Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 143 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 143 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cativa pasi pentru a incerca sa te lasi de fumat !!!
+13
georgy_78
tit.ioana
panky(Laura)
adriana
teodoraion
madalina
elena
paul_A
mary24
sandy
ari05
mona_mami
STEF30IASI
17 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Cativa pasi pentru a incerca sa te lasi de fumat !!!
imi place Adriana si iti doresc bafta sa reusesti
Maria- Administrator
fetele vreau sa va spun pe scurt cum m-am lasat de tigari , eu o pasionata a tigarilor eram in satre sa le mananc , fumam de 17 ani , ma trezeam si direct luleaua -n gura . Este vorba de ambitie sia atat , le-am lasat pur si simplu am vrut sa-mi demonstrez in primul rand mie ca pot si atat . E mai greu in primele 2 zile , eu am folosit tic-tac sau dropsuri mentolate , mai am un pic si fac 1 an fara tigari Adriana daca ai nevoie de ajutor , ma gasesti la telefon sau pe mess , si o fac cu cea mai mare placere ITI UREZ BAFTA ,
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Roxy..la multi ani inainte..
asa spun si eu ca daca ai vointa poti..dar o vointa de fier sa nu te apuce ca ink una sia tat ca altfel nu reusesti..deci cand vei termina tigarile,spui de astazi inainte gata ..nici o pipa...si sa fii ferma..inflexibila..si vei reusi..bafta Adriana..eu cred in tine!!!
asa spun si eu ca daca ai vointa poti..dar o vointa de fier sa nu te apuce ca ink una sia tat ca altfel nu reusesti..deci cand vei termina tigarile,spui de astazi inainte gata ..nici o pipa...si sa fii ferma..inflexibila..si vei reusi..bafta Adriana..eu cred in tine!!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
roxana ,mamica finuta a scris:fetele vreau sa va spun pe scurt cum m-am lasat de tigari , eu o pasionata a tigarilor eram in satre sa le mananc , fumam de 17 ani , ma trezeam si direct luleaua -n gura . Este vorba de ambitie sia atat , le-am lasat pur si simplu am vrut sa-mi demonstrez in primul rand mie ca pot si atat . E mai greu in primele 2 zile , eu am folosit tic-tac sau dropsuri mentolate , mai am un pic si fac 1 an fara tigari Adriana daca ai nevoie de ajutor , ma gasesti la telefon sau pe mess , si o fac cu cea mai mare placere ITI UREZ BAFTA ,
auzi cuscra!!!!!!!!!!!!
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
am auzit si am citit cuscra ..... roxi tin sa te felicit ....cum ai spus si tu este vorba de ambitie ....ceea ce eu nu am ......
Nu cred ca nu ai [u]tu ambitie Adriana , cred mai repede ca inca nu a venit momentul sa spui STOP , de azi numai fumez si gata !!!! ESTE ????
asa este roxi .....acum fumez 5-6 tigari pe zi .... in curand le voi lasa de tot, nu mai sunt bani , asa ca acesta este motivul principal pentru care ma voi lasa!
pentru acelasi motiv le-am lasat si eu Adriana Astept sa vina si la tine ziua cea mare
va veni cat de curand roxi ..... deja sunt la limita!
Pentru mine toate metodele enumerate nu au dat niciun rezultat...motive am ,consecintele le cunosc foarte bine(sunt studenta la medicina),dar pur si simplu uneori ma gandesc ca nu-mi doresc sa ma las de fumat,fumez deja de 5 ani toti din anturajul meu sunt fumatori,in familia mea sunt singura fumatoare ca pana si tata s-a lasat de nevoie,sotul fumeaza,familia lui toata e fumatoare inraita...uneori stam si ne gandim ce am putea face cu banii pe care ii dam zilnic pe tigari,dar oricum aici fiind foarte ieftine faa de romania in jur de 5 lei romanesti nu prea ne apuca remuscarile ca ardem prea multi bani...si de cate ori zic ca ma las de fumat ma tine 1 zi 2 si dupa ma apuc din nou si fumez mai mult (la fel ca unul din cumnatii mei ...ca sa recuperam zilele in care n-am fumat)sincer nu stiu ce o sa fac,dar sper ca daca iese pozitiv testul sa iau decizia cea mare...ca nu se mai poate fumam ca serpii
Rania- Mamica incepator
- Varsta : 34
Joburi/Distractii : Studenta
ei ce zici tu rania, 5 lei ....aici este 10 lei .... eu nu mai fumez de 2 zile dar imi sta gandul numai la ele ....simt ca nu mai pot, cred ca o iau razna .... trimite-mi si mie cateva cartuse
Rania nu ai voie,e interzis,o sa vezi tu de ce
Maria- Administrator
offfff marie credeam ca fac si eu o afacere .... repede, repede pana nu vine cuscra ..... ai stricat totu!!!!!!
cea mai sigura cale sa te lasi de fumat este sa ramai insarcinata :))) la mine a functionat!!!
mofturaki- Mamica sexy
- Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365
Cand merg in Romania in vizita in februarie daca nu reusesc sa ma las pana atunci cu siguranta ma inarmez cu vreo 2 cartusuri ca in Romania au sarit preturile la tigari de te usuca la buzunar eu dadeam cam 1 data la 2 zile 12 lei pe pachet si afacerile astea nu-mi plac scump domne scump dincolo era mai ieftin
Rania- Mamica incepator
- Varsta : 34
Joburi/Distractii : Studenta
ioana sa sti ca eu nu m-am lasat de fumat cand am ramas insarcinata ..... desi am avut o sarcina tare grea nu m-am putut lasa ...... asa ca la mine nu a functionat
Adriana , cum sta treaba ai reusit sa scapi de tigarele ? sper sa aud un raspuns bun
intreabale pe teo si pe sandy ....... iti spun ele exact cum sta treaba
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Masti pentru par
» Ceea ce pentru tine e gunoi , pentru altii e o comoara
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Cum putem renunta la fumat fara a ne ingrasa ?
» Lectura pentru bebeluşi vs lectura pentru copii mai mari
» Ceea ce pentru tine e gunoi , pentru altii e o comoara
» Pentru sufletul tau si pentru vesnicia ta
» Cum putem renunta la fumat fara a ne ingrasa ?
» Lectura pentru bebeluşi vs lectura pentru copii mai mari
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA