Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 19 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 19 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
+14
crina_oc
adriana
mofturaki
mona_mami
Maria
roxana ,mamica finuta
sandy
teodoraion
roxanik
paul_A
celina74
muraru raluca
anka9mai
amalia-carmen
18 participanți
Pagina 2 din 11
Pagina 2 din 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
waw ce imi curg ochii pe aici ...ce pofta mi-ati facut bafta fetele :
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
Prajitura Kinder Pinguin
-pe care am luat-o de pe site-ul http://gourmandine.ro/reteta-prajituri/prajitura-kinder-pinguin/
la cat de demential iese cu siguranta o voi face de craciun sau de anul nou
sa va arat cum mi-a iesit
-pe care am luat-o de pe site-ul http://gourmandine.ro/reteta-prajituri/prajitura-kinder-pinguin/
la cat de demential iese cu siguranta o voi face de craciun sau de anul nou
sa va arat cum mi-a iesit
crina_oc- Mamica sexy
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
super Crina!!!
am incercat si eu aceeasi reteta cu mici modificari dar si noua ne-a placut :poinsetia:
am incercat si eu aceeasi reteta cu mici modificari dar si noua ne-a placut :poinsetia:
Maria- Administrator
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
crina_oc a scris:Prajitura Kinder Pinguin
-pe care am luat-o de pe site-ul http://gourmandine.ro/reteta-prajituri/prajitura-kinder-pinguin/
la cat de demential iese cu siguranta o voi face de craciun sau de anul nou
sa va arat cum mi-a iesit
...reteta! te rog....
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
vai ce de bunatati !....vreau si eu reteta la prajitura kinder
Cuscra , foile de la alba ca zapda o sa le incerc si eu ...eu am alte retete de foi ...una din ele nu iese prea frageda
Cuscra , foile de la alba ca zapda o sa le incerc si eu ...eu am alte retete de foi ...una din ele nu iese prea frageda
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
celina,n-ai gatit nimic?
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
vai fetele ce de bunatati ...... mi-ati facut pofta de prajituri ..... noroc ca am placinta la cuptor!!!!!
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
te asteptam cu poza si pe tine :mosdansator:
Maria- Administrator
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
scuza-ti ca nu am pus reteta....pusesem link-ul si am crezut ca nu mai trebuie...iata reteta:
Prajitura Kinder Pinguin
Ingrediente
Pentru blat:
10 oua
200 grame
zahar tos
2 pliculete de zahar vanilinat
5 linguri de pesmet alb fin
5 linguri de faina
5 linguri de cacao
5 linguri de miere
1 pliculet si jumatate de praf de copt
un praf de sare
50 ml lapte
270 ml ulei
Pentru crema:
700ml frisca lichida
1 pliculet de gelatina
3 linguri de lapte
2 lingura de miere
1 fiola de esenta de vanilie
Pentru glazura 1 (din interiorul prajiturii)
240g ciocolata cu lapte Milka
140g de margarina
2 linguri de apa
4 linguri de ulei
Pentru glazura 2 (deasupra prajiturii)
220g de ciocolata cu lapte Milka
100g de unt
3 linguri de ulei
1 lingura de apa
1 lingura zahar pudra
Ciocolata pentru razalit deasupra prajiturii
Mod de preparare:
Incepem cu prepararea blaturilor. Separam galbenusurile de albusuri si le punem in castroane diferite. In castronul cu galbenusuri adaugam zaharul tos, zaharul vanilinat si mixam bine compozitia pana la omogenizare.
Peste compozitia rezultata, adaugam faina si praful de copt si mixam din nou pana se incorporeaza complet.
Adaugam si cacaoa peste compozitia obtinuta mai sus si amestecam pana la omogenizare. Atentie, compozitia, mie cel putin, mi-a iesit tare si greu de amestecat cu spatula, eu, pur si simplu am inceput sa o amestec cu mana, nu renuntati, perseverati, finalul este delicios
Continuam prin a adauga in aceeasi compozitie, pesmetul, laptele, uleiul si mierea si amestecam pana se incorporeaza totul. Eu din nou am amestecat cu mana.
Intr-un alt catron, in care am pus albusurile, adaugam un praf mic de sare si incepem sa mixam albusurile cu mixerul pana obtinem o spuma consistenta.
Peste aceasta spuma adaugam compozitia cu cacao pregatita mai inainte si amestecam cu spatula pana obtinem o compozitie omogena.
Tapetam cu hartie de copt 2 tavi identice, impartim compozitia de mai sus in doua parti egale si punem la copt, in cuptorul preincalzit, cele 2 blaturi necesare pentru prajitura. Atentie, daca nu aveti 2 tavi identice, nu-i nici o problema, impartiti compozitia in doua si coaceti blaturile pe rand. Blatul se coace in 25-30 minute, se incearca cu scobitoarea daca este copt.
Dupa ce blaturile sunt coapte le scoatem pe niste tocatoare si le lasam la racit, fara sa le scoatem din hartia de copt.
Intre timp, cat blaturile se racesc, pregatim cele 2 glazuri si crema.
Pentru prima glazura, luam o craticioara – eu am setul special de topire a ciocolatei pe baie de aburi – rupem in ea ciocolata bucatelele, adaugam margarina sau untul, apa si uleiul, in cantitatile necesare si punem craticioara cu toate aceste ingrediente pe foc, la fiert, pe baie de aburi, pana se topesc toate si se obtine o compozitie omogena.
Dupa topire, eu am lasat compozitia deoparte sa se raceasca, insa am vazut ca nu se ingrosa deloc, asa ca, in momentul in care compozitia a ajuns la temperature camerei, am introdus-o in frigider si am lasat-o acolo pana s-a ingrosat bine, in asa fel incat sa o pot intinde usor pe prajitura.
Pentru prepararea cremei, incepem prin a dizolva un plic de gelatina, intr-un pahar cu 200 ml apa.
Punem frisca lichida intr-un castron si incepem sa mixam pana se intareste. Dupa ce am obtinut frisca, adaugam mierea, laptele, esenta de vanilie, gelatina dizolvata in prealabil in apa (atentie in momentul incorporarii gelatinei in frisca gelatina trebuie sa fie lichida, daca s-a intarit intre timp mai adaugati putina apa peste ea si amestecati pana la diluare) si mixam pana se incorporeaza bine toate ingredientele. Crema obtinuta astfel o punem in frigder, pana incepem sa asamblam prajitura.
Pentru prepararea celei de a doua glazuri, procedam ca la prima glazura, luam o craticioara – eu am setul special de topire a ciocolatei pe baie de aburi – rupem in ea ciocolata bucatelele, adaugam apa si uleiul, margarina sau untul, zaharul pudra in cantitatile necesare si punem craticioara cu toate aceste ingrediente pe foc, la fiert, pe baie de aburi, pana se topesc toate si se obtine o compozitie omogena.
Dupa topire, eu am lasat compozitia deoparte sa se raceasca, insa am vazut ca nu se ingrosa deloc, asa ca, in momentul in care compozitia a ajuns la temperature camerei, am introdus-o in frigider si am lasat-o acolo pana s-a ingrosat bine, in asa fel incat sa o pot intinde usor pe prajitura.
Cand avem pregatit totul incepem sa asmblam prajiturica.
Crema de frisca eu am imparti-o in 3 parti, doua parti mai mari si egale si a treia parte mai mica pentru deasupra prajiturii.
Luam unul din blaturi, si intindem o parte din crema de frisca pe toata suprafata blatului, netezind foarte bine, deasupra cremei intindem glazura 1, dupa care dam prajiura la congelator pentru 5-10minute, doar cat sa se intareasca glazura bine.
Dupa ce glazura s-a intarit indeajuns, scoatem prajitura din congelator si intindem peste glazura si cealalta parte de crema de frisca, egala cu prima parte, netezim bine din nou. Peste crema rasturnam al doilea blat, cu hartia de copt in sus si apasam usor cu man ape suprafata hartiei de copt, atat cat sa adere blatul cu stratul de crema de frisca, dupa care indepartam hartia de copt.
Turnam glazura 2 peste toata suprafata blatului, netezim bine cu un cutit si dam din nou prajitura la congelator pentru 5-10 minute, cat sa se intareasca glazura.
Peste acest strat de glazura intindem a treia parte de crema de frisca (cea mai mica) si nivelam frumos suprafata prajiturii, ar deasupra razalim ciocolata. Prajiturica o pastram la frigider.
Prajitura Kinder Pinguin
Ingrediente
Pentru blat:
10 oua
200 grame
zahar tos
2 pliculete de zahar vanilinat
5 linguri de pesmet alb fin
5 linguri de faina
5 linguri de cacao
5 linguri de miere
1 pliculet si jumatate de praf de copt
un praf de sare
50 ml lapte
270 ml ulei
Pentru crema:
700ml frisca lichida
1 pliculet de gelatina
3 linguri de lapte
2 lingura de miere
1 fiola de esenta de vanilie
Pentru glazura 1 (din interiorul prajiturii)
240g ciocolata cu lapte Milka
140g de margarina
2 linguri de apa
4 linguri de ulei
Pentru glazura 2 (deasupra prajiturii)
220g de ciocolata cu lapte Milka
100g de unt
3 linguri de ulei
1 lingura de apa
1 lingura zahar pudra
Ciocolata pentru razalit deasupra prajiturii
Mod de preparare:
Incepem cu prepararea blaturilor. Separam galbenusurile de albusuri si le punem in castroane diferite. In castronul cu galbenusuri adaugam zaharul tos, zaharul vanilinat si mixam bine compozitia pana la omogenizare.
Peste compozitia rezultata, adaugam faina si praful de copt si mixam din nou pana se incorporeaza complet.
Adaugam si cacaoa peste compozitia obtinuta mai sus si amestecam pana la omogenizare. Atentie, compozitia, mie cel putin, mi-a iesit tare si greu de amestecat cu spatula, eu, pur si simplu am inceput sa o amestec cu mana, nu renuntati, perseverati, finalul este delicios
Continuam prin a adauga in aceeasi compozitie, pesmetul, laptele, uleiul si mierea si amestecam pana se incorporeaza totul. Eu din nou am amestecat cu mana.
Intr-un alt catron, in care am pus albusurile, adaugam un praf mic de sare si incepem sa mixam albusurile cu mixerul pana obtinem o spuma consistenta.
Peste aceasta spuma adaugam compozitia cu cacao pregatita mai inainte si amestecam cu spatula pana obtinem o compozitie omogena.
Tapetam cu hartie de copt 2 tavi identice, impartim compozitia de mai sus in doua parti egale si punem la copt, in cuptorul preincalzit, cele 2 blaturi necesare pentru prajitura. Atentie, daca nu aveti 2 tavi identice, nu-i nici o problema, impartiti compozitia in doua si coaceti blaturile pe rand. Blatul se coace in 25-30 minute, se incearca cu scobitoarea daca este copt.
Dupa ce blaturile sunt coapte le scoatem pe niste tocatoare si le lasam la racit, fara sa le scoatem din hartia de copt.
Intre timp, cat blaturile se racesc, pregatim cele 2 glazuri si crema.
Pentru prima glazura, luam o craticioara – eu am setul special de topire a ciocolatei pe baie de aburi – rupem in ea ciocolata bucatelele, adaugam margarina sau untul, apa si uleiul, in cantitatile necesare si punem craticioara cu toate aceste ingrediente pe foc, la fiert, pe baie de aburi, pana se topesc toate si se obtine o compozitie omogena.
Dupa topire, eu am lasat compozitia deoparte sa se raceasca, insa am vazut ca nu se ingrosa deloc, asa ca, in momentul in care compozitia a ajuns la temperature camerei, am introdus-o in frigider si am lasat-o acolo pana s-a ingrosat bine, in asa fel incat sa o pot intinde usor pe prajitura.
Pentru prepararea cremei, incepem prin a dizolva un plic de gelatina, intr-un pahar cu 200 ml apa.
Punem frisca lichida intr-un castron si incepem sa mixam pana se intareste. Dupa ce am obtinut frisca, adaugam mierea, laptele, esenta de vanilie, gelatina dizolvata in prealabil in apa (atentie in momentul incorporarii gelatinei in frisca gelatina trebuie sa fie lichida, daca s-a intarit intre timp mai adaugati putina apa peste ea si amestecati pana la diluare) si mixam pana se incorporeaza bine toate ingredientele. Crema obtinuta astfel o punem in frigder, pana incepem sa asamblam prajitura.
Pentru prepararea celei de a doua glazuri, procedam ca la prima glazura, luam o craticioara – eu am setul special de topire a ciocolatei pe baie de aburi – rupem in ea ciocolata bucatelele, adaugam apa si uleiul, margarina sau untul, zaharul pudra in cantitatile necesare si punem craticioara cu toate aceste ingrediente pe foc, la fiert, pe baie de aburi, pana se topesc toate si se obtine o compozitie omogena.
Dupa topire, eu am lasat compozitia deoparte sa se raceasca, insa am vazut ca nu se ingrosa deloc, asa ca, in momentul in care compozitia a ajuns la temperature camerei, am introdus-o in frigider si am lasat-o acolo pana s-a ingrosat bine, in asa fel incat sa o pot intinde usor pe prajitura.
Cand avem pregatit totul incepem sa asmblam prajiturica.
Crema de frisca eu am imparti-o in 3 parti, doua parti mai mari si egale si a treia parte mai mica pentru deasupra prajiturii.
Luam unul din blaturi, si intindem o parte din crema de frisca pe toata suprafata blatului, netezind foarte bine, deasupra cremei intindem glazura 1, dupa care dam prajiura la congelator pentru 5-10minute, doar cat sa se intareasca glazura bine.
Dupa ce glazura s-a intarit indeajuns, scoatem prajitura din congelator si intindem peste glazura si cealalta parte de crema de frisca, egala cu prima parte, netezim bine din nou. Peste crema rasturnam al doilea blat, cu hartia de copt in sus si apasam usor cu man ape suprafata hartiei de copt, atat cat sa adere blatul cu stratul de crema de frisca, dupa care indepartam hartia de copt.
Turnam glazura 2 peste toata suprafata blatului, netezim bine cu un cutit si dam din nou prajitura la congelator pentru 5-10 minute, cat sa se intareasca glazura.
Peste acest strat de glazura intindem a treia parte de crema de frisca (cea mai mica) si nivelam frumos suprafata prajiturii, ar deasupra razalim ciocolata. Prajiturica o pastram la frigider.
crina_oc- Mamica sexy
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
Yamiiiiiiiiiiiiiii cate bunatati aici!
elena- Mamica cocheta
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
vin si eu cu o prajitura usoara si bunaaaaaaaaaaa...se cheama PRAJITURA DESTEAPTA
Ingrediente :
8 oua
250g margarina
225g faina
2 linguri apa
1 litru lapte caldut
2 pliculete de zahar vanilinat
300g zahar tos
Zahar pudra pentru pudrat
Mod de preparare:
Luam o cratita si punem cele 250g margarina la topit, dupa care o lasam la racit
Albusurile le punem intr-un castron si le batem spuma cu mixerul.
Intr-un alt castron, mai incapator, punem galbenusurile, adaugam 300g zahar tos, 2 pliculete zahar vanilinat, cele 2 linguri de apa si mixam totul pana la omogenizare.
In compozitia obtinuta adaugam margarina topita si racita si mixam din nou pana la omogenizare.
In aceasta compozitie adaugam faina in ploaie si mixam pana se incorporeaza complet.
Adaugam in compozitia rezultata laptele caldut si mixam bine.
In final, adaugam in compozitie albusurile batute spuma, amestecam bine cu un tel pana sunt complet inglobate. Compozitia rezultata este lichida, avand aspectul unei ciorbe, asa trebuie sa arate, in cuptor, in timpul coacerii se vor alege singure blatul si crema.
Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina, turnam compozitia obtinuta in tava si o introducem in cuptorul preincalzit pentru 1 ora, la foc mic spre mediu, atentie supravegheati prajitura pentru a nu se arde. De preferat ar fi sa nu deschideti usa cuptorului in timpul coacerii.
Dupa ce prajiturica s-a copt o scoatem din cuptor, o lasam in tava la racit, o pudram cu zahar si apoi o putem servi. Este extraordinara, va recomand sa o incercati, se pregateste foarte rapid si este tare gustoasa.
S-aveti pofta!!!
Ingrediente :
8 oua
250g margarina
225g faina
2 linguri apa
1 litru lapte caldut
2 pliculete de zahar vanilinat
300g zahar tos
Zahar pudra pentru pudrat
Mod de preparare:
Luam o cratita si punem cele 250g margarina la topit, dupa care o lasam la racit
Albusurile le punem intr-un castron si le batem spuma cu mixerul.
Intr-un alt castron, mai incapator, punem galbenusurile, adaugam 300g zahar tos, 2 pliculete zahar vanilinat, cele 2 linguri de apa si mixam totul pana la omogenizare.
In compozitia obtinuta adaugam margarina topita si racita si mixam din nou pana la omogenizare.
In aceasta compozitie adaugam faina in ploaie si mixam pana se incorporeaza complet.
Adaugam in compozitia rezultata laptele caldut si mixam bine.
In final, adaugam in compozitie albusurile batute spuma, amestecam bine cu un tel pana sunt complet inglobate. Compozitia rezultata este lichida, avand aspectul unei ciorbe, asa trebuie sa arate, in cuptor, in timpul coacerii se vor alege singure blatul si crema.
Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina, turnam compozitia obtinuta in tava si o introducem in cuptorul preincalzit pentru 1 ora, la foc mic spre mediu, atentie supravegheati prajitura pentru a nu se arde. De preferat ar fi sa nu deschideti usa cuptorului in timpul coacerii.
Dupa ce prajiturica s-a copt o scoatem din cuptor, o lasam in tava la racit, o pudram cu zahar si apoi o putem servi. Este extraordinara, va recomand sa o incercati, se pregateste foarte rapid si este tare gustoasa.
S-aveti pofta!!!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
dupa atatea prajituri, ce ziceti de un pui la cuptor?
Pui la cuptor facut pe pat de sare
.In tava de friptura se toarna un strat de sare mare(de muraturi), se ia un pui grill se umple cu bucatele de mere, ptr a absorbi grasimea (bacatile de mere se arunca cand il scoatem din cuptor), din loc in loc se fac niste buzunarase in care se baga catei de usturoi striviti.....se unge puiul cu un amestec facut din condimente si putin ulei si se aseaza in tava!
cand observam ca s-a rumenit il scoatem din cuptor si-l servim cu ce garnitura dorim!
in poze a fost o garnitura de cartofi taranesti peste care am ras parmezan
p.s. aici eram cu 4 zile inainte sa nasc...fugisem acasa din maternitate sa fac un dus
Pui la cuptor facut pe pat de sare
.In tava de friptura se toarna un strat de sare mare(de muraturi), se ia un pui grill se umple cu bucatele de mere, ptr a absorbi grasimea (bacatile de mere se arunca cand il scoatem din cuptor), din loc in loc se fac niste buzunarase in care se baga catei de usturoi striviti.....se unge puiul cu un amestec facut din condimente si putin ulei si se aseaza in tava!
cand observam ca s-a rumenit il scoatem din cuptor si-l servim cu ce garnitura dorim!
in poze a fost o garnitura de cartofi taranesti peste care am ras parmezan
p.s. aici eram cu 4 zile inainte sa nasc...fugisem acasa din maternitate sa fac un dus
crina_oc- Mamica sexy
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
"Prajitura desteapta" fac si eu
celelalte retete am sa le incerc cat de curand :mosdansator:
celelalte retete am sa le incerc cat de curand :mosdansator:
crina_oc- Mamica sexy
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
am incercat si eu aceeasta reteta si cu parere de rau va spun ca a iesit un dezastru culinar
eram incepatoare si incercam de toate,dar nu imi mai aduc aminte ce sa intamplat,dar stiu ca nu a fost bine :
eram incepatoare si incercam de toate,dar nu imi mai aduc aminte ce sa intamplat,dar stiu ca nu a fost bine :
Maria- Administrator
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
AHHHH ce pofta mi-ai facut cu cartofii aia prajiti... si cu mamaliguta aia...
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
asa va vreau fetele! :mesaj:
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
yami..aici e INTERZIS PTRmine!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
amalia-carmen a scris:celina,n-ai gatit nimic?
Amalia ce am gatit eu nu merge pentru un meniu de sarbatori
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
vaiii ce de`a bunatati ati adus
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
celina74 a scris:amalia-carmen a scris:celina,n-ai gatit nimic?
Amalia ce am gatit eu nu merge pentru un meniu de sarbatori
...lasa ca faci o repetitie...
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
vai fetele mati imbolnavit cu retetele voastre, mi sa facut o foame de nu mai pot ......
haisa va arat si eu o reteta facuta saptamana trecuta, a fost prima data cand am facut-o si a iesit super bun!!!!!
STIUCA UMPLUTA
Ingrediente
* O stiuca de peste 1 kg
* 50 ml ulei
* 2-3 cepe
* 1 albitura
* 1 morcov
* o legatura patrunjel verde
* 3 oua
* condimente aromate uscate
* piper, sare, delikat
*5 catei usturoi
* 100 g bulion
Mod de preparare
Se curata stiuca ( se scot intestinele si urechile), apoi ajutandu-ne de lama unui cutit curatam carnea cu oase de pe piele,lasand numai pielea .
Se scot oasele din carne, apoi se da carnea prin masina de tocat, ( se toaca de doua ori). Prin masina de tocat se dau si legumele.
Carnea si legumele tocate se amesteca cu ouale si se condimenteaza .
Cu aceasta umplutura se umple stiuca, apoi cu ata se coase burta.
Se aseaza stiuca intr-o tava,se toarna peste ea uleiul , se condimenteaza se adauga bulionul si se completeaza cu apa pana se acopera stiuca , da la cuptor pana se rumeneste usor, se uda zeama din tava,din cand in cand. Se serveste rece sau calda taiata rulouri alaturi cartofi natur .
POFTA BUNA!
haisa va arat si eu o reteta facuta saptamana trecuta, a fost prima data cand am facut-o si a iesit super bun!!!!!
STIUCA UMPLUTA
Ingrediente
* O stiuca de peste 1 kg
* 50 ml ulei
* 2-3 cepe
* 1 albitura
* 1 morcov
* o legatura patrunjel verde
* 3 oua
* condimente aromate uscate
* piper, sare, delikat
*5 catei usturoi
* 100 g bulion
Mod de preparare
Se curata stiuca ( se scot intestinele si urechile), apoi ajutandu-ne de lama unui cutit curatam carnea cu oase de pe piele,lasand numai pielea .
Se scot oasele din carne, apoi se da carnea prin masina de tocat, ( se toaca de doua ori). Prin masina de tocat se dau si legumele.
Carnea si legumele tocate se amesteca cu ouale si se condimenteaza .
Cu aceasta umplutura se umple stiuca, apoi cu ata se coase burta.
Se aseaza stiuca intr-o tava,se toarna peste ea uleiul , se condimenteaza se adauga bulionul si se completeaza cu apa pana se acopera stiuca , da la cuptor pana se rumeneste usor, se uda zeama din tava,din cand in cand. Se serveste rece sau calda taiata rulouri alaturi cartofi natur .
POFTA BUNA!
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
SCRUMBIE PRAJITA
reteta e foarte simpla... se curata scrumbia, se sareaza si se pune la prajit. Se poate servi cu mujdei si cu mamaliguta!!
GRATAR PE DISC CU CARTOFI PAI
Si aceasta reteta e foarte simpla.., problema e discul, daca aveti de unde sa faceti rost, in rest, ulei, carne, si cartofi se gaseste peste tot...
CIUPERCI LA GRATAR
din nou, o reteta simpla dar...gustoasaaaaaaaaaaa... aveti nevoie de ciuperci si branza burduf....
]
reteta e foarte simpla... se curata scrumbia, se sareaza si se pune la prajit. Se poate servi cu mujdei si cu mamaliguta!!
GRATAR PE DISC CU CARTOFI PAI
Si aceasta reteta e foarte simpla.., problema e discul, daca aveti de unde sa faceti rost, in rest, ulei, carne, si cartofi se gaseste peste tot...
CIUPERCI LA GRATAR
din nou, o reteta simpla dar...gustoasaaaaaaaaaaa... aveti nevoie de ciuperci si branza burduf....
]
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
wau ioana ce de bunatati, iar mi sa facut foame, eu mananc putin si des .....
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
offf si mie mi s-a facut foame...dar de mananc la ora asta...
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
Pagina 2 din 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Subiecte similare
» Voteaza - amalia-carmen
» Mesaje si urari de sarbatori!!!!
» Concurs - Sf. Sarbatori de Paste
» Linkurile lui amalia-carmen
» Raluca va invita la concurs!
» Mesaje si urari de sarbatori!!!!
» Concurs - Sf. Sarbatori de Paste
» Linkurile lui amalia-carmen
» Raluca va invita la concurs!
Pagina 2 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA