Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 76 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 76 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze(2)-topic interzis ptr Sandy.
+16
mona_mami
nadvio1973
swe
roxana ,mamica finuta
elena
Elena23
celina74
sandy
cecilia_7625
teodoraion
crina_oc
Raluca30
narcy
anka9mai
adriana
Maria
20 participanți
Pagina 5 din 8
Pagina 5 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze(2)-topic interzis ptr Sandy.
tu nu ai facut nimic dulce,azi?
daca ma crezi caci eu am facut ieri fursecurile si mai am cateva,pe maine nu mai am :tulips:
dar la noi daca tine ceva prea mult,inseamna ca nu e bun
daca ma crezi caci eu am facut ieri fursecurile si mai am cateva,pe maine nu mai am :tulips:
dar la noi daca tine ceva prea mult,inseamna ca nu e bun
Maria- Administrator
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze(2)-topic interzis ptr Sandy.
ce bine arata si saratelele Adrianei dar si furescurile Mariei felictarile mele fetele , super mamici super gospodine
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
am facut si eu azi crema de zahar ars iar aseara,chec....dar nu am chef de poze.
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
Adriana si Maria....Elena daca iti vine cheful noi te asteptam cu poze
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
super Maria arata fursecurile
sa nu mai zic de saratelele Adrianei tuturor mamicilor cochete si gospodine
sa nu mai zic de saratelele Adrianei tuturor mamicilor cochete si gospodine
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
mersi fetelor!te asteptam cu poze Elena
Maria- Administrator
Vin cu reteta promisa, dar sa nu-mi cereti poze ca nu am. Sincer, nu le-am facut chiar demult fursecurile acestea, insa sunt delicioase!
Cale
Ingrediente:
6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 50 ml apa, 50 ml ulei, zahar vanilat, zahar pudra, rahat
Toate cantitatile, mai putin rahatul si zaharul pudra, se pregatesc la fel ca si pentru un pandispan.
Rahatul se taie feliute, pestisori, pe lungimea bucatii.
Se tapeteaza o tava (margarina si faina), ar fi bine sa fie doua tavi, asa pentru rapiditate.
Din compozitie se ia cu lingurita (atat cat incape in ea) si se pun in tava, lasand distanta intre ele. Se dau la cuptor pentru cateva minute. Veti observa ca se fac rotunde si plate ...
ATENTIE!! Se coc repede, 10-15 minute, depinde de cuptor, aluatul fiind subtire ... Se lucreaza fiecare rotita cat este fierbine, daca se racesc nu se mai pot modela ...
Se scoate tava, se iau din tava cu un cutit cu lama subtire. In mijlocul fiecarei rotite se pune o feliuta de rahat si se strage intr-o parte doar (apasati putin), ca sa primeasca forma de floare. Se dau prin zahar pudra, pe urma ... celelalte tavi ...
Pentru inceput m-am cam impotmolit si eu, insa ... totul vine ca pe tava si va merge rapid celelalte ture!
Pofta buna sa aveti! Revin cu amanunte daca nu ati inteles!
Cale
Ingrediente:
6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 50 ml apa, 50 ml ulei, zahar vanilat, zahar pudra, rahat
Toate cantitatile, mai putin rahatul si zaharul pudra, se pregatesc la fel ca si pentru un pandispan.
Rahatul se taie feliute, pestisori, pe lungimea bucatii.
Se tapeteaza o tava (margarina si faina), ar fi bine sa fie doua tavi, asa pentru rapiditate.
Din compozitie se ia cu lingurita (atat cat incape in ea) si se pun in tava, lasand distanta intre ele. Se dau la cuptor pentru cateva minute. Veti observa ca se fac rotunde si plate ...
ATENTIE!! Se coc repede, 10-15 minute, depinde de cuptor, aluatul fiind subtire ... Se lucreaza fiecare rotita cat este fierbine, daca se racesc nu se mai pot modela ...
Se scoate tava, se iau din tava cu un cutit cu lama subtire. In mijlocul fiecarei rotite se pune o feliuta de rahat si se strage intr-o parte doar (apasati putin), ca sa primeasca forma de floare. Se dau prin zahar pudra, pe urma ... celelalte tavi ...
Pentru inceput m-am cam impotmolit si eu, insa ... totul vine ca pe tava si va merge rapid celelalte ture!
Pofta buna sa aveti! Revin cu amanunte daca nu ati inteles!
mona_mami- Mamica cocheta
par foarte bune mona .....
Sunt absolut delicioase si fara crema, asa cum imi plac ... Simple si gustoase!
mona_mami- Mamica cocheta
mersi Mona de reteta,cu siguranta am sa le incerc,le trec la prioritati
Maria- Administrator
ce-i chestia aia Mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
tort diplomat Ioana dar eu am pus inca un blat pe la mijoc..
acum vad caci aparatul meu are data aiurea e cu doua zile in urma
acum vad caci aparatul meu are data aiurea e cu doua zile in urma
Maria- Administrator
arata f bine....pe vineri am de facut iar un tort si am sa fac crema ta
crina_oc- Mamica sexy
crema este mai galbena putin,de la sucul de portocale si oua,dar aparatul cred ca imi face feste
Maria- Administrator
vaii maria ne omori cu zile
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
maria arata super bine tortuletul si imi imaginez cat a fost de delicios! cu o bucatica de placinta va servesc si eu
dar chiar ma enervati cu atatea bunatati !!! si tu adriana.....
mofturaki- Mamica sexy
ei ioana ....placinta mea se face repede , nu este ca torturile mariei
se face repede adriana daca o stii face...
mofturaki- Mamica sexy
si eu fac zilele astea placinta cu branza,arata super Adriana
eu incerc sa fac branza proaspata de vaci in casa ,daca nu iese ,apelez la cea de magazin...
duminica aveam 10 litri de lapte de la tara si chiar nu stiam ce sa fac cu el,asa ca o sa fac branza
mi-ai facut o pofta Adriana,de parca imi vine sa incep acum
eu incerc sa fac branza proaspata de vaci in casa ,daca nu iese ,apelez la cea de magazin...
duminica aveam 10 litri de lapte de la tara si chiar nu stiam ce sa fac cu el,asa ca o sa fac branza
mi-ai facut o pofta Adriana,de parca imi vine sa incep acum
Maria- Administrator
este clar ca branza facuta in casa este mult mai buna , insa eu am cumparat de la magazin
ei Adriana,crezi ca eu fac,intotdeauna cumpar,dar acum chiar nu aveam ce face cu asa de mult lapte si din cauza asta fac...
se face greu si nu merita sa te chinui
se face greu si nu merita sa te chinui
Maria- Administrator
[img:adf9]https://mamicicochete.forumgratuit.ro/[/img]vin si eu prajitura cu visine
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
super Ceci , arata super prajiyura cu visine de gospodina nu mai spun
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Subiecte similare
» Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
» Poze cu mamici cochete
» retete Sandy!!!
» Concurs-recomanda forumul Mamici cochete!!!
» Prietene - mamici cochete
» Poze cu mamici cochete
» retete Sandy!!!
» Concurs-recomanda forumul Mamici cochete!!!
» Prietene - mamici cochete
Pagina 5 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA