Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 46 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 46 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Concurs nou- poznele copilariei!
+14
lilique
pupkiss
mona_mami
flori
clonaclone
adriana
scumpetea
amalia-carmen
paul_A
tzuckutza
popescumelinda
Maria
ari05
teodoraion
18 participanți
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: Editura cartea copiilor
Pagina 5 din 6
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Concurs nou- poznele copilariei!
vad ca si tu ai fost tare cuminte Alina
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
foarte cuminte...saraca mama... cand ii spuneam ca avem sedinta cu parintii isi punea mainile in cap...iar eu stateam un pic la distanta cand ii dadeam vestea asta...am avut noroc ca invatam bine si asta m-a scos din multe belele!...De obicei ii punem pe altii sa faca ce-mi trecea mie prin cap...si aveam multi discipoli...de fapt nu ma refuza nimeni ...ca altfel si-o lua!Faceam si atletism si eram cea mai inalta din clasa...deci nu caria nimeni!
sa va povestesc cum am facut curatenie eu si sora mea...si ea destul de precoce cand era mica...
ne-a lasat mama singure in casa si s-a dus pana la alimentara...n-a durat mult ca era aproape...aveam vreo 4.5 ani,sor'mea vreo 2 si ceva ...ea cara apa de la WC cu o galetusa, iar eu frecam parchetul...iarna...cu geamurile larg deschise...si frecam...si ea turna apa...intr-un loc unde nu era acoperit de covor...intre timp sor'mea mai spala si rufe in WC, rufe luate din sifonier...si ea spala...si eu frecam parchetul...si mama incremenise in pragul usii cand s-a intors! Nu stia ce sa faca mai intai...ne-a trimis la bucatarie...unde era mai cald...dupa ce ne-a chelfanit bine! ...cumparase, printre altele, unt si struguri, pe care i-am mancat eu si sor'mea cu tot cu chiorchine...unt cu struguri...ih...hartia am scuns-o bine...nu stia nici mama unde...sarucutza a crezut ca doar a avut de gand sa cumpere struguri si unt, pt. ca nu a gasit decat dupa mult timp hartia de la pachetul de unt impachetata frumos si linsa bine...pusa in camara printre borcane! :pupicei:
sa va povestesc cum am facut curatenie eu si sora mea...si ea destul de precoce cand era mica...
ne-a lasat mama singure in casa si s-a dus pana la alimentara...n-a durat mult ca era aproape...aveam vreo 4.5 ani,sor'mea vreo 2 si ceva ...ea cara apa de la WC cu o galetusa, iar eu frecam parchetul...iarna...cu geamurile larg deschise...si frecam...si ea turna apa...intr-un loc unde nu era acoperit de covor...intre timp sor'mea mai spala si rufe in WC, rufe luate din sifonier...si ea spala...si eu frecam parchetul...si mama incremenise in pragul usii cand s-a intors! Nu stia ce sa faca mai intai...ne-a trimis la bucatarie...unde era mai cald...dupa ce ne-a chelfanit bine! ...cumparase, printre altele, unt si struguri, pe care i-am mancat eu si sor'mea cu tot cu chiorchine...unt cu struguri...ih...hartia am scuns-o bine...nu stia nici mama unde...sarucutza a crezut ca doar a avut de gand sa cumpere struguri si unt, pt. ca nu a gasit decat dupa mult timp hartia de la pachetul de unt impachetata frumos si linsa bine...pusa in camara printre borcane! :pupicei:
alinapopa1969- Mamica sexy
- Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile
vai alina esti mortalaaa !!! mai povesteste-ne ! :zambet larg:
ari05- Mamica cocheta
pai sunt multe de spus...
inca una si ma duc sa fac friptura...
in vacantele de vara stateam mai mult la bunicii din partea mamei...si dormeam cu sor'mea intr-o camera care nu avea intrare-iesire decat prin camera pe la tataie...dar cum tataie adormea repede...ne strecuram pe strada imediat dupa ce se auzeau primele sforaieturi...si stateam pe strada pana pe la 2-3 dimineata si faceam o multime de traznai...impreuna cu alti copii...discipoli de-ai mei...am legat cu sirma galetile de la fantana si portile de oameni, inclusiv de la noi...sa nu ne dam de gol...va dati seama a doua zi ce scandal era pe strada...pe noi ne "scotea" tataie mereu nevinovate"nepoatele mele n-au fost ca dorm impreuna cu mine..." si ceilalti copii nu indrazneau sa ne dea de gol ca si-o lua cu varf si indesat...plus ca noi aveam si cele mai frumoase jucarii si nu ne lipsea mingea...si coceam seminte...si dimineata eram murdare pe fata si pe mani de funingine de se crucea mamaie care stia ca ne-a bagat la culcare...spalate bine...cu sapun de casa....sau faceam felinare din dovleci furati de pe camp...furam noi si alte fructe, desi aveam si noi dar erau mai bune de la altii...
Vara, cand se strangea graul, faceam case din baloti de paie...cu pres, mancare luata de acasa... si roluri de mama-tata si copii...ne mai si pupam...ca aveam de ! iubitzi si sentimente...!
:pupicei: si serbari faceam...dar despre serbari va povestesc altadata!
inca una si ma duc sa fac friptura...
in vacantele de vara stateam mai mult la bunicii din partea mamei...si dormeam cu sor'mea intr-o camera care nu avea intrare-iesire decat prin camera pe la tataie...dar cum tataie adormea repede...ne strecuram pe strada imediat dupa ce se auzeau primele sforaieturi...si stateam pe strada pana pe la 2-3 dimineata si faceam o multime de traznai...impreuna cu alti copii...discipoli de-ai mei...am legat cu sirma galetile de la fantana si portile de oameni, inclusiv de la noi...sa nu ne dam de gol...va dati seama a doua zi ce scandal era pe strada...pe noi ne "scotea" tataie mereu nevinovate"nepoatele mele n-au fost ca dorm impreuna cu mine..." si ceilalti copii nu indrazneau sa ne dea de gol ca si-o lua cu varf si indesat...plus ca noi aveam si cele mai frumoase jucarii si nu ne lipsea mingea...si coceam seminte...si dimineata eram murdare pe fata si pe mani de funingine de se crucea mamaie care stia ca ne-a bagat la culcare...spalate bine...cu sapun de casa....sau faceam felinare din dovleci furati de pe camp...furam noi si alte fructe, desi aveam si noi dar erau mai bune de la altii...
Vara, cand se strangea graul, faceam case din baloti de paie...cu pres, mancare luata de acasa... si roluri de mama-tata si copii...ne mai si pupam...ca aveam de ! iubitzi si sentimente...!
:pupicei: si serbari faceam...dar despre serbari va povestesc altadata!
si noi saream pe geam afara dupa ce adormea bunicul, apoi saream gardul si stateam pe ulite pana dimineata faine vremuri.... :zambet larg:
ari05- Mamica cocheta
fetelor nu mai aveti nimic de zis ca se termina azi concursul... :pupicei:
am ras bine aici de poznele voastre...
am ras bine aici de poznele voastre...
Maria- Administrator
intr-adevar voncursul s-a terminat naine anunt castigtorii ca azi am fost ocupata rau..
abia acum am ajuns acasa
abia acum am ajuns acasa
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
ce pacat ca s-a terminat .... ca tare bine am putut rade oricum va mai zic una, extra...
sa va zic ce afacerista eram eu de mica... vi-am mai zis ca eu eram fff baietoasa, nu imi trebuia sa vad papusi, rochite , fundite... eu vroiam camioane, masini, calareti si indeni, etc...
eram destul de mica... cred... aveam cam 4-5 ani, si primisera marfa la magazinul de langa noi, printre care si un camion(sau basculanta mai degraba)... era tare frumos, maricel, galben... mi-l trebuia !!! ce mai ... ai mei nu au vrut sa mi-l cumpere, ca nah , ei vroiau sa fiu si eu mai ... "fetita" sa ma mai joc si cu papusi , nu doar cu masini (de care era plina casa, apropos, un alt motiv pt care nu au vrut sa mi-l cumpere) nah, nu face nimic,mi-am zis eu... am luat un bibelou de portelan , ca si asa avea mama multe, si am prostit ceva copil mai mare din curte sa mi-l cumpere... i-am cerut exact cat costa acel camion... si satisfacuta ca aveam banii, am mers la magazin sa IMI CUMPAR EU camionul tin minte si acum cu ce neincredere mi l-a vandut tanti de la magazin eeeiiii.... si dupa-masa, cand au venit ai mei de la servici.... si m-au vazut cu camionul meu ... si cand m-au intrebat de unde am avut bani sa-l cumpar ... initial am inventat ceva de genul ca "m-am angajat" , ca acum lucrez si eu si am bani ei na !!! va dati seama ca nu m-au crezut, si a trebuit sa le spun cum am facut rost de bani... din cate tin minte, nu mi-am luat-o pe coaja ... doar ca a trebuit sa ii aduc mamie inapoi bibeloul, ca altfel mi-o luam
sa va zic ce afacerista eram eu de mica... vi-am mai zis ca eu eram fff baietoasa, nu imi trebuia sa vad papusi, rochite , fundite... eu vroiam camioane, masini, calareti si indeni, etc...
eram destul de mica... cred... aveam cam 4-5 ani, si primisera marfa la magazinul de langa noi, printre care si un camion(sau basculanta mai degraba)... era tare frumos, maricel, galben... mi-l trebuia !!! ce mai ... ai mei nu au vrut sa mi-l cumpere, ca nah , ei vroiau sa fiu si eu mai ... "fetita" sa ma mai joc si cu papusi , nu doar cu masini (de care era plina casa, apropos, un alt motiv pt care nu au vrut sa mi-l cumpere) nah, nu face nimic,mi-am zis eu... am luat un bibelou de portelan , ca si asa avea mama multe, si am prostit ceva copil mai mare din curte sa mi-l cumpere... i-am cerut exact cat costa acel camion... si satisfacuta ca aveam banii, am mers la magazin sa IMI CUMPAR EU camionul tin minte si acum cu ce neincredere mi l-a vandut tanti de la magazin eeeiiii.... si dupa-masa, cand au venit ai mei de la servici.... si m-au vazut cu camionul meu ... si cand m-au intrebat de unde am avut bani sa-l cumpar ... initial am inventat ceva de genul ca "m-am angajat" , ca acum lucrez si eu si am bani ei na !!! va dati seama ca nu m-au crezut, si a trebuit sa le spun cum am facut rost de bani... din cate tin minte, nu mi-am luat-o pe coaja ... doar ca a trebuit sa ii aduc mamie inapoi bibeloul, ca altfel mi-o luam
ari05- Mamica cocheta
mai,dar multe nazbatii ati facut...sa va aud ca va plangeti de copii...
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
mda... mai ales eu ar trebui sa tac din gura ca ma tot plang ca e asa si pe dincolo Darius... ca e neastamparat, etc... pai cu cine sa semene tolomac ??? dk si eu si sotul am fost niste pramatii cand eram mici
ari05- Mamica cocheta
concurs sau fara concurs...acest topic va continua...
afaceri faceam cu bani de ziar...ma jucam ce ma jucam cu copii...iar cand mi se facea pofta ...luat cateva hartii de ziar...ma duceam la magazin...nici nu ma vedeam de tejghea....ridicam hartiile si ziceam"Tanti carne! "....si-mi dadeau vanzatoarele...cava salam sau parizer....ca ma cunosteau...eram clienta lor fidela! Apoi venea mama si platea contul lui fi'sa pot spune ca am avut cont deschis pe numele meu...eram o mancacioasa!
afaceri faceam cu bani de ziar...ma jucam ce ma jucam cu copii...iar cand mi se facea pofta ...luat cateva hartii de ziar...ma duceam la magazin...nici nu ma vedeam de tejghea....ridicam hartiile si ziceam"Tanti carne! "....si-mi dadeau vanzatoarele...cava salam sau parizer....ca ma cunosteau...eram clienta lor fidela! Apoi venea mama si platea contul lui fi'sa pot spune ca am avut cont deschis pe numele meu...eram o mancacioasa!
acum daca sa terminat concursul trebuie sa deschidem un alt topic unde sa putem discuta despre poznele copilariei..
Maria- Administrator
da asta ma gandeam si eu caci tare mult am ras pe tema asta
CLASAMENT FINAL CONCURS POZNELE COPILARIEI:
primele mamici clasate sunt:
teodoraion-679mesaje scrise pe forum din care am scazut mesajele scrise in topicul recunoaste vedeta si fun jucarii
ARI -593 mesaje scrise pe forum din care am scazut mesajele scrise in topicul recunoaste vedeta
MARIA-592 mesaje scrise pe forum din care am scazut mesajele scrise in topicul recunoaste vedeta
FELICITARI FETELE
ari fiindca esti a doua clasata ai dreptul sa alegi dintre carticica MIFI SI POZNELE LUI JACKIE.. a intervenit o schimbare a premiilor ..astept adresele voastre pe Pm :pupicei
primele mamici clasate sunt:
teodoraion-679mesaje scrise pe forum din care am scazut mesajele scrise in topicul recunoaste vedeta si fun jucarii
ARI -593 mesaje scrise pe forum din care am scazut mesajele scrise in topicul recunoaste vedeta
MARIA-592 mesaje scrise pe forum din care am scazut mesajele scrise in topicul recunoaste vedeta
FELICITARI FETELE
ari fiindca esti a doua clasata ai dreptul sa alegi dintre carticica MIFI SI POZNELE LUI JACKIE.. a intervenit o schimbare a premiilor ..astept adresele voastre pe Pm :pupicei
:congratilesen: inca unul!
felicitari fetelor !!! :pupicei:
multumim Teo, multumim sponsorului :pupicei:
multumim Teo, multumim sponsorului :pupicei:
ari05- Mamica cocheta
m primit adresa ta ari..si ai ales poznele lui Jackie
maria iti ramane cartea cu mify astept pm-ul tau ca vreau sa le duc la posta azi :pupicei:
maria iti ramane cartea cu mify astept pm-ul tau ca vreau sa le duc la posta azi :pupicei:
de abia acum am vazut ca am castigat :pupicei:
sa vad ce am si castigat....
mersi Teo... :pupicei:
sa vad ce am si castigat....
mersi Teo... :pupicei:
Maria- Administrator
pai intra pe site-ul sponsorului si vei vedea
Am intrat Teo dar nu stiu ce carte am castigat,dar nu e o problema caci o sa o vad,caci toate sunt frumoase :pupicei:
Maria- Administrator
cea cu Mifi ..acum nu am timp sa mauit
maine iti arat
maine iti arat
felicitari poznaselor forumului!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
felicitari fetelor !!!!
mare poznase mai sunteti !!!!
:2 pisici: :2 pisici: :2 pisici:
mare poznase mai sunteti !!!!
:2 pisici: :2 pisici: :2 pisici:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Mamici cochete :: Concursuri, Sponsori si Colaboratori :: Colaboratori-viitori sponsori. :: Editura cartea copiilor
Pagina 5 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA