Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 106 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 106 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 2466r05Ady.Biju

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 2quni4z hmshop.wordpress.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 Wkpzltartizele.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 Kaqpztbratari magice

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 69m8w9 Shop/candles

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 2moa4jsbiosens.ro

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 2ef53k2reginamaria.ro

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )

+27
buburuza
flori
raruta
flo09
marccora
scumpetea
roxanik
cosmedicpetra
amalia-carmen
mona_mami
narcy
alinapopa1969
deriana
david
elena
panky(Laura)
adriana
bellatrix
Maria
celina74
ari05
macoveianca
florares
teodoraion
theodora
lilique
STEF30IASI
31 participanți

Pagina 16 din 24 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24  Urmatorul

In jos

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )

Mesaj Scris de teodoraion Mier Noi 25, 2009 4:34 pm

buna dimi mamici ce faceti?

fetele cu copilasi mici ,..spuneti-mi si mie cate vaccinuri ati facut la bb dupa 1 aan??ca noi nu am mai facut de la 6 luni si trebuie sa mergem sa facem..
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 Empty Re: Cafeluta mamicilor cochete ( 5 )

Mesaj Scris de elena Mier Noi 25, 2009 4:53 pm

eu stiu ca se mai facea la 2ani, numai ca acela s-a amanat pentru varsta de 3 ani...atunci urmeaza si Teodor sa fie vaccinat :doctor:
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Mier Noi 25, 2009 5:30 pm

teo asta chiar ca nu mai tin minte :emotie:
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Noi 25, 2009 5:41 pm

ari tu la cat i-ai facut l;ui darius?

laura(theodora) tu?

nu mai stiu ca s-au schimbat dar stiu ca se face la 1 an sau 1 an si 3 luni..
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Mier Noi 25, 2009 5:45 pm

eu i-am facut la un an.....inainte se facea si la 9 luni dar nu se mai face.......deci sa face la un an
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Noi 25, 2009 5:46 pm

teodoraion a scris:buna dimi mamici ce faceti?

fetele cu copilasi mici ,..spuneti-mi si mie cate vaccinuri ati facut la bb dupa 1 aan??ca noi nu am mai facut de la 6 luni si trebuie sa mergem sa facem..
dupa acesta de la un an si cateva luni mai este unul la doi ani jumate si nu mai au pana ce merg la scoala in clasa l ,din cate stiu eu.
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Noi 25, 2009 5:49 pm

deci ... vaccinurile obligatorii in primul an : la nastere, la 2,4,6,12 luni (eu la un an i-am facut si ROR-ul deodata cu celalalt) si urmatorul vaccin obligatoriu e la 4 ani.

eu altceva nu ii fac, nu ii fac nimic optional...

uufff... ce m-am chinuit cu el acuma sa ii dau cei 10 ml de Nikvorm, desi nue rau la gust... moamaaa ce scandal a facut, cred ca s-a auzit pana in celalalt capat de oras Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 16974
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 43

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Noi 25, 2009 5:55 pm

multumesc

ale mele ar lua o tona de medicamente plange ca nu ii mai dau...cat de rau ar fi..
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Noi 25, 2009 5:59 pm

serios ??? na ce chestie... Darius nu vrea nimic, oricat de bun ar fi la gust ... la inceput l-am prostit ca e ceai, a baut 1 ml sau nici atat, dar apoi ... Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 16974 iar a treit sa-l imobilizez saracutul, sa-i deschid gurita... ooff... chin e pt mine cand trebuie sa-i dau ceva... am noroc ca nu e bolnavicios...
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de buburuza Mier Noi 25, 2009 6:52 pm

asa si la mine cu Arina.nu vrea nici macar nurofenul.am mare chin cu ea.dar o pacalesc si-l dau in timp ce mananca..pana se prinde ea e prea tarziu Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 377534
buburuza
buburuza
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 44

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Mier Noi 25, 2009 7:14 pm

ari05 a scris:serios ??? na ce chestie... Darius nu vrea nimic, oricat de bun ar fi la gust ... la inceput l-am prostit ca e ceai, a baut 1 ml sau nici atat, dar apoi ... Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 16974 iar a treit sa-l imobilizez saracutul, sa-i deschid gurita... ooff... chin e pt mine cand trebuie sa-i dau ceva... am noroc ca nu e bolnavicios...
asa eram si eu Ari, trebuiau sa ma tina de maini si de picioare...si sa-mi dea fortat medicamentele...in schimb sor'mea...le zicea bombonele....
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Noi 25, 2009 7:23 pm

da pe vremea noastra nu erau medicamentele cu gust de ... capsuni, zmeura, etc.. Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 16974 de-aia nu inteleg de ce nu-i plac... si nurofenul, e tare bun la gust,,, cand era mai mic il sorbea de numa... acum ...Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 16974 parca i-as da otrava Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 16974
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Noi 25, 2009 7:38 pm

alinapopa1969 a scris:
ari05 a scris:serios ??? na ce chestie... Darius nu vrea nimic, oricat de bun ar fi la gust ... la inceput l-am prostit ca e ceai, a baut 1 ml sau nici atat, dar apoi ... Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 16974 iar a treit sa-l imobilizez saracutul, sa-i deschid gurita... ooff... chin e pt mine cand trebuie sa-i dau ceva... am noroc ca nu e bolnavicios...
asa eram si eu Ari, trebuiau sa ma tina de maini si de picioare...si sa-mi dea fortat medicamentele...in schimb sor'mea...le zicea bombonele....

auzi alina..?!ce bine era daca si la tigari ai reactiona asa Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 230899 Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 230899
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de alinapopa1969 Mier Noi 25, 2009 7:40 pm

Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 230899 mai Teo, esti de groaza...nimic nu-ti scapa! Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 449374
alinapopa1969
alinapopa1969
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 55
Joburi/Distractii : goblenul, florile

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Noi 25, 2009 7:50 pm

pai mai alina daca mi-e drag de tine....te urmaresc peste tot Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 377534 Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 682738 Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 533926
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mier Noi 25, 2009 10:31 pm

si eu ... pe toate!Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 377534

i-am facut vaccin laviniei la varsta de 1 an, iar cel de la 2 s-a amanat pentru varsta de 3 ani.
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de flo09 Mier Noi 25, 2009 10:39 pm

mie m-ia spus ca la varsta de 4 ani sa mai merg sa-i fac vaccin Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 540174
flo09
flo09
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Noi 25, 2009 11:03 pm

si noua asa ne0a is pediatra... urmatorul vaccin obligatoriu este la 4 ani... ma intreb de ce stiu unele fete de vaccin la 2 ani jumate ? ce vaccin s-ar face atunci ?
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de deriana Mier Noi 25, 2009 11:07 pm

ari05 a scris:si noua asa ne0a is pediatra... urmatorul vaccin obligatoriu este la 4 ani... ma intreb de ce stiu unele fete de vaccin la 2 ani jumate ? ce vaccin s-ar face atunci ?

mai fetelor acum aflu si eu de vaccinul de 4 ani
ultima data i-am facut Dariei vaccinul la 2ani si doctorita a spus ca urmatorul e la 7 ani
acum tb sa-i fac la 4 ani? Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 16974
ce vaccin e asta?
deriana
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de florares Mier Noi 25, 2009 11:10 pm

bunaamici vam lipsit .......nu mia m,es calc
florares
florares
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Varsta : 49

Sus In jos

Mesaj Scris de amalia-carmen Mier Noi 25, 2009 11:10 pm

UN CEAI CU LAMAIE,CA DOAR E ORA 5... Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 4527
amalia-carmen
amalia-carmen
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 52

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier Noi 25, 2009 11:17 pm

la doi ani nu se mai face, am fost eu cu Teodor la doi ani, in august, mi-au zis ca nu se mai face,acelasi vaccin se face la varsta de 4 ani(mai ininte am scris gresit, in loc de 4ani am scris 3ani Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 16974 )
asadar cine a prins vaccinul la doi ani si l-a facut nu-l mai face si la 4 ani..Mariei i l-au facut la doi ani, acum la 4 nu i-a mai facut nik.Acum s-au schimbat.sper ca ati inteles :doctor:
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de ari05 Mier Noi 25, 2009 11:18 pm

deriana, probabil e alta schema de vaccinare acum ? Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 16974 nu mai inteleg... noi nu trebuie sa facem nici un vaccin la 2 ani... ci la 4 ani e urmatorul Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 16974

ce vaccin i-ai faacut Dariei la 2 ani ?
ari05
ari05
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de deriana Mier Noi 25, 2009 11:19 pm

elena a scris:la doi ani nu se mai face, am fost eu cu Teodor la doi ani, in august, mi-au zis ca nu se mai face,acelasi vaccin se face la varsta de 4 ani(mai ininte am scris gresit, in loc de 4ani am scris 3ani Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 16974 )
asadar cine a prins vaccinul la doi ani si l-a facut nu-l mai face si la 4 ani..Mariei i l-au facut la doi ani, acum la 4 nu i-a mai facut nik.Acum s-au schimbat.sper ca ati inteles :doctor:

am inteles Elena, sar' mana
chiar n-aveam chef sa o mai intep iar pe deri , sa mai stau pe la usile lor pt vaccin
yuppi bine ca am scapat :pupicei:
deriana
Mamica eleganta
Mamica eleganta

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mier Noi 25, 2009 11:23 pm

amalia-carmen a scris:UN CEAI CU LAMAIE,CA DOAR E ORA 5... Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 4527

si eu vreau ceai!Cafeluta mamicilor cochete  ( 5 ) - Pagina 16 772214 mi-e frig si toate .... ma dor!! :lacrimi:
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 24 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum