Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 104 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 104 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Barfe din lumea mondena
+38
mofturaki
bebelusha18
cecilia_7625
Rania
Raluca30
scumpetea
swe
anka9mai
tit.ioana
roxanik
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
blondyna
madalina
mary24
popescumelinda
panky(Laura)
izabela08
flo09
adriana
sandy
gepiza
marccora
muraru raluca
buburuza
theodora
mona_mami
elena
teodoraion
paul_A
monicardragan
deriana
amalia-carmen
alinapopa1969
ari05
STEF30IASI
Maria
42 participanți
Pagina 18 din 42
Pagina 18 din 42 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42
Re: Barfe din lumea mondena
nu am vazut deloc...cum s-a prezentat??cine a iesit??
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Maria a scris:fetelor v-ati uitat la Botezatu vineri seara?
nu l-am prins ... dc? ce a facut? hai ca-s curioasa ....
e vb de despartirea de blonda? am vaz ceva interviu parca...
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
intrebam cum a dansat,caci primul dans a fost cam teapan,al doilea nu l-am mai vazutari05_Laura a scris:Maria a scris:fetelor v-ati uitat la Botezatu vineri seara?
nu l-am prins ... dc? ce a facut? hai ca-s curioasa ....
e vb de despartirea de blonda? am vaz ceva interviu parca...
Maria- Administrator
aaaaa... pai nu stiu ... eu in ceva reclama am vazut niste miscari... de-alea de gay ... ca doar intr-un timp se zvonea ca ar fi gay se unduia de numa numa
ari05- Mamica cocheta
ce s-a despartit de Bianca??
sandy- Mamica cocheta
da, dar nu stiai sandy? numai asta a fost la stiri sapt trecuta... de parca ar fi fost ceva f important
ari05- Mamica cocheta
Cătălin Botezatu nu-şi poate potoli furia pe fosta lui iubită Bianca Drăguşanu. Blonda a părăsit în grabă, vineri seară, Bucureştiul şi s-a refugiat la mama acasă, la Petroşani. Nervos din cale afară, designerul o ameninţă cu bătăia în caz va face greşeala să se întoarcă.
Ieri se iubeau, azi se ameninţă cu bătăia. Cătălin Botezatu nu poate uita umilinţa la care a fost supus de fosta iubită, Bianca Drăguşanu, prinsă de paparazzi la apartamentului fotbalistului Adrian Cristea.
E hotărât să-şi ducă până la capăt planul de răzbunare asupra blondei, bănuită de infidelitate.
După tot circul de joi seară, din emisiunea "Un show păcătos", când Bianca a leşinat şi a fost luată cu ambulanţa, blonda s-a speriat atât de tare de reacţia lui Botezatu, încât a plecat a doua zi val-vârtej din Bucureşti.
S-a refugiat la mama acasă, în Petroşani, pentru a scăpa de ameninţările fostului iubit, care a sfătuit-o încă de joi seară, prin sms-ul trimis lui Dan Capatos, să părăsească platoul emisiunii şi oraşul.
Botezatu nu numai că nu este dispus s-o ierte pe Bianca, ci, mai mult, şi-a pus în gând s-o distrugă, ameninţând-o că, dacă va face imprudenţa să se întoarcă în apartamentul din Băneasa, care-i aparţine designerului, o va călca în picioare fără nici o milă.
"Bianca să stea la maică-sa acasă! Să nu se mai întoarcă, pentru că o omor. Ea ştie asta. Am fost şi după emisiunea lui Capatos la apartament să o bat, însă nu am mai găsit-o acasă. Fugise, probabil, de frică, în oraş. Am vorbit cu mama ei şi i-am zis să o ţină acasă, la Petroşani. Dacă face prostia să se întoarcă, nu răspund pentru faptele mele. O calc în picioare dacă o văd. Nu o mai ajut cu nimic, mi-am luat mâna de pe ea. Nu are ce să mai caute în apartamentul meu. Fără ajutorul meu, cei din modeling o vor sfârteca. E foarte orgolioasă, are o mândrie prostească, trece peste cadavre ca să se vadă în ziare. Dacă nu se potoleşte, toată lumea o s-o perceapă ca pe o femeie uşoară, nu ca pe una şmecheră, cum crede ea", a declarat Cătălin, în exclusivitate pentru Click!
Bote nu s-a putut concentra la dans
Ruptura de Bianca şi toată tevatura de joi seară l-a afectat pe Botezatu, care nu a mai reuşit să obţină aceleaşi note mari ca în prima săptămână la "Dansez pentru tine".
Bote şi partenera lui, Liuba, au fost primii vinerea trecută, iar acum au ieşit de abia pe locul patru. "Mi-a sărit şi rotula chiar în timpul dansului. Nu mă simt prea bine, o să merg azi la control", ne-a spus designerul.
Mama Biancăi: «Sunt sigură că se vor împăca»
Contactată telefonic, Madi Drăguşanu, mama Biancăi, ne-a mărturisit că blonda este acasă şi se simte destul de bine.
Ieri se iubeau, azi se ameninţă cu bătăia. Cătălin Botezatu nu poate uita umilinţa la care a fost supus de fosta iubită, Bianca Drăguşanu, prinsă de paparazzi la apartamentului fotbalistului Adrian Cristea.
E hotărât să-şi ducă până la capăt planul de răzbunare asupra blondei, bănuită de infidelitate.
După tot circul de joi seară, din emisiunea "Un show păcătos", când Bianca a leşinat şi a fost luată cu ambulanţa, blonda s-a speriat atât de tare de reacţia lui Botezatu, încât a plecat a doua zi val-vârtej din Bucureşti.
S-a refugiat la mama acasă, în Petroşani, pentru a scăpa de ameninţările fostului iubit, care a sfătuit-o încă de joi seară, prin sms-ul trimis lui Dan Capatos, să părăsească platoul emisiunii şi oraşul.
Botezatu nu numai că nu este dispus s-o ierte pe Bianca, ci, mai mult, şi-a pus în gând s-o distrugă, ameninţând-o că, dacă va face imprudenţa să se întoarcă în apartamentul din Băneasa, care-i aparţine designerului, o va călca în picioare fără nici o milă.
"Bianca să stea la maică-sa acasă! Să nu se mai întoarcă, pentru că o omor. Ea ştie asta. Am fost şi după emisiunea lui Capatos la apartament să o bat, însă nu am mai găsit-o acasă. Fugise, probabil, de frică, în oraş. Am vorbit cu mama ei şi i-am zis să o ţină acasă, la Petroşani. Dacă face prostia să se întoarcă, nu răspund pentru faptele mele. O calc în picioare dacă o văd. Nu o mai ajut cu nimic, mi-am luat mâna de pe ea. Nu are ce să mai caute în apartamentul meu. Fără ajutorul meu, cei din modeling o vor sfârteca. E foarte orgolioasă, are o mândrie prostească, trece peste cadavre ca să se vadă în ziare. Dacă nu se potoleşte, toată lumea o s-o perceapă ca pe o femeie uşoară, nu ca pe una şmecheră, cum crede ea", a declarat Cătălin, în exclusivitate pentru Click!
Bote nu s-a putut concentra la dans
Ruptura de Bianca şi toată tevatura de joi seară l-a afectat pe Botezatu, care nu a mai reuşit să obţină aceleaşi note mari ca în prima săptămână la "Dansez pentru tine".
Bote şi partenera lui, Liuba, au fost primii vinerea trecută, iar acum au ieşit de abia pe locul patru. "Mi-a sărit şi rotula chiar în timpul dansului. Nu mă simt prea bine, o să merg azi la control", ne-a spus designerul.
Mama Biancăi: «Sunt sigură că se vor împăca»
Contactată telefonic, Madi Drăguşanu, mama Biancăi, ne-a mărturisit că blonda este acasă şi se simte destul de bine.
Maria- Administrator
acum chiar vreau sa vad ca peste vreo doua saptamani apar ca si cum nimic nu s-ar fii intamplatari05_Laura a scris: da nervos e Bote asta ....
imi place de Bote,am vazut caci zicea odata Bianca ca orice s-ar intampla Catalin se va intoarce la ea :iepu:
Maria- Administrator
ari05_Laura a scris:da, dar nu stiai sandy? numai asta a fost la stiri sapt trecuta... de parca ar fi fost ceva f important
nu stiam Laura...ca imi plce mocaul lor..........
Maria a scris:ari05_Laura a scris: da nervos e Bote asta ....
se da ce nu e cocos
acum chiar vreau sa vad ca peste vreo doua saptamani apar ca si cum nimic nu s-ar fii intamplat
imi place de Bote,am vazut caci zicea odata Bianca ca orice s-ar intampla Catalin se va intoarce la ea :iepu:
stie ea ce stie
sandy- Mamica cocheta
dar sigura e pe ea Bianca aia... numai sa nu ramana cu buza umflata....
ari05- Mamica cocheta
isi gaseste alt pampalau imediat...
sandy- Mamica cocheta
nu vreau sa par rea,dar chiar mi-as doriari05_Laura a scris:dar sigura e pe ea Bianca aia... numai sa nu ramana cu buza umflata....
Maria- Administrator
ce tare Maria...nu esti rea..ca si eu imi doresc...sa-o invete careva minte...ca nu e buricul pamantului
sandy- Mamica cocheta
Duhovnicul lui Gigi Becali: «Mi-a cerut voie să se atingă de soţie»
'Duhovnicul meu nu este in Pipera', anunţa, săptămana trecută, Gigi Becali. Reporterii Libertăţii au aflat că părintele Vişan (58 de ani), care oficiază slujbe la Biserica 'Sfanta Treime'” din Buzău, este preotul familiei Becali şi un prieten mai mult decât apropiat.
Luminiţa şi Gigi Becali
Pe o alee mărginaşă a cartierului Siminleasca, aflat la marginea Buzăului, se ridică singura biserică din zonă. Povestea lăcaşului, una aparte, a început în 1998. Părintele Vişan se confrunta atunci cu lipsa banilor necesari construcţiei şi cineva i-a recomandat să-i ceară ajutorul lui Gigi Becali.
“Nu mai ţin minte cine mi-a zis de el, dar mi-a atras atenţia să mă aştept la orice. Să mă ajute, să mă ignore sau chiar să mă înjure. Mi-am luat inima în dinţi şi i-am bătut la poartă. Nici nu s-a uitat pe acte, mi-a dat 100 de milioane şi mi-a zis să termin cât mai repede biserica! Pe vremea aia... 100 de milioane... Au mai rămas bani să fac încă trei cămăruţe lângă aşezământ”, povesteşte părintele.
Acesta este lăcaşul de cult ridicat la Buzău din banii patronului Stelei / foto: Richard Gavrilescu
După un an, în 1999, 5.000 de oameni au venit la sfinţirea lăcaşului. “Gigi a sosit cu familia. A lăsat maşina în mijlocul străzii, a dat cheile unor poliţişti şi le-a spus să o parcheze unde vor ei. Era acelaşi personaj charismatic, nu s-a supărat nimeni”, continuă duhovnicul patronului Stelei. Întrebat ce l-a impresionat cel mai mult la Gigi Becali, preotul Vişan răspunde fără ezitare: “Cel mai mult m-a impresionat anul trecut, înainte de Paşte, când a fost eliberat din puşcărie. Chiar în dimineaţa zilei respective am primit acceptul să-l vizitez. S-a spovedit şi s-a împărtăşit, smerit şi cu respect, ca de obicei”.
L-a sunat pe popă la 1 noaptea
Peste câteva ore, duhovnicul a primit un telefon pe neaşteptate. “Noaptea, la ora unu, îmi sună telefonul. Mă uit, era Gigi. M-a întrebat aşa: «Părinte, m-am spovedit şi m-am împărtăşit azi, fără să ştiu că îmi vor da drumul. Spune- mi, îmi poţi da dezlegare să mă ating de Luminiţa, soţia mea?»”, a încheiat părintele Vişan.
Se spovedeşte fără grabă şi fără ruşine
Părintele Vişan apreciază atitudinea pe care o are patronul Stelei în momentul spovedaniei: “Gigi Becali are un caracter puternic, dar în faţa lui Dumnezeu îngenunchează. Stă şi 40 de minute la spovedanie. Nu se grăbeşte şi nici ruşine nu îi este”.
'Duhovnicul meu nu este in Pipera', anunţa, săptămana trecută, Gigi Becali. Reporterii Libertăţii au aflat că părintele Vişan (58 de ani), care oficiază slujbe la Biserica 'Sfanta Treime'” din Buzău, este preotul familiei Becali şi un prieten mai mult decât apropiat.
Luminiţa şi Gigi Becali
Pe o alee mărginaşă a cartierului Siminleasca, aflat la marginea Buzăului, se ridică singura biserică din zonă. Povestea lăcaşului, una aparte, a început în 1998. Părintele Vişan se confrunta atunci cu lipsa banilor necesari construcţiei şi cineva i-a recomandat să-i ceară ajutorul lui Gigi Becali.
“Nu mai ţin minte cine mi-a zis de el, dar mi-a atras atenţia să mă aştept la orice. Să mă ajute, să mă ignore sau chiar să mă înjure. Mi-am luat inima în dinţi şi i-am bătut la poartă. Nici nu s-a uitat pe acte, mi-a dat 100 de milioane şi mi-a zis să termin cât mai repede biserica! Pe vremea aia... 100 de milioane... Au mai rămas bani să fac încă trei cămăruţe lângă aşezământ”, povesteşte părintele.
Acesta este lăcaşul de cult ridicat la Buzău din banii patronului Stelei / foto: Richard Gavrilescu
După un an, în 1999, 5.000 de oameni au venit la sfinţirea lăcaşului. “Gigi a sosit cu familia. A lăsat maşina în mijlocul străzii, a dat cheile unor poliţişti şi le-a spus să o parcheze unde vor ei. Era acelaşi personaj charismatic, nu s-a supărat nimeni”, continuă duhovnicul patronului Stelei. Întrebat ce l-a impresionat cel mai mult la Gigi Becali, preotul Vişan răspunde fără ezitare: “Cel mai mult m-a impresionat anul trecut, înainte de Paşte, când a fost eliberat din puşcărie. Chiar în dimineaţa zilei respective am primit acceptul să-l vizitez. S-a spovedit şi s-a împărtăşit, smerit şi cu respect, ca de obicei”.
L-a sunat pe popă la 1 noaptea
Peste câteva ore, duhovnicul a primit un telefon pe neaşteptate. “Noaptea, la ora unu, îmi sună telefonul. Mă uit, era Gigi. M-a întrebat aşa: «Părinte, m-am spovedit şi m-am împărtăşit azi, fără să ştiu că îmi vor da drumul. Spune- mi, îmi poţi da dezlegare să mă ating de Luminiţa, soţia mea?»”, a încheiat părintele Vişan.
Se spovedeşte fără grabă şi fără ruşine
Părintele Vişan apreciază atitudinea pe care o are patronul Stelei în momentul spovedaniei: “Gigi Becali are un caracter puternic, dar în faţa lui Dumnezeu îngenunchează. Stă şi 40 de minute la spovedanie. Nu se grăbeşte şi nici ruşine nu îi este”.
Maria- Administrator
oricum ar fi Becali..in sufletullui este un om bun
sandy- Mamica cocheta
becali asta ii prost rau ... dar prost de bubuie
mie una nu-mi place ca prea se tine el mare credincios, vai cat se roaga el ,si cat merge la biserica, si vai cat doneaza :bataie: din cate stiu eu nu e bine sa te lauzi cu asa ceva... si popa visan ala prea e cu gura mare
mie una nu-mi place ca prea se tine el mare credincios, vai cat se roaga el ,si cat merge la biserica, si vai cat doneaza :bataie: din cate stiu eu nu e bine sa te lauzi cu asa ceva... si popa visan ala prea e cu gura mare
ari05- Mamica cocheta
de data asta popa Visan nu trebuia sa spuna ziaristilor
Maria- Administrator
asa e Laura,nu-i bine ,sa te lauzi...dar macar face ceva,a ajutat si ajuta multi copii si oameni bolnavi..are o fundatie...
Ce e mai rau sa taci si sa nu faci nimik,sau sa spui dar sa si faci???
sandy- Mamica cocheta
subscriu maria...
sandy... nu stiu cat e de bun becali ... nu zic ca e generos, dar nu cred ca degeaba... altfel nu ar bubui presa de fiecare data cand doneaza ceva sau da bani bisericilor, sau mai stiu eu pe cine ajuta... e ok din punctulasta de vedere, ca altii si dk au bani nu dau ,.. sau dau, dar nu fac atata tam-tam din asta, cum face becali ...
sandy... nu stiu cat e de bun becali ... nu zic ca e generos, dar nu cred ca degeaba... altfel nu ar bubui presa de fiecare data cand doneaza ceva sau da bani bisericilor, sau mai stiu eu pe cine ajuta... e ok din punctulasta de vedere, ca altii si dk au bani nu dau ,.. sau dau, dar nu fac atata tam-tam din asta, cum face becali ...
ari05- Mamica cocheta
sandy_bell a scris:asa e Laura,nu-i bine ,sa te lauzi...dar macar face ceva,a ajutat si ajuta multi copii si oameni bolnavi..are o fundatie...
nu zic ca nu sandy ... ajuta... dar mie nu-mi place ca prea se lauda cu asta...
chestia asta nu-mi place la el ...
ari05- Mamica cocheta
da,te inteleg si eu urasc asta..
sandy- Mamica cocheta
dar totusi eu cred ca este un om credincios...o fi prost dar are credinta
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
sunt de acord cuscra
sandy- Mamica cocheta
Pagina 18 din 42 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42
Subiecte similare
» Barfe din lumea mondena(2)
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
Pagina 18 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA