eu am vrut ginere ,cuscra e la pachet
pai sa fii sigura ca de aia am vrut ca Gabita e urat de fapt,vezi ca ma superi eu am vrut ginere ,cuscra e la pachet
cuscruta mea draga, ce-ar fi sa ne impacam si sa nu ma mai certi? ....am voie acum una mica?....doar jumate macar
Maria, ce bine de noi! Suntem cuscrele ideale! Nu ne certam ... iti iubesti norutza ca te lauzi cu ea si eu la fel cu ginerica! ... nu punem poze! ... tu faci prajituri, eu le mananc ... si multe altele ...
... si cel mai important nu fumam ...
Dar avem un lucru comun cu celalalte doua cuscre care ... se ciondanesc ... iubim forumul!!!
... si cel mai important nu fumam ...
Dar avem un lucru comun cu celalalte doua cuscre care ... se ciondanesc ... iubim forumul!!!
mona_mami- Mamica cocheta
da Mona,cata dreptate ai,dar se pare ca e ultima zi alaturi de noi
sa nu uiti sa ne faci cate o vizita zilnic
sa nu uiti sa ne faci cate o vizita zilnic
Maria- Administrator
Vai, Maria ... atat sunt de trista!!!!!! Si am primit si o vestene placuta ... trebuie sa le trezesc pe fete la 6,30 zilnic ... ca sa ajungem la timp (in primul rand eu) ...
mona_mami- Mamica cocheta
o sa fie mai greu pana te obisnuiesti cu programul si mai ales fetele
Maria- Administrator
mona cata dreptate ai in ceea ce ai scris
eu sunt sigura ca vei intra aproape zilnic iubesti prea mult fetele si forumul ca sa stai departe de noi ...... cat priveste programul va veti obisnui .....este greu la inceput dar pe parcurs va fi bine
eu sunt sigura ca vei intra aproape zilnic iubesti prea mult fetele si forumul ca sa stai departe de noi ...... cat priveste programul va veti obisnui .....este greu la inceput dar pe parcurs va fi bine
ce tare esti tumona,cica ideala ca mananci prajiturile Mariei cine nu ar putea face asta???
si eu sunt ideala, sting tigarile Adrianei!
si eu sunt ideala, sting tigarile Adrianei!
wau cuscra bine ai venit .... repejor la tigarele .....alte topicuri nu mai erau?
asta e prioritar!
v-ati intalnit cuscrelor dragutelor?
Maria- Administrator
pai cum sa nu maria? ....si acum iar s-o vezi repede in urma mea .....
fetele cine imi tine companie la o pipa ?
si ma apara de cuscrisoara mea draga?
fetele cine imi tine companie la o pipa ?
si ma apara de cuscrisoara mea draga?
Pagina 30 din 43 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 43
Subiecte similare
» La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
Pagina 30 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA