Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 152 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 152 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
+14
crina_oc
adriana
mofturaki
mona_mami
Maria
roxana ,mamica finuta
sandy
teodoraion
roxanik
paul_A
celina74
muraru raluca
anka9mai
amalia-carmen
18 participanți
Pagina 9 din 11
Pagina 9 din 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: AMALIA VA INVITA LA CONCURS-MENIU DE SARBATORI
Dupa ce te imbraci in ciocolata, vii la ... colindat ? :reniimos:
mona_mami- Mamica cocheta
un concurs tare delicios..trebuie sa revin aici inainte de sarbatori sa vad ce fac si eu... nu prea multa ca o sa mananc la botez ..bafta fetelor
bebelusha18- Mamica sexy
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : medic / multe
poti sa treci la retete festive imbracata in ciocolata,Amalia :trosu:
Maria- Administrator
noroc ca nu particip la concurs...ca ati vrea poze...
fetelor,lupta e stransa...cine mai pune retete?
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
le asteptam in afara concursului
Maria- Administrator
Pregateste pozele .. ca poate apare vreun "concurs tras in ciocolata"! :hug:amalia-carmen a scris:noroc ca nu particip la concurs...ca ati vrea poze...
ce tare esti mona ..... adevarul este ca nu se stie niciodata ce ideei ne mai vin!!!!!
M-ati dat gata cu bunatatile preparate.....
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
ati vrea voi... :christmas:
stop concurs!
am stat azi noapte si am numarat...ca doar nu aveam alta treaba...
CLASAMENT:
-CRINA_OC......................16 RETETE
-ADRIANA........................11 RETETE
-MOFTURAKI......................8 RETETE
-MARIA..............................7 RETETE
-PAUL_A............................5 RETETE
-ROXANA...........................2 RETETE
-SCUMPETEA......................2 RETETE
-SANDY.............................2 RETETE
-CELINA.............................2 RETETE
-IOANASIMONA_POP............1 RETETA
-ANKA9MAI.........................1 RETETA
-TEODORAI.........................1 RETETA
-CATALINSTEFAN.................1 RETETA
ASADAR,PREMIUL PENTRU CELE MAI MULTE RETETE MERGE SPRE CRINA_OC...FELICITARI!
CAT DESPRE PREMIUL PENTRU ORIGINALITATE,SPER CA SUNTETI DE ACORD CA TREBUIE SA MEARGA SPRE ...IOANASIMONA_POP...PENTRU IDEEA CU MENIUL FESTIV SCRIS.
FELICITARI!
VA ASTEPT ADRESELE PE MP...CAT DE REPEDE...SA NU MA PRINDA CRACIUNUL CU PREMIUL PE DRUM!
P.S. VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU PARTICIPARE! :christmas:
am stat azi noapte si am numarat...ca doar nu aveam alta treaba...
CLASAMENT:
-CRINA_OC......................16 RETETE
-ADRIANA........................11 RETETE
-MOFTURAKI......................8 RETETE
-MARIA..............................7 RETETE
-PAUL_A............................5 RETETE
-ROXANA...........................2 RETETE
-SCUMPETEA......................2 RETETE
-SANDY.............................2 RETETE
-CELINA.............................2 RETETE
-IOANASIMONA_POP............1 RETETA
-ANKA9MAI.........................1 RETETA
-TEODORAI.........................1 RETETA
-CATALINSTEFAN.................1 RETETA
ASADAR,PREMIUL PENTRU CELE MAI MULTE RETETE MERGE SPRE CRINA_OC...FELICITARI!
CAT DESPRE PREMIUL PENTRU ORIGINALITATE,SPER CA SUNTETI DE ACORD CA TREBUIE SA MEARGA SPRE ...IOANASIMONA_POP...PENTRU IDEEA CU MENIUL FESTIV SCRIS.
FELICITARI!
VA ASTEPT ADRESELE PE MP...CAT DE REPEDE...SA NU MA PRINDA CRACIUNUL CU PREMIUL PE DRUM!
P.S. VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU PARTICIPARE! :christmas:
toba de casa ingrediente Organe de porc:
1 limba
2 rinichi
1 inima
1 ciolan crud
1 stomac de porc sau mate groase
sare , piper, cimbru, foaie de dafin
2 catei de usturoi Rinichii se taie longitudinal si se pun in apa cu otet timp de 1 ora.
Se spala organele si se pun la fiert. In apa se pune; sare, foaie de dafin, piper boabe (cateva). In timpul fiertului se indeparteaza spuma. Cand totul este fiert se lasa sa se raceasca putin, apoi se taie in cuburi mici, ciolanul se desoseaza ,se sareaza, pipereaza dupa gust , se adauga cimbru si usturoiul pisat. Se amesteca totul bine , punandu-se si putin din zeama in care au fiert.
Se umple stomacul de porc sau matele groase, se leaga la capete sau se coase si se pun la fiert. In apa se pun : boabe de piper, sare,doaie de dafin.
Se fierbe timp de15-20 de minute. Se scoate din vas, se lasa sa se raceasca putin .Cand este inca putin calda se pune intre doua funduri de lemn, iar deasupra se pune o greutate , pentru a se presa.
carnati facuti in casa 4 kg carne de porc (carnea trebuie sa fie cu grasime pentru a face niste carnati buni), vreo 2 capatani de usturoi, sare mare, piper, cimbru, boia de ardei dulce, 2 cani de apa si mate de porc. Condimentele se pun dupa gustul fiecaruia.
Carnea si usturoiul se dau prin masina de tocat, dupa care se amesteca bine cu condimentele si se gusta. Dupa ce s-a potrivit umplutura de sare, piper etc, se adauga si cele 2 cani de apa si se amesteca pana se obtine o pasta omogena.
Aici este compozitia dupa ce am adaugat boiaua, care i-a dat o culoare aramie.
Dupa care introducem carnea in masina se tocat , cu pmpita afiliata matului (dupa grosime ) sa nu uitam sa suflam in mat inainte ! si incepem sa umplem usor carnatul , cam asa trebuie sa arate ;
1 limba
2 rinichi
1 inima
1 ciolan crud
2 catei de usturoi Rinichii se taie longitudinal si se pun in apa cu otet timp de 1 ora.
Se spala organele si se pun la fiert. In apa se pune; sare, foaie de dafin, piper boabe (cateva). In timpul fiertului se indeparteaza spuma. Cand totul este fiert se lasa sa se raceasca putin, apoi se taie in cuburi mici, ciolanul se desoseaza ,se sareaza, pipereaza dupa gust , se adauga cimbru si usturoiul pisat. Se amesteca totul bine , punandu-se si putin din zeama in care au fiert.
Se umple stomacul de porc sau matele groase, se leaga la capete sau se coase si se pun la fiert. In apa se pun : boabe de piper, sare,doaie de dafin.
Se fierbe timp de15-20 de minute. Se scoate din vas, se lasa sa se raceasca putin .Cand este inca putin calda se pune intre doua funduri de lemn, iar deasupra se pune o greutate , pentru a se presa.
carnati facuti in casa 4 kg carne de porc (carnea trebuie sa fie cu grasime pentru a face niste carnati buni), vreo 2 capatani de usturoi, sare mare, piper, cimbru, boia de ardei dulce, 2 cani de apa si mate de porc. Condimentele se pun dupa gustul fiecaruia.
Carnea si usturoiul se dau prin masina de tocat, dupa care se amesteca bine cu condimentele si se gusta. Dupa ce s-a potrivit umplutura de sare, piper etc, se adauga si cele 2 cani de apa si se amesteca pana se obtine o pasta omogena.
Dupa care introducem carnea in masina se tocat , cu pmpita afiliata matului (dupa grosime ) sa nu uitam sa suflam in mat inainte ! si incepem sa umplem usor carnatul , cam asa trebuie sa arate ;
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
felicitari crina si mona sa va bucurati de premii fetele, a fost un concurs foarte gustos di delicios!!!!!! eu personal am invatat sa fac o prajiturica foarte buna
felicitari crina..si felicitari pt. faptul ca iai facut pisicutei tale in fiecare luna cate un tort...asa mamica sa tot ai!!!
felicitari si tie mona, cred ca am sa copiez ideea ta si de revelion am sa-i dau sotului meu meniul ( sau la oricare care vine la noi de revelion...)
felicitari si tie mona, cred ca am sa copiez ideea ta si de revelion am sa-i dau sotului meu meniul ( sau la oricare care vine la noi de revelion...)
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
Felicitari fetelor !
celina74- Mamica de cariera
- Varsta : 50
felicitari castigatoarelor
anka9mai- Mamica cocheta
Multumesc mult :hug: :reniimos:
Felicitari Mona ! :bradulet: originala ideea!
Cred ca fiecare dintre noi am invatat cel putin o reteta delicioasa din acest concurs....eu gata cu torturile ca tre sa intru la dieta (dupa sarbatori )
Amalia , acum iti trimit um mp!
Felicitari Mona ! :bradulet: originala ideea!
Cred ca fiecare dintre noi am invatat cel putin o reteta delicioasa din acest concurs....eu gata cu torturile ca tre sa intru la dieta (dupa sarbatori )
Amalia , acum iti trimit um mp!
crina_oc- Mamica sexy
roxana ,mamica finuta a scris:toba de casa
ingrediente
Organe de porc:
1 limba
2 rinichi
1 inima
1 ciolan crud
aoleuuuuuuuuuuuu Roxana de cand ma gandesc la toba...imi ploua in gura, abia astept sa ajung acasa sa taiem purcelul noi facem 3 tobe, suntem inebuniti dupa asemenea bunatate , iar carnea o tai foarte mica, adica bacatele foarte mici, nu-mi place sa gasesc acolo bucati mari, mai ales de grasime
felicitari castigatoarelor!!
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
si eu tot micute le tai florina si scot grasimea de tot, nu suportsa o vad acolo, dapai sa mai si mananc dar fiecare o face asa cum ii place!
Multumesc din suflet ... !!!!!
Premiul meu de originalitate se indreapta cu mare drag spre sefa noastra draga, Adriana, pentru originalitatea care a adus-o forumului, l-a facut sa fie unic si eu, cel putin, greu ma despart ... Sunt "Mos Craciun" si cu drag, din tot sufletul pentru draga noastra ...
:christmas:
Amalia iti multumim pentru organizarea si sustinerea acestui concurs ... voi trece sa fac si eu "prajitura desteapta" ... cred ca in week-end cand ne intalnim cu totii acasa! :christmas:
Premiul meu de originalitate se indreapta cu mare drag spre sefa noastra draga, Adriana, pentru originalitatea care a adus-o forumului, l-a facut sa fie unic si eu, cel putin, greu ma despart ... Sunt "Mos Craciun" si cu drag, din tot sufletul pentru draga noastra ...
:christmas:
Amalia iti multumim pentru organizarea si sustinerea acestui concurs ... voi trece sa fac si eu "prajitura desteapta" ... cred ca in week-end cand ne intalnim cu totii acasa! :christmas:
s-a si terminat? am ratat..felicitari tuturor!!!
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
nici nu-mi vine sa cred ce citesc mona ...... te rog sa accepti acest premiu este oferit de amalia pentru tine, iar eu nu il voi accepta , mona tu imi esti draga si mie si fetelor, mereu oferi cadourile si premiile care le primesti, dar de aceasta data nu se mai poate ..... este premiul tau sa te bucuri de el atat tu cat si printelese tale
super fetele sa va bucurati de premii
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
felicitari fetelor si sa va bucurati de premii
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
Pai se poate sa-l refuzi pe Mos Craciun, Adriana !? ... Astazi sunt mosul ... Si ce am spus e din toata inima ... Surprizele se tin in lant ... E o dorinta a mea mai veche, dar nu am gasit ocazia ... Si acum am prins-o ... Deci, nu-l poti refuza pe mosulica! :moscraciun:
Pagina 9 din 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Subiecte similare
» Voteaza - amalia-carmen
» Mesaje si urari de sarbatori!!!!
» Concurs - Sf. Sarbatori de Paste
» Linkurile lui amalia-carmen
» Raluca va invita la concurs!
» Mesaje si urari de sarbatori!!!!
» Concurs - Sf. Sarbatori de Paste
» Linkurile lui amalia-carmen
» Raluca va invita la concurs!
Pagina 9 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA