Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 151 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 151 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Barfe din lumea mondena(2)
+17
Monicutza
paul_A
roxanik
Elena23
mofturaki
roxana ,mamica finuta
nadvio1973
lilia
elena
teodoraion
anka9mai
narcy
sandy
adriana
Raluca30
cecilia_7625
Maria
21 participanți
Pagina 6 din 7
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Barfe din lumea mondena(2)
dragostea nu tine cont de astea,cine stie ce ascunde Vanghelie
Maria- Administrator
sincer ?! mie nici ca-mi pasa de ei iomportant er ca au plecat pe banii nostrii intr-o excursie de lux in Alpi !!!!! in rest poate sa faca ce vor cu viata lor ...............
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
aveam pareri mai bune despre ea ,insa ce sa spun cine se seamana se aduna -ce ne mai poate mira la cate se intanpla de la o zi la alta ,
claudia_mami- Mamica rafinata
- Varsta : 42
cine stie cate surprize vor urma in viata politica...
alinagherman- Mamica de cariera
maria ce tare esti
in fond este viata lor , dupa cum au spus sunt liberi amandoi asa ca........
in fond este viata lor , dupa cum au spus sunt liberi amandoi asa ca........
Gabriela Firea (39 de ani) a născut, ieri, un băieţel la maternitatea Regina Maria, din Bucureşti. Vedeta postului Antena 1 a născut prin cezariană şi a optat pentru o anestezie locală. Micuţul a primit nota 10. Ea şi soţul ei, Florin Pandele, sunt extrem de fericiţi şi de emoţionaţi.
Gabi Firea a născut, ieri, prin cezariană un băieţel de 3,630 de kilograme şi 52 de centimetri, la Maternitatea Regina Maria, din Capitală. Copilul vedetei TV şi al primarului din Voluntari, Florin Pandele, va fi botezat Petru David, primul prenume fiind cel al străbunicului lui Pandele. Micuţul a primit la naştere nota 10 şi atât el, cât şi mămica lui, se simt bine: “Sunt extrem de fericită. Mă simt bine şi eu, dar şi băieţelul. L-am văzut pe bebeluş deja de trei ori şi tot de atâtea ori l-am pus la sân, ca să ne acomodăm unul cu altul. Este foarte emoţionant. Nici nu se poate descrie în cuvinte… Îi sunt recunoscătoare medicului pentru că m-a sfătuit să fac rahianestezie. Florin a stat cu mine, dar nu l-am lăsat să intre în sala de operaţie, ne-a spus Gabriela Vrânceanu Firea, la scurt timp după naştere. “Mama şi copilul se simt perfect, operaţia a decurs fără complicaţii, băieţelul s-a născut la termen, iar în câteva zile vor putea părăsi maternitatea”, a declarat dr. Nicolae Poiană, cel care a adus pe lume bebeluşul familiei Pandele.
Gabi Firea a născut, ieri, prin cezariană un băieţel de 3,630 de kilograme şi 52 de centimetri, la Maternitatea Regina Maria, din Capitală. Copilul vedetei TV şi al primarului din Voluntari, Florin Pandele, va fi botezat Petru David, primul prenume fiind cel al străbunicului lui Pandele. Micuţul a primit la naştere nota 10 şi atât el, cât şi mămica lui, se simt bine: “Sunt extrem de fericită. Mă simt bine şi eu, dar şi băieţelul. L-am văzut pe bebeluş deja de trei ori şi tot de atâtea ori l-am pus la sân, ca să ne acomodăm unul cu altul. Este foarte emoţionant. Nici nu se poate descrie în cuvinte… Îi sunt recunoscătoare medicului pentru că m-a sfătuit să fac rahianestezie. Florin a stat cu mine, dar nu l-am lăsat să intre în sala de operaţie, ne-a spus Gabriela Vrânceanu Firea, la scurt timp după naştere. “Mama şi copilul se simt perfect, operaţia a decurs fără complicaţii, băieţelul s-a născut la termen, iar în câteva zile vor putea părăsi maternitatea”, a declarat dr. Nicolae Poiană, cel care a adus pe lume bebeluşul familiei Pandele.
Maria- Administrator
sa-i traiasca...sa fie sanatos si sa-si bucure parintii...
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
ce frumos..sanatate multa la amandoi
alinagherman- Mamica de cariera
nici o barfa noua ?
vin eu cu una:
Sişu s-a căsătorit în penitenciarul Colibaşi.
Nuntă stil hip-hop la penitenciar. Celebrul Tudor Sişu s-a gândit să facă pasul cel mare la 35 de ani. Închis pentru trafic de droguri, fostul solist al trupei La Familia s-a însurat, marţi, cu iubita lui, Cătălina, la Penitenciarul Colibaşi din Argeş, acolo unde ispăşeşte patru ani de pedeapsă.
Cântăreţul Tudor Sişu, din trupa La Familia, şi-a petrecut ultimul deceniu din viaţă mai mult prin închisoare decât în libertate, scrie click.ro. Anii grei de detenţie par să fi fost, totuşi, un sfetnic bun pentru rebelul solist, închis în mai multe rânduri pentru trafic, deţinere ilegală de stupefiante şi consum de droguri.
Aleasa inimii lui este Cătălina, femeia care l-a despărţit de Oana, fosta lui iubită cu care are un băieţel, în vârstă de trei ani.
La scurt timp după căsătorie, Cătălina a postat, mândră, pe Facebook o fotografie de la evenimentul cu pricina. Sişu şi Cătălina s-au cunoscut în 2009, la filmările pentru videoclipul "Ai vrea să ai", unde bruneta l-a dat gata cu sex-appealul ei.
Ea a reuşit să-l cucerească pe solist, chiar dacă în acea lună el urma să devină tăticul unui băieţel pe nume Luca, pe care îl are cu fosta lui prietenă, Oana.
Sişu s-a căsătorit în penitenciarul Colibaşi.
Nuntă stil hip-hop la penitenciar. Celebrul Tudor Sişu s-a gândit să facă pasul cel mare la 35 de ani. Închis pentru trafic de droguri, fostul solist al trupei La Familia s-a însurat, marţi, cu iubita lui, Cătălina, la Penitenciarul Colibaşi din Argeş, acolo unde ispăşeşte patru ani de pedeapsă.
Cântăreţul Tudor Sişu, din trupa La Familia, şi-a petrecut ultimul deceniu din viaţă mai mult prin închisoare decât în libertate, scrie click.ro. Anii grei de detenţie par să fi fost, totuşi, un sfetnic bun pentru rebelul solist, închis în mai multe rânduri pentru trafic, deţinere ilegală de stupefiante şi consum de droguri.
Aleasa inimii lui este Cătălina, femeia care l-a despărţit de Oana, fosta lui iubită cu care are un băieţel, în vârstă de trei ani.
La scurt timp după căsătorie, Cătălina a postat, mândră, pe Facebook o fotografie de la evenimentul cu pricina. Sişu şi Cătălina s-au cunoscut în 2009, la filmările pentru videoclipul "Ai vrea să ai", unde bruneta l-a dat gata cu sex-appealul ei.
Ea a reuşit să-l cucerească pe solist, chiar dacă în acea lună el urma să devină tăticul unui băieţel pe nume Luca, pe care îl are cu fosta lui prietenă, Oana.
anka9mai- Mamica cocheta
asa Anka.....multumim...
Astăzi, Petre Roman, fostul premier al ţării, împlineşte 66 de ani: «Mă simt ca acum 20 de ani!»
anka9mai- Mamica cocheta
,,la multi ani,, d-le petre Roman...
Prodanca & Reghe: Dragoste în prelungiri, un reality-show suculent, savuros, haios.
voi ce parere aveti? isi fac reclama?....eu ma uit acum la ei si imi place ce vad!!!
voi ce parere aveti? isi fac reclama?....eu ma uit acum la ei si imi place ce vad!!!
anka9mai- Mamica cocheta
si mie imi plac , da isi fac si reclama , dar sunt cat se poate de reali
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
am vazut si eu o parte in reluare,cea cu plecatul Anei inapoi in Romania,dar mie parca mi se pare ca este un scenariu facut,nu stiu ce sa cred
Maria- Administrator
si eu m-am uitat de 2 ori...am vz si episodul cu nunta...
ŞOCANT S-a căsătorit cu tatăl ei fără să ştie şi a făcut trei copii cu el
Femeia a fost crescută de bunici de mică. Mama ei o vizita ocazional, iar despre tată nu a ştiut niciodată nimic. La un moment dat, tânăra a cunoscut un şofer de camion, cu care s-a măritat şi alături de care a crescut 3 copii şi 8 nepoţi.
În 1998, soţul ei a murit, iar acesta a fost momentul în care viaţa americancei a fost dată complet peste cap. Un unchi i-a dezvăluit că cel alături de care îşi petrecuse viaţa era de fapt tatăl ei biologic.
Testele ADN au confirmat ulterior teribila veste. Femeia este convinsă că soţul ei ştia că îi este tată, dar nu a vrut să-i spună. Ea este hotărâtă acum să-şi caute fraţii şi surorile, despre care nu ştie nimic.
Femeia a fost crescută de bunici de mică. Mama ei o vizita ocazional, iar despre tată nu a ştiut niciodată nimic. La un moment dat, tânăra a cunoscut un şofer de camion, cu care s-a măritat şi alături de care a crescut 3 copii şi 8 nepoţi.
În 1998, soţul ei a murit, iar acesta a fost momentul în care viaţa americancei a fost dată complet peste cap. Un unchi i-a dezvăluit că cel alături de care îşi petrecuse viaţa era de fapt tatăl ei biologic.
Testele ADN au confirmat ulterior teribila veste. Femeia este convinsă că soţul ei ştia că îi este tată, dar nu a vrut să-i spună. Ea este hotărâtă acum să-şi caute fraţii şi surorile, despre care nu ştie nimic.
anka9mai- Mamica cocheta
Andra si Catalin Maruta au fost tinta unui atac
In urma cu doua nopti, in curtea casei Andrei si a lui Catalin Maruta a izbucnit un foc. Camerele de luat vederi au surprins incidentul si cei doi spun ca nu a fost nici o gluma, ci un atac cat se poate de serios.
Doua torte aprinse au fost aruncate in curtea celor doi soti. Andra si Catalin erau in casa, impreuna cu copilul lor, inca foarte mic. Andra s-a speriat foarte tare, dar nimeni nu a fost ranit.
Catalin Maruta a discutat despre incident, aseara, 19 septembrie, in direct, la emisiunea sa, Happy Hour de la Pro Tv. : "Luni noaptea, pe la 3 jumate, doi indivizi au aruncat un litru si jumatate de benzina in curte. Au aruncat apoi si un burete aprins. Totul e filmat pe camerele video. Ce s-a intamplat e un fapt foarte grav, pentru ca eu si familia mea am fost in pericol. Am luat masuri si se fac cercetari."
Ne bucuram ca nu s-a intamplat ceva mai grav.
In urma cu doua nopti, in curtea casei Andrei si a lui Catalin Maruta a izbucnit un foc. Camerele de luat vederi au surprins incidentul si cei doi spun ca nu a fost nici o gluma, ci un atac cat se poate de serios.
Doua torte aprinse au fost aruncate in curtea celor doi soti. Andra si Catalin erau in casa, impreuna cu copilul lor, inca foarte mic. Andra s-a speriat foarte tare, dar nimeni nu a fost ranit.
Catalin Maruta a discutat despre incident, aseara, 19 septembrie, in direct, la emisiunea sa, Happy Hour de la Pro Tv. : "Luni noaptea, pe la 3 jumate, doi indivizi au aruncat un litru si jumatate de benzina in curte. Au aruncat apoi si un burete aprins. Totul e filmat pe camerele video. Ce s-a intamplat e un fapt foarte grav, pentru ca eu si familia mea am fost in pericol. Am luat masuri si se fac cercetari."
Ne bucuram ca nu s-a intamplat ceva mai grav.
anka9mai- Mamica cocheta
uffff....
teodoraion- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Barfe din lumea mondena
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
Pagina 6 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA