Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 124 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 124 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Barfe din lumea mondena
+38
mofturaki
bebelusha18
cecilia_7625
Rania
Raluca30
scumpetea
swe
anka9mai
tit.ioana
roxanik
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
blondyna
madalina
mary24
popescumelinda
panky(Laura)
izabela08
flo09
adriana
sandy
gepiza
marccora
muraru raluca
buburuza
theodora
mona_mami
elena
teodoraion
paul_A
monicardragan
deriana
amalia-carmen
alinapopa1969
ari05
STEF30IASI
Maria
42 participanți
Pagina 30 din 42
Pagina 30 din 42 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42
Re: Barfe din lumea mondena
sa te mariti cu diaconescu
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
vai Teo,ce idei ai,dar nu vi se pare ca sa imbogatit prea repede omul asta
Maria- Administrator
am glumit maria...eu habar nu am ce avere are..dar stiu cati bani am eu in portofel..si sunt putini. el -i-ar arunca ca spaga cred
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
eu cred ca toti care au averi colosale , nu sunt facute pe munca cinstita
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
sunt de acord cu tine Florina,apare zilele trcute Videanu la televizor si spune ca si-a facut vila aceea prin zile si nopti de munca
parca doar ei muncesc pe lumea asta :bataie:
parca doar ei muncesc pe lumea asta :bataie:
Maria- Administrator
Emil si Gabi Cristea o sa se bata pe avere
Fratele moderatoarei de la Kanal D susţine că nu va deschide succesiunea după moartea mamei sale, nici acum, nici în viitorul apropiat. Deşi este conştient că, până la urmă, va fi nevoit să împărtă averea familiei, formată dintr-o casă cu etaj într-o zonă bună a Bucureştiului şi o maşină, cu sora sa, Emil Cristea refuză, la insistenţele tatălui său, să clarifice această situaţie.
Membrii familiei Cristea stau pe un butoi de pulbere. La o lună de zile după moartea Didinei Cristea, mama moderatoarei de la Kanal D, care a decedat la 58 de ani după ce a făcut septicemie în urma unei operaţii de pancreatită, se întrevede un nou motiv de scandal în sânul acestei familii.
De acestă dată, se pare că miza este agoniseala familiei, avere la care are dreptul şi Gabriela Cristea. Conform legiilor în vigoare, vedeta de la Kanal D poate să ceară oricând, unui notar public, să deschidă acţiunea de succesiune, solicitând astfel să intre în posesia părţii sale de avere care îi revine după moartea mamei sale. Şi asta în ciuda faptului că în ultimii 17 ani moderatoarea de la "Noră pentru mama" a îngheţat relaţia cu familia sa, ba, mai mult, chiar a refuzat să îşi vadă mama pe patul de moarte.
"Nici eu, nici tata nu o să deschidem succesiunea. Nu o să o facem nici acum, nici mai târziu, pentru că ar însemna să fie chemată şi ea. Are şi Gabi dreptul să o facă, dar sper să nu fie atât de nesimţită să deschidă ea succesiunea. Dacă o va face şi o să vrea parte de pe urma mamei, o să vedem cum o să contraatacăm. E dreptul ei, poate să şi-l ceară, dar nu acum", ne-a explicat Emil Cristea.
Acesta susţine că deşi ştie că taxele la stat ar fi mai mici dacă ar deschide succesiunea acum, în primele şase luni de la moartea mamei, preferă să întârzie acest moment cât mai mult timp cu putinţă. "Dacă îşi va cere partea va fi război pe faţă între ea şi tata. Ea are drept legal, dar nu şi moral. Poartă o vină în tot ce s-a întâmplat. Când mama era internată, ea putea să intervină din umbră, să o ducă într-o clinică din Viena, iar noi să ştim că cei de la Spitalul Municipal au făcut asta. A preferat să stea cu mâinile în sân şi să citească în presă care este starea mamei. Acum e tardiv", a conchis fratele Gabrielei, cel care se pregăteşte să facă, la sfârşitul săptămânii viitoare, parastas de 40 de zile pentru mama sa.
Fratele moderatoarei de la Kanal D susţine că nu va deschide succesiunea după moartea mamei sale, nici acum, nici în viitorul apropiat. Deşi este conştient că, până la urmă, va fi nevoit să împărtă averea familiei, formată dintr-o casă cu etaj într-o zonă bună a Bucureştiului şi o maşină, cu sora sa, Emil Cristea refuză, la insistenţele tatălui său, să clarifice această situaţie.
Membrii familiei Cristea stau pe un butoi de pulbere. La o lună de zile după moartea Didinei Cristea, mama moderatoarei de la Kanal D, care a decedat la 58 de ani după ce a făcut septicemie în urma unei operaţii de pancreatită, se întrevede un nou motiv de scandal în sânul acestei familii.
De acestă dată, se pare că miza este agoniseala familiei, avere la care are dreptul şi Gabriela Cristea. Conform legiilor în vigoare, vedeta de la Kanal D poate să ceară oricând, unui notar public, să deschidă acţiunea de succesiune, solicitând astfel să intre în posesia părţii sale de avere care îi revine după moartea mamei sale. Şi asta în ciuda faptului că în ultimii 17 ani moderatoarea de la "Noră pentru mama" a îngheţat relaţia cu familia sa, ba, mai mult, chiar a refuzat să îşi vadă mama pe patul de moarte.
"Nici eu, nici tata nu o să deschidem succesiunea. Nu o să o facem nici acum, nici mai târziu, pentru că ar însemna să fie chemată şi ea. Are şi Gabi dreptul să o facă, dar sper să nu fie atât de nesimţită să deschidă ea succesiunea. Dacă o va face şi o să vrea parte de pe urma mamei, o să vedem cum o să contraatacăm. E dreptul ei, poate să şi-l ceară, dar nu acum", ne-a explicat Emil Cristea.
Acesta susţine că deşi ştie că taxele la stat ar fi mai mici dacă ar deschide succesiunea acum, în primele şase luni de la moartea mamei, preferă să întârzie acest moment cât mai mult timp cu putinţă. "Dacă îşi va cere partea va fi război pe faţă între ea şi tata. Ea are drept legal, dar nu şi moral. Poartă o vină în tot ce s-a întâmplat. Când mama era internată, ea putea să intervină din umbră, să o ducă într-o clinică din Viena, iar noi să ştim că cei de la Spitalul Municipal au făcut asta. A preferat să stea cu mâinile în sân şi să citească în presă care este starea mamei. Acum e tardiv", a conchis fratele Gabrielei, cel care se pregăteşte să facă, la sfârşitul săptămânii viitoare, parastas de 40 de zile pentru mama sa.
Maria- Administrator
Eu nu cred ca Gabriela va avea pretentii la impartirea averii...mai ales ca nu este cine stie ce agoniseala...dar sunt sigura ca presa va indruga verzi si uscate mult timp de acum in colo pe aceasta tema
elena- Mamica cocheta
si eu cred la fel,nu o sa ceara nimic Gabriela,ar fii prea de tot cum la inmormantare nu sa dus sa apara acum sa ceara averea
Maria- Administrator
daca era o avere colosala, da..dar asa..ce sa imparta?? Eu am o impresie buna despre gaby, nu prea cred cate se scrie despre ea...
elena- Mamica cocheta
adevarul este ca nu se stie niciodata barfele
muraru raluca- Mamica cocheta
- Varsta : 48
Cristian Tantareanu a invins cancerul
Ultimele analize efectuate la Paris arata ca miliardarul Cristian Tantareanu este perfect sanatos.
La aproape 10 luni de cand s-a operat de cancer de colon, Cristian Tantareanu este ca nou, informeaza Antena 3.
Dupa ce a spus "adio" sedintelor de chimioterapie, miliardarul nu se gandeste decat la concediu.
Pana atunci insa, omul de afaceri e decis sa continue cu stilul de viata sanatos, mai nou, impins de la spate de sotie, el apucandu-se chiar de sport.
Ultimele analize efectuate la Paris arata ca miliardarul Cristian Tantareanu este perfect sanatos.
La aproape 10 luni de cand s-a operat de cancer de colon, Cristian Tantareanu este ca nou, informeaza Antena 3.
Dupa ce a spus "adio" sedintelor de chimioterapie, miliardarul nu se gandeste decat la concediu.
Pana atunci insa, omul de afaceri e decis sa continue cu stilul de viata sanatos, mai nou, impins de la spate de sotie, el apucandu-se chiar de sport.
Maria- Administrator
Lindsay Lohan merge la închisoare
.
De data aceasta nu i-a fost cu noroc. Actriţa va petrece 90 de zile după gratii.
Judecătoarea Marsha Revel a hotărât că actriţa a încălcat termenii eliberării condiţionate şi a condamnat-o la trei luni de închisoare, plus la alte 90 de zile pe care trebuie să le petreacă la un centru de dezintoxicare.
Problemele lui Lindsay Lohan au început în 2007, când a fost arestată de două ori pentru conducere în stare de ebrietate. Atunci ea a petrecut două luni într-o clinică de dezintoxicare. În plus, atunci când a fost arestată, poliţia a găsit în maşina vedetei mici cantităţi de droguri, lucru care i-a atras, în august 2007, o condamnare la o zi de închisoare şi la zece ore de muncă în folosul comunităţii.
De atunci, ea a fost mereu în centrul atenţiei pentru problemele sale cu băutura şi cu drogurile.
Sentinţa judecătoarei a lovit-o puternic pe Lindsay, care a izbucnit în lacrimi la auzul condamnării.
Paharul s-a umplu, nu de vodcă, iar acum tânăra vedetă de la Hollywood va zace după gratii.
PACAT DE EA!!..ALCOOLUL SI DROGURILE AU DISTRUS-O
Nasooool moment!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
saraca pe draqu cine o pune sa se drogheze
radumihaela36- Mamica eleganta
Joburi/Distractii : doar mamika
pai la astia asa le trebuie
paul_A- Mamica cocheta
cand ai banii crezi ca toata lumea este a ta,bine ca ii mai trezeste cineva la realitate
Maria- Administrator
da Mihaela sunt de acord cu tine!!!...daca nu stii sa ai o limita decazi in ultimul hal..mare lucru e sa fi am cu cap!!
ca actrita imi place!!..din punctul asta de vedere..mare pacat...
ca actrita imi place!!..din punctul asta de vedere..mare pacat...
sandy- Mamica cocheta
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
IUBITA MILIONARULUI ROBERT NEGOITA N-A LUAT BAC-UL
Uploaded with ImageShack.us
"Nu sunt o pitipoanca, la toamna iau 8"
Iubire, afaceri, note mari, e clar ca nu poti sa le ai pe toate. Sorina Docuz (19 ani), iubita omului de afaceri Robert Negoita (38 de ani), a avut zilele acestea o mare deceptie. Ea nu a reusit sa ia examenul de bacalaureat, picand la matematica, disciplina care era obligatorie.
"Nu sunt o pitipoanca, la toamna iau 8"
Iubire, afaceri, note mari, e clar ca nu poti sa le ai pe toate. Sorina Docuz (19 ani), iubita omului de afaceri Robert Negoita (38 de ani), a avut zilele acestea o mare deceptie. Ea nu a reusit sa ia examenul de bacalaureat, picand la matematica, disciplina care era obligatorie.
paul_A- Mamica cocheta
A promis ca la toamna , va lua nota 8 la matematica o credeti ca invata ?!
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
de cuplul asta monden nu am stiut,pacat de ea ca a cazut,si nu e blonda
Maria- Administrator
Ea e noua iubita a lui Liviu Varciu
La mai bine de o lună de la divorţul de Adelina, Liviu Varciu şi-a găsit o nouă parteneră. Actorul a fost văzut miercuri seară, in Clubul Player, în compania unei brunete sexy, cei doi fiind foarte apropiaţi .
Contactat de Libertatea, Liviu a recunoscut că tânăra e noua sa iubită: “Da, suntem împreună. Ne ştim de mai multă vreme, din perioada în care participam la «Dansez pentru tine», dar atunci nu a fost nimic între noi. Ne-am reîntâlnit ieri (miercuri, n.r.) în club, ne-am plăcut, iar acum pot spune că suntem la începutul unei relaţii”.
«Rămâne de văzut dacă ne potrivim»
Iubita lui Liviu, pe numele său Andreea Popescu, face şi ea parte din showbizz-ul autohton, ea fiind de trei ani dansatoarea Deliei Matache. Bruneta a declarat pentru Libertatea că i-a plăcut Liviu de când l-a cunoscut, la “Dansez pentru tine”. “Avem mai multe cunoştinţe comune. Într- adevăr, Liviu mi-a plăcut de când l-am cunoscut. Suntem la început, rămâne de văzut dacă ne potrivim”, ne-a declarat Andreea.
E în aceeaşi zodie cu Adelina, fosta lui soţie
Andreea nu seamănă cu fosta soţie a lui Liviu, Adelina Pestriţu (foto), însă cele două au ceva în comun. Ambele sunt brunete şi sunt născute în aceeaşi zodie, Vărsător. Noua iubită a actorului de la PRO TV este născută la sfârşitul lunii ianuarie şi are 26 de ani.
Maria- Administrator
Conduce un Jaguar de 100.000 de euro
Stirista Oana Andoni detine o adevarata bijuterie pe patru roti. Blonda se poate lauda cu cea mai scumpa masina din parcarea Pro TV-ului, cea mai bine platita vedeta a postului, Andreea Esca, multumindu-se cu una de doua ori mai ieftina.
Oana Andoni vine, mai nou, la serviciu intr-o superba masina neagra, de viteza, care valoreaza in jur de 100.000 de euro. Prezentatoarea conduce pe strazile Capitalei un Jaguar model coup?, din seria XK, ce dezvolta 510 cai putere, o motorizare care l-ar face gelos pe orice pasionat de masini. Astfel, Oana a reusit sa-si eclipseze toate colegele, dar mai ales pe Andreea Esca, cea despre care se spune, culmea!, ca ar avea cel mai mare salariu din trust. Aceasta din urma prefera siguranta in detrimentul vitezei si a ales sa conduca un SUV cu tractiune integrala, al carui motor nu are mai mult de 300 de cai putere. Este vorba despre un BMW X3. Din pacate, chiar daca masina ei e mai mare decat a Oanei, asta nu inseamna ca e si mai scumpa, ba din contra. X3-ul pe care il conduce Andreea costa in jur de 40.000 de euro, adica de doua ori mai putin decat cea a colegei sale.
Stirista Oana Andoni detine o adevarata bijuterie pe patru roti. Blonda se poate lauda cu cea mai scumpa masina din parcarea Pro TV-ului, cea mai bine platita vedeta a postului, Andreea Esca, multumindu-se cu una de doua ori mai ieftina.
Oana Andoni vine, mai nou, la serviciu intr-o superba masina neagra, de viteza, care valoreaza in jur de 100.000 de euro. Prezentatoarea conduce pe strazile Capitalei un Jaguar model coup?, din seria XK, ce dezvolta 510 cai putere, o motorizare care l-ar face gelos pe orice pasionat de masini. Astfel, Oana a reusit sa-si eclipseze toate colegele, dar mai ales pe Andreea Esca, cea despre care se spune, culmea!, ca ar avea cel mai mare salariu din trust. Aceasta din urma prefera siguranta in detrimentul vitezei si a ales sa conduca un SUV cu tractiune integrala, al carui motor nu are mai mult de 300 de cai putere. Este vorba despre un BMW X3. Din pacate, chiar daca masina ei e mai mare decat a Oanei, asta nu inseamna ca e si mai scumpa, ba din contra. X3-ul pe care il conduce Andreea costa in jur de 40.000 de euro, adica de doua ori mai putin decat cea a colegei sale.
Maria- Administrator
mama , mama......ce masina de unde o avea fata asta atatie bani ? nici nu este recomandata o asemena masina pt drumurile noastre ii urez la cat mai multe calatorii , si ei si "sponsorului "
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Pagina 30 din 42 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42
Subiecte similare
» Barfe din lumea mondena(2)
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
Pagina 30 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA