Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 144 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 144 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Cere o reteta
+30
mofturaki
nadvio1973
crina_oc
roxanik
alinagherman
Elena23
cecilia_7625
lilia
Raluca30
Rania
anka9mai
ari05
sandy
Rody
flo09
muraru raluca
buburuza
theodora
amalia-carmen
alinapopa1969
celina74
macoveianca
paul_A
elena
deriana
paula_mami
claudia_mami
STEF30IASI
mona_mami
teodoraion
34 participanți
Pagina 10 din 12
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Cere o reteta
MAMALIGUTA LA CUPTOR
Ingrediente:
•mamaliguta (nu vartoasa, ci ceva mai moale)
•branza (telemea)
•smantana
•oua fierte
•cascaval
Pregatim o mamaliguta nu foarte vartoasa, pentru ca trebuie sa o modelam usor. Ungem o forma ceramica sau intr un vas de jena cu unt, intindem primul strat de mamaliguta. Adaugam branza rasa si oua taiate felii, iar apoi smantana din loc in loc. Intindem al doilea strat de mamaliguta si continuam cu branza, oua si smantana. Urmeaza ultimul strat de mamaliga, presaram din belsug branza si cascaval ras, apoi dam la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
Ingrediente:
•mamaliguta (nu vartoasa, ci ceva mai moale)
•branza (telemea)
•smantana
•oua fierte
•cascaval
Pregatim o mamaliguta nu foarte vartoasa, pentru ca trebuie sa o modelam usor. Ungem o forma ceramica sau intr un vas de jena cu unt, intindem primul strat de mamaliguta. Adaugam branza rasa si oua taiate felii, iar apoi smantana din loc in loc. Intindem al doilea strat de mamaliguta si continuam cu branza, oua si smantana. Urmeaza ultimul strat de mamaliga, presaram din belsug branza si cascaval ras, apoi dam la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Salata de ou cu hasmatuchi:
Ingrediente
4-5 legaturi de hasmatuchi, 3 oua fierte tari, 3 linguri de ulei, 2 linguri zeama de lamaie, sare, piper
Mod de preparare
Frunzele de hasmatuchi se spala bine, se scurg de apa si se pun intr-o salatiera. Se amesteca cu un ou taiat marunt. Se prepara un sos din ulei, sare si zeama de lamaie cu care se stropesc frunzele. Se garniseste cu oua taiate rondele
[MG]https://2img.net/h/i461.photobucket.com/albums/qq340/anka9mai/noi3012.jpg[/IMG]
Ingrediente
4-5 legaturi de hasmatuchi, 3 oua fierte tari, 3 linguri de ulei, 2 linguri zeama de lamaie, sare, piper
Mod de preparare
Frunzele de hasmatuchi se spala bine, se scurg de apa si se pun intr-o salatiera. Se amesteca cu un ou taiat marunt. Se prepara un sos din ulei, sare si zeama de lamaie cu care se stropesc frunzele. Se garniseste cu oua taiate rondele
[MG]https://2img.net/h/i461.photobucket.com/albums/qq340/anka9mai/noi3012.jpg[/IMG]
anka9mai- Mamica cocheta
yami ce bine arata!...
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
o reteta buna de papricas cu galuste de faina as vrea si eu .... ceva facut de voi binenteles
Papricas de pui
4-5 aripi de pui se calesc impreuna cu 2-3 ardei grasi,2 cepe si 4 rosii decojite.Cand sa facut carnea se fac galuste din 2 oua batute cu putina sare si faina,care se pun cu lingurita in sosu.Fierbe 5 min la foc mic dupa care se pune patrunjel.Pofta buna Adriana
4-5 aripi de pui se calesc impreuna cu 2-3 ardei grasi,2 cepe si 4 rosii decojite.Cand sa facut carnea se fac galuste din 2 oua batute cu putina sare si faina,care se pun cu lingurita in sosu.Fierbe 5 min la foc mic dupa care se pune patrunjel.Pofta buna Adriana
cecilia_7625- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia
asa ceva nu se face pe la noi,la noi papricasul de pui este cu totul altceva
chiar eram curioasa sa vad cum este reteta
chiar eram curioasa sa vad cum este reteta
Maria- Administrator
dar voi cum faceti,Maria?
o reteta de prajitura cu mere cine imi spune si mie?? ceva simplu...si bun...am si eu dar...vreau sa incerc si altceva
Elena23- Mamica eleganta
- Varsta : 47
la noi se caleste ceapa doar in ulei.dupa care se pune patrunjel taiat marunt si putina boia de ardei dulce si apoi se pun pulpele sau puiul sa se rumeneasca putin,apoi punem apa si sare si il lasam sa fiarba si cand este fiert,facem o compozitie din putina faina si smantana ,pentru sos,ca sa fie mai gros..
eu daca pun ardei,pun un ardei intreg,doar pentru putin gust,apoi il scot afara...
eu daca pun ardei,pun un ardei intreg,doar pentru putin gust,apoi il scot afara...
Maria- Administrator
aha ,adica nu faci ,,galuste,, din compozitie
ceva cu conopida aveti? eu am o conopida mare si nu stiu ce sa fac cu ea
alinagherman- Mamica de cariera
nici eu nu am facut Mona,despre prajitura cu mere Elenei,eu folosesc tot un aluat la prajitura cu mere cu branza,l-am scris pe la retetele mele
Maria- Administrator
acum depinde de gusturile fiecaruia,,eu fac de fel ciulama doar din carne de pui de tara!!,,fierb carnea apoi o scot,,,si pun in ploaie faina,amestecand continuu cu telul,,,o las mai subtire,,asa ,,imi place,,apoi adaug si carnea,,mai las sa se fiarba si asa,,si apoi pun delicat,,,si piper,sare si patrunjel,,,la final,,in farfurie..(doar la Nick..
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Pagina 10 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA