Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 126 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 126 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze(2)-topic interzis ptr Sandy.
+16
mona_mami
nadvio1973
swe
roxana ,mamica finuta
elena
Elena23
celina74
sandy
cecilia_7625
teodoraion
crina_oc
Raluca30
narcy
anka9mai
adriana
Maria
20 participanți
Pagina 4 din 8
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze(2)-topic interzis ptr Sandy.
fetele nu ati mai facut dulciuri?...eu de la paste nu am mai facut nimic dulce si mi-am propus nici sa nu mai fac! ....o cam luasem razna cu dulcele
Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze(2)-topic interzis ptr Sandy.
EU DA AM FACUT, cornuri din aluat de cozonac cu fineti, si maine ar trebui sa se lase cu tort nu?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
bineinteles ca da Teo,doar nu se poate,ce zi de nastere fara tort este,Larisa trebuie sarbatorita
te asteptam cu tortul
te asteptam cu tortul
Maria- Administrator
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
foarte frumoase torturile......sunt diplomat?
ce pofta mi-e de bilute
ce pofta mi-e de bilute
crina_oc- Mamica sexy
Da Crina cel rotund este diplomat ,celalalt dreptunghiular este cu blat si crema de vanile si banane ,mi-au iesit ca niciodata ,super
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
arata super bine roxy ..... si mie imi este pofta de cartofiori .... fac si eu zilele astea !
arata super Roxi,felicitari!
am cumparat si eu foi si am facut crema doar la o portie de cresmit(cremes)
am cumparat si eu foi si am facut crema doar la o portie de cresmit(cremes)
Maria- Administrator
yammmy ce de bunatati aici...imi ploua in gura si m-am ingrasat nu e voieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :spaldinti:
swe- Mamica eleganta
- Varsta : 49
am venit cu poze si cu saratelele mele[img][/img]
si ink o poza[img][/img]
vai ce bine arata si ce pofta mi-ai facut ...... sa ne scri si reteta
eu am facut o budinca cu branza la cuptor!
eu am facut o budinca cu branza la cuptor!
am revenit si cu reteta de ,,Saratele,,
ingrediente:250 gr margarina ,,unirea,,;500 gr faina;o lingurita de sare;un pachetel praf de copt nestins;500 gr iaurt sau smantana
Intr-un lighean se pune faina si se adauga margarina,sare,praful de copt si la final iaurtul.Se intinde o foaie de aprox 1 cm sau mai mica se unge cu ou batut iar deasupra se rade branza;apoi se taie fasii subtiri si se coc la cuptor
ingrediente:250 gr margarina ,,unirea,,;500 gr faina;o lingurita de sare;un pachetel praf de copt nestins;500 gr iaurt sau smantana
Intr-un lighean se pune faina si se adauga margarina,sare,praful de copt si la final iaurtul.Se intinde o foaie de aprox 1 cm sau mai mica se unge cu ou batut iar deasupra se rade branza;apoi se taie fasii subtiri si se coc la cuptor
multumim de reteta Ceci
Maria- Administrator
super saratele Ceci , arata foarte bine ,pup Larisa
nadvio1973- Mamica sexy
apropape la fel ca reteta mea doar ca eu in loc de iaurt pun branza si bag chimen in ele .... cert este ca imi este si mie pofta de saratele
eu am facut aseara o prajiturica cu gem , o bunatate , insa lui gabi nu-i place pentru ca are gem!
hmmmmm, ce bine arata maria, nu am mai facut de mult fursecuri ..... sunt facute cu forma nu?
nu Adriana,sunt puse cu posul,adica o punga la care se ataseaza o forma cu care se fac ornamente pe tort(cu siguranta caci ai si tu)
sunt puse direct in tava :sunflowers:
sunt puse direct in tava :sunflowers:
Maria- Administrator
si reteta de fursecuri Marie?
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
da Teo,este trecuta la dulciuri de Craciun,fursecuri spritate..
aceasta reteta este o reteta care noua ne place foarte mult la toti,genul acela de fursecuri de parca ti se topesc in gura
aceasta reteta este o reteta care noua ne place foarte mult la toti,genul acela de fursecuri de parca ti se topesc in gura
Maria- Administrator
cand am auzit de topit in gura
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
Continut sponsorizat
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Subiecte similare
» Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze
» Poze cu mamici cochete
» retete Sandy!!!
» Concurs-recomanda forumul Mamici cochete!!!
» Prietene - mamici cochete
» Poze cu mamici cochete
» retete Sandy!!!
» Concurs-recomanda forumul Mamici cochete!!!
» Prietene - mamici cochete
Pagina 4 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA