Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 103 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 103 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
+27
buburuza
flori
raruta
flo09
marccora
scumpetea
roxanik
cosmedicpetra
amalia-carmen
mona_mami
narcy
alinapopa1969
deriana
david
elena
panky(Laura)
adriana
bellatrix
Maria
celina74
ari05
macoveianca
florares
teodoraion
theodora
lilique
STEF30IASI
31 participanți
Pagina 9 din 24
Pagina 9 din 24 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24
Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )
Super..Vin si eu...Am nevoie de putina :lets party:Maria a scris:ce faceti fetelor ?eu am fost la party cu Gabriel,de cateva saptamani in fiecare wekend am party :lets party:
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
super Maria , si eu m-as tot duce la party :pupicei:
Stefi... ce-mi oferi acum? ceva energizant ai ? ca-s varzaaaa !!! vai mama mea ce mi-au facut astia micii... s-au jucat frumos, nu zic... dar galagie ce mi-au facut... fugeau prin toata casa (saracii vecini...) nu zic ca e o dezordineeee !!! :lacrimi: nici nu se vede ca am facut curatenie de dimineata
Octavia... imagineaza-ti cum ar fi sa il ai pe Edy in triplu exemplar ... cam asa a fost la mine... ce crezi? ca nepoteii mei se lasa la Darius ??? ete nah ! 3 rautati mici am avut in casa ...
Stefi... ce-mi oferi acum? ceva energizant ai ? ca-s varzaaaa !!! vai mama mea ce mi-au facut astia micii... s-au jucat frumos, nu zic... dar galagie ce mi-au facut... fugeau prin toata casa (saracii vecini...) nu zic ca e o dezordineeee !!! :lacrimi: nici nu se vede ca am facut curatenie de dimineata
Octavia... imagineaza-ti cum ar fi sa il ai pe Edy in triplu exemplar ... cam asa a fost la mine... ce crezi? ca nepoteii mei se lasa la Darius ??? ete nah ! 3 rautati mici am avut in casa ...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
panky(Laura) a scris:AS BEA SI EU UN CAPUCCINO CU VOI.......SUNT ASA DE OBOSITA....
a venit si capucino laura...mai odihnestete :pupicei:
theodora- Mamica eleganta
- Varsta : 49
mie nu-mi da nimeni un energizant ? ?
ari05- Mamica cocheta
mai vrei energizant la ora asta?mai bine te odihnesti ca maine o iei de la capat
da... mai bine... dar nu am somn :lacrimi:
adik sunt f obosita, dar nu pot dormi , tot timpul asa mi se intampla :lacrimi:
adik sunt f obosita, dar nu pot dormi , tot timpul asa mi se intampla :lacrimi:
ari05- Mamica cocheta
pai nu e bine ....ai sa obosesti corpul ...daca nu dormi ....daca nu te odihnesti cat ar trebui ....macar atunci cand se poate ....
:pupicei: :pupicei: :pupicei:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
ce sa ma odihnesc fetelor.....ziua doarme....si noaptea nu are somn......iar eu ziua nu dorm.....fac treaba prin casa....m-am obisnuit sa dorm 3 ore 4maxim pe noapte
panky(Laura)- Mamica cocheta
nici de tine nu e bine panky......o sa iti oboseasca corpul.....
incercati fetelor sa dormiti , cand se poate , cand va lasa si piticii ....
altfel o sa clacati intr-o buna zi ......si atunci ce faceti .....
eu una cand ma simt obosita ,....nu mai fac nimic ......
ma asez langa andrei----ziua ...chiar daca nu dorm sau ma cilc seara mai devreme ...depinde cum ma simt....
se intampla sa fiu foarte obosita cateodata .......
si daca nu ma odihnesc a 2 zi e mai rau ,....piticul numai cu mine e ....nu mai e nimeni.....
mare grija fetelor !!! :pupicei:
:mos craciun 1: :mos craciun 1: :mos craciun 1:
incercati fetelor sa dormiti , cand se poate , cand va lasa si piticii ....
altfel o sa clacati intr-o buna zi ......si atunci ce faceti .....
eu una cand ma simt obosita ,....nu mai fac nimic ......
ma asez langa andrei----ziua ...chiar daca nu dorm sau ma cilc seara mai devreme ...depinde cum ma simt....
se intampla sa fiu foarte obosita cateodata .......
si daca nu ma odihnesc a 2 zi e mai rau ,....piticul numai cu mine e ....nu mai e nimeni.....
mare grija fetelor !!! :pupicei:
:mos craciun 1: :mos craciun 1: :mos craciun 1:
STEF30IASI- Mamica cocheta
- Varsta : 46
sa va zic un secret? dc nu pot dormi?
dar mai bine nu, ca o sa ma certati rau imi revin eu in max 1-2 nopti
Stefi, ai dreptate... si eu sunt singura cu piciu toata ziua ... dar imi revin eu la normal
dar mai bine nu, ca o sa ma certati rau imi revin eu in max 1-2 nopti
Stefi, ai dreptate... si eu sunt singura cu piciu toata ziua ... dar imi revin eu la normal
ari05- Mamica cocheta
neata fetele....am ajuns si eu la cafeluta....aseara am venit de la tara, am fost la ai mei....doamne si mai bine nu ma duceam, am tras o cearta cu taica-miu la cutite,....ma dat afara din casa si mi-a zis sa nu mai ma duc niciodata pe la ei.....este un cretin, un om bolnav.....totul a plecat de la copiii....v-am mai povestit eu ca nu-l poate suferi pe gabita si ieri la-m intrebat din nou ce are cu el....din raule si magarule nu mi la scos 2 zile......cand lam intrebat de cenul sufera mi-a spus ca este rau si din cauza asta nu-l inghite!!!!!! SPUNETIMI VOI PENTRU CA EU NU INTELEG, CUM UN COPIL NOU NASCUT ESTE RAU!!!!!! CE FACE UN COPIL DE 1-2-3 ANIU DE ESTE RAU!!!!!!! DOAMNE CAT AM MAI PLANS CAT SUFAR NICI NU VA PUTETI IMAGINA CE ESTE IN SUFLETUL MEU!
va las cafeluta, ma duc sa-mi cumpar un pachet de tigari
va las si cafeluta
va las cafeluta, ma duc sa-mi cumpar un pachet de tigari
va las si cafeluta
si eu la o cafeluta cu voi........
roxanik- Mamica cocheta
- Varsta : 45
imi pare tare rau adriana...offffffffffffffffffff ....cat de rau imi pare....cand tu esti o fata asa dde buna....ce trebuie sa mai sufere si mama ta!!!!!!imi pare din suflet rau..a auyit si gabita discutia....
saracul de el ce rau trebuie sa se simta..o fi el mic dar asta nu inseamna ca nu stie..sotul tau ce zice
eu sunt la ai mei acum..la sora..mea trebuie sa ma obisnuiesc cu compu ca e setat altfel..
va pupic
saracul de el ce rau trebuie sa se simta..o fi el mic dar asta nu inseamna ca nu stie..sotul tau ce zice
eu sunt la ai mei acum..la sora..mea trebuie sa ma obisnuiesc cu compu ca e setat altfel..
va pupic
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
gabita si emil nu erau in casa cand am inceput discutia.....emil nu a comentat in nici un fel discutia mea cu taicamiu.....iar mie nu mi-a pus nici o intrebare, nu a deschis deloc discutia, desi tot drumul am plans de nervi iar acasa am fost intoarsa pe dos rau de tot....nu mai spun de durerea groaznica de cap care am avut-o si inca o am
cat o priveste pe mama ameninta ca ori se va spoanzura ori otravi.....situatia este tragica!
cat o priveste pe mama ameninta ca ori se va spoanzura ori otravi.....situatia este tragica!
vai adriana,,,,,,,imi pare rau....dar cum este posibil sa poti ura un copil? mai ales ca este tatal tau?.....nu imi vine sa cred........imi pare tare tare rau......incearca sa te linistesi........sa nu te vada gabita ca suferi...... :emotie:
cel mai rau sigur e de mama ta care te iubeste foarte mult si il iubeste si pe gabite..nu inteleg de unde ura asta...si de ce sa o spanzure pe mama ta_offf ai grija de tine adriana....
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
adriana,sfatul meu este sa fii tare ,sa nu te mai duci la el si chiar daca te duci tu pe gabitu nu-l du sa-l vada,nici nu-i pomeni de el....trateazal cu indiferenta.stiu ca doare si ca-ti pui multe intrebari dar nu merita. ai grija de copil ,de sot,iubitiva voi, nu merita sa va certati voi pt el. si eu am trecut prin asta,acum a inceput sa se mai schimbe dar....nu ma mai impresioneaza si nici nu mai cred,dar timpul le rezolva pe toate. o sa fie greu la inceput,dar ai un copil sanatos ,sotul te iubeste ,deci ai grija de tine si familia ta si atat.imi pare rau ca treci prin asta. :pupicei:
spunei mamei tale ca e binevenita oricand la tine si ca o iubesti mult,are nevoie sa stie ca pe ea nu esti suparata.
alex a facut febra,vomat si-l doare gatul :lacrimi:
mie asa mila de el...
spunei mamei tale ca e binevenita oricand la tine si ca o iubesti mult,are nevoie sa stie ca pe ea nu esti suparata.
alex a facut febra,vomat si-l doare gatul :lacrimi:
mie asa mila de el...
macoveianca- Mamica rafinata
- Varsta : 50
off..imi pare rau adriana..inearca cum zice macoveianca,timpul le rezolva pe toate,incearca sa nu te mai consumi...acum este si post si cam asa se intampla,se starnesc tot felul de discutii.Evita orice discutie si fii alaturi de cei dragi tie... iar tatal tau o sa fie cel care regreta cel mai mult. :pupicei:
Alexut sanatate multa,stiu ca decaseptul este bunut la durere de gat. :pupicei:
Alexut sanatate multa,stiu ca decaseptul este bunut la durere de gat. :pupicei:
am cumparat si din ala cu albastru de mitil,doar ca vomita si nu prea poate lua nimic...
saramana!
saramana!
OFFFF.......IMI PARE RAU DE MICUT ANCA......CE POT SA-TI SPUN .....SA AI GRIJA DE EL SI MULTA,MULTA SANATATE.......DU-TE CU EL LA DOCTOR POATE ARE NEVOIE DE ANTIBIOTIC. :pupicei:
a fost sotul sa caute bani,dar....pauza ,asa ca am in casa azitromicina 200,dar a iesit 20 ml dizolvat,la farmacie a spus sa-i dau 5 ml la 12 ore....dar asa am doar pt 2 zile....off mama lui...nu am prospectul.
offf Adriana :lacrimi: nici nu stiu ce sa zic... nu te intreb si nu ma intreb cum e posibil asa ceva... pt ca si socrul meu tot asa e ... la mine sa zic ca e situatia mai buna, fiind socru... nu l-a mai vazut pe Darius de un an, si nici nu -l va vedea in graba... poate niciodata... eu una nu vreau sa mai aud de el !!! stiu cat suferi si cat te doare... pt ca il vad pe sotul meu in situatia asta... Doamne da-le minte !!! ca e inimaginabil asa ceva... sa nu-ti iubesti nepotii ...
eu cred ca altele sunt motivele pt care se comporta asa... si din pacate il baga pe Gabita la inaintare... :lacrimi: oofff, aveti grija de voi, de familia ta ! va pupaaammmm :pupicei:
Anca, imi pare rau pt micut , sanatate multa va dorim :pupicei:
eu cred ca altele sunt motivele pt care se comporta asa... si din pacate il baga pe Gabita la inaintare... :lacrimi: oofff, aveti grija de voi, de familia ta ! va pupaaammmm :pupicei:
Anca, imi pare rau pt micut , sanatate multa va dorim :pupicei:
ari05- Mamica cocheta
SARAMANA,ARI!
pupic mare lui darius!
pupic mare lui darius!
AVETI GRIJA DE VOI SI DE FAMILIUTA VOASTRA!PE CEI RAI INCERCTI SA-I DATI DE-OPARTE...
SANATATE MICUTILOR!
ALESSIA ARE UN NASUC PRECUM ROBINETUL STRICAT!
SANATATE MICUTILOR!
ALESSIA ARE UN NASUC PRECUM ROBINETUL STRICAT!
amalia-carmen- Mamica de cariera
- Varsta : 52
Pagina 9 din 24 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24
Subiecte similare
» Cafeluta mamicilor cochete (14)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
» Cafeluta mamicilor cochete ( 3 )
» Cafeluta mamicilor cochete (15)
» Cafeluta mamicilor cochete (16)
» Cafeluta mamicilor cochete ( 4 )
Pagina 9 din 24
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA