Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 175 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 175 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Barfe din lumea mondena(2)
+17
Monicutza
paul_A
roxanik
Elena23
mofturaki
roxana ,mamica finuta
nadvio1973
lilia
elena
teodoraion
anka9mai
narcy
sandy
adriana
Raluca30
cecilia_7625
Maria
21 participanți
Pagina 4 din 7
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Barfe din lumea mondena(2)
da am auzit si eu astazi la tv .... ce pot spune , sa fie sanatoasa, o sarcina usoara si un bebe sanatos
Mâine, Eduard, fiul lui Bahmu, face un anişor | I-a pus deoparte banii de facultate
Mai mult: Mâine, Eduard, fiul lui Bahmu, face un anişor | I-a pus deoparte banii de facultate
Eveniment mare va fi în familia Adrianei Bahmuţeanu şi a lui Silviu Prigoană. Eduard Gabriel, fiul cel mic al celor doi, împlineşte un anişor, ocazie cu care părinţii i-au pregătit un cadou pe cinste: 100.000 de euro viraţi într-un cont care va fi golit când băieţelul va merge la facultate.
Mai mult: Mâine, Eduard, fiul lui Bahmu, face un anişor | I-a pus deoparte banii de facultate.
Adriana Bahmuţeanu va organiza mâine o petrecere, care se va desfăşura într-un cerc restrâns, în noua casă din Bucureşti, unde familia Prigoană s-a mutat în această vară. “Ne pregătim să-i tăiem moţul lui Eduard Gabriel, care va împlini un an, dar o să-i tai moţul şi lui Prigoană, că i-a cam crescut în ultimul timp”, a glumit Adriana.
La eveniment sunt invitaţi doar câţiva prieteni apropiaţi şi rude, deoarece Silviu nu mai agreează petrecerile mari. Oricum, micuţul a primit deja, de la părinţii săi, un supercadou. Aceştia au deschis, pe numele băiatului, un cont la bancă, unde au depus 100.000 de euro. Suma reprezintă banii pentru facultate ai lui Eduard.
Prigoană vrea, ca şi în cazul băieţilor lui din prima căsătorie, Honorius şi Silvius, ca mezinul familiei să studieze la o universitate bună din străinătate.
De altfel, la botezul care a avut loc la începutul acestui an, la Constanţa, Prigoană i-a urat lui Eduard să ajungă primar al oraşului de la Marea Neagră sau, de ce nu, preşedinte al României.
Până va creşte însă, Eduard Gabriel se ţine prin casă după frăţiorul lui ceva mai mai mare, Mihai Maximus, aleargă după căţel şi strigă “Tata”, cuvântul “Mama” refuzând cu desăvârşire să-l spună.
Mihai Maximus (4 ani) şi Eduard Gabriel (1 an)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Mai mult: Mâine, Eduard, fiul lui Bahmu, face un anişor | I-a pus deoparte banii de facultate
Eveniment mare va fi în familia Adrianei Bahmuţeanu şi a lui Silviu Prigoană. Eduard Gabriel, fiul cel mic al celor doi, împlineşte un anişor, ocazie cu care părinţii i-au pregătit un cadou pe cinste: 100.000 de euro viraţi într-un cont care va fi golit când băieţelul va merge la facultate.
Mai mult: Mâine, Eduard, fiul lui Bahmu, face un anişor | I-a pus deoparte banii de facultate.
Adriana Bahmuţeanu va organiza mâine o petrecere, care se va desfăşura într-un cerc restrâns, în noua casă din Bucureşti, unde familia Prigoană s-a mutat în această vară. “Ne pregătim să-i tăiem moţul lui Eduard Gabriel, care va împlini un an, dar o să-i tai moţul şi lui Prigoană, că i-a cam crescut în ultimul timp”, a glumit Adriana.
La eveniment sunt invitaţi doar câţiva prieteni apropiaţi şi rude, deoarece Silviu nu mai agreează petrecerile mari. Oricum, micuţul a primit deja, de la părinţii săi, un supercadou. Aceştia au deschis, pe numele băiatului, un cont la bancă, unde au depus 100.000 de euro. Suma reprezintă banii pentru facultate ai lui Eduard.
Prigoană vrea, ca şi în cazul băieţilor lui din prima căsătorie, Honorius şi Silvius, ca mezinul familiei să studieze la o universitate bună din străinătate.
De altfel, la botezul care a avut loc la începutul acestui an, la Constanţa, Prigoană i-a urat lui Eduard să ajungă primar al oraşului de la Marea Neagră sau, de ce nu, preşedinte al României.
Până va creşte însă, Eduard Gabriel se ţine prin casă după frăţiorul lui ceva mai mai mare, Mihai Maximus, aleargă după căţel şi strigă “Tata”, cuvântul “Mama” refuzând cu desăvârşire să-l spună.
Mihai Maximus (4 ani) şi Eduard Gabriel (1 an)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
sa creasca mare si frumos caci tata are bani si rezolva totul
Maria- Administrator
Laurette a născut prin cezariană în această dimineaţă! Are o fetiţă superbă!
Laurette a adus pe lume o fetiţă în această dimineaţă la ora 09:45. Modelul a născut prin cezariană, iar evenimentul s-a petrecut la o Clinică Privată din Capitală.
Laurette ştia încă de aseară că va naşte în această dimineaţă şi a avut bagajele făcute. Alături de ea i-a fost iubitul Mihai şi mama sa. Conform declaraţiilor făcute de Laurette aseară la CANCAN TV de la Kanal D, pe micuţă o va chema Serena Luce Maria. Medicii au spus că fetiţa este perfect sănătoasă şi că naşterea a decus normal, fără niciun fel de complicaţie
Laurette a adus pe lume o fetiţă în această dimineaţă la ora 09:45. Modelul a născut prin cezariană, iar evenimentul s-a petrecut la o Clinică Privată din Capitală.
Laurette ştia încă de aseară că va naşte în această dimineaţă şi a avut bagajele făcute. Alături de ea i-a fost iubitul Mihai şi mama sa. Conform declaraţiilor făcute de Laurette aseară la CANCAN TV de la Kanal D, pe micuţă o va chema Serena Luce Maria. Medicii au spus că fetiţa este perfect sănătoasă şi că naşterea a decus normal, fără niciun fel de complicaţie
anka9mai- Mamica cocheta
auzisem la maruta k mai are 2-3 zile
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
aseara era la KANAL D si spunea caci este cu bagajele la usa sa plece mos:
Maria- Administrator
cred Anka ,k Maria a intrebat de fetita cum e:alba k sotul ei sau mulatra k ea
sa fie sanatoase amandoua!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
cred c-o s-o vedem acusi la tv
alinagherman- Mamica de cariera
a trecut destul timp!!,ma mir ca deja nu i vedeta fetita!!,dar e timp!!
sandy- Mamica cocheta
Maria- Administrator
eu nu am idee nici acum cu este...alba sau mulatra
anka9mai- Mamica cocheta
nici eu nu mi-am satisfacut nici acum curiozitatea
intre timp a devenit mamica si Elena Gheorghe
intre timp a devenit mamica si Elena Gheorghe
Maria- Administrator
acum am citit pe net ca Malina Olinescu s-a sinucis ....din dragoste!!S-a aruncat de la etajul 6 al blocului in care locuia...Doamne fereste...ramai fara cuvinte!
Mălina Olinescu s-a sinucis în această dimineaţă, aruncându-se de la etajul şase al blocului în care locuia, în zona Gării de Nord din Bucureşti. Cântăreaţa ar fi împlinit 38 de ani pe 29 ianuarie anul viitor. Mălina Olinescu era fiica Doinei Spătaru.
Echipajul SMURD sosit la faţa locului a încercat să o resusciteze pe artistă timp de 30 de minute, însă nu au mai putut face nimic.
Cântăreţul Călin Geambaşu, bun prieten al Mălinei Olinescu, spune că aceasta s-ar fi sinucis din cauza despărţirii de iubitul său. "A ameninţat de mai multe ori că îşi va lua viaţa. Acum a făcut-o. De doi ani tot ameninţa că o face. Iubitul ei nu a înţeles-o pe deplin", a declarat Călin Geambaşu, la o televiziune de ştiri.
Mălina Olinescu s-a născut pe data de 29 ianuarie 1974, la Bucureşti. Mama ei este cântăreaţa Doina Spătaru. Mălina iubeşte muzica şi începe să cânte încă de la vârsta de 5 ani, participând apoi la numeroase festivaluri împreună cu corul şcolii gimnaziale.
În anul 1996, Mălina participă la "Şcoala Vedetelor", un show de televiziune foarte apreciat şi urmărit la acea vreme. Această perioadă a însemnat pentru Mălina rampa de lansare în lumea muzicală şi şansa ei de a câştiga un public din toate categoriile de vârstă.
Cântăreaţa a fost căsătorită, între 2000 şi 2007, cu Dan Stesco, component al trupei "Compact". Stesco a depus cerea de divorţ, în 2007, spunând că nu mai poate suporta "crizele de personalitate" ale soţiei sale. Bărbatul spunea că Mălina Olinescu voia să ia toate deciziile pe cont propriu şi nu era deloc tolerantă cu cei din jur.
Mălina Olinescu s-a sinucis în această dimineaţă, aruncându-se de la etajul şase al blocului în care locuia, în zona Gării de Nord din Bucureşti. Cântăreaţa ar fi împlinit 38 de ani pe 29 ianuarie anul viitor. Mălina Olinescu era fiica Doinei Spătaru.
Echipajul SMURD sosit la faţa locului a încercat să o resusciteze pe artistă timp de 30 de minute, însă nu au mai putut face nimic.
Cântăreţul Călin Geambaşu, bun prieten al Mălinei Olinescu, spune că aceasta s-ar fi sinucis din cauza despărţirii de iubitul său. "A ameninţat de mai multe ori că îşi va lua viaţa. Acum a făcut-o. De doi ani tot ameninţa că o face. Iubitul ei nu a înţeles-o pe deplin", a declarat Călin Geambaşu, la o televiziune de ştiri.
Mălina Olinescu s-a născut pe data de 29 ianuarie 1974, la Bucureşti. Mama ei este cântăreaţa Doina Spătaru. Mălina iubeşte muzica şi începe să cânte încă de la vârsta de 5 ani, participând apoi la numeroase festivaluri împreună cu corul şcolii gimnaziale.
În anul 1996, Mălina participă la "Şcoala Vedetelor", un show de televiziune foarte apreciat şi urmărit la acea vreme. Această perioadă a însemnat pentru Mălina rampa de lansare în lumea muzicală şi şansa ei de a câştiga un public din toate categoriile de vârstă.
Cântăreaţa a fost căsătorită, între 2000 şi 2007, cu Dan Stesco, component al trupei "Compact". Stesco a depus cerea de divorţ, în 2007, spunând că nu mai poate suporta "crizele de personalitate" ale soţiei sale. Bărbatul spunea că Mălina Olinescu voia să ia toate deciziile pe cont propriu şi nu era deloc tolerantă cu cei din jur.
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
Condoleante familiei!
Doamne fereste,am ramas fara cuvinte cand am vazut dimineata asta stirea
Doamne fereste,am ramas fara cuvinte cand am vazut dimineata asta stirea
Maria- Administrator
D-zeu s-o odihneasca
daca e asa,,pacat ca nu a rezistat depresiei!!
sandy- Mamica cocheta
imi pare nespus de rau ..avea toata viata inainte ..era tanara ..e mare pacat
alinagherman- Mamica de cariera
Vaaaai,nu-mi vine sa cred...sunt la fel de socata...pacat...toti am avut sau avem momente foarte proaste dar mi se pare prea mult sa-ti iei vita...oricum,pt ea,e prea tarziu...
Gianina- Mamica rafinata
si eu sunt de acord k pt nimic nu merita sa-ti iei viata
Pacat de ea si de sufletul ei cu siguranta a macinat-o depresia ............ Dumnezeu s-o ierte pt ce a facut si s-o odihneasca in pace .......................................................................... ........................................ .................................
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Barfe din lumea mondena
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
Pagina 4 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA