Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 77 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 77 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Barfe din lumea mondena
+38
mofturaki
bebelusha18
cecilia_7625
Rania
Raluca30
scumpetea
swe
anka9mai
tit.ioana
roxanik
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
blondyna
madalina
mary24
popescumelinda
panky(Laura)
izabela08
flo09
adriana
sandy
gepiza
marccora
muraru raluca
buburuza
theodora
mona_mami
elena
teodoraion
paul_A
monicardragan
deriana
amalia-carmen
alinapopa1969
ari05
STEF30IASI
Maria
42 participanți
Pagina 19 din 42
Pagina 19 din 42 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 42
Re: Barfe din lumea mondena
nu pot sa cred ....
Ricky Martin a recunoscut! ESTE GAY!
Iata o veste care va intrista milioane de femei din intreaga lume. Starul latino Ricky Martin a recunoscut ca este homosexual, punand capat speculatiilor care circulau de ani de zile.
"Anunt cu mandrie ca sunt un homosexual fericit", a scris cantaretul pe blogul lui. "Imi accept homosexualitatea ca pe un dar pe care mi l-a facut viata", a spus el.
Ricky Martin a devenit un star international cand si-a lansat primul album in engleza in 1999. In tot acest timp, au circulat zvonuri ca ar fi homosexual.
El spune ca a fost sfatuit sa pastreze tacerea ca sa nu-si puna in pericol cariera. In 2008, a devenit si tatal a doi baieti, nascuti de o mama-surogat.
Ricky Martin a recunoscut! ESTE GAY!
Iata o veste care va intrista milioane de femei din intreaga lume. Starul latino Ricky Martin a recunoscut ca este homosexual, punand capat speculatiilor care circulau de ani de zile.
"Anunt cu mandrie ca sunt un homosexual fericit", a scris cantaretul pe blogul lui. "Imi accept homosexualitatea ca pe un dar pe care mi l-a facut viata", a spus el.
Ricky Martin a devenit un star international cand si-a lansat primul album in engleza in 1999. In tot acest timp, au circulat zvonuri ca ar fi homosexual.
El spune ca a fost sfatuit sa pastreze tacerea ca sa nu-si puna in pericol cariera. In 2008, a devenit si tatal a doi baieti, nascuti de o mama-surogat.
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
asa se intampla la cei cu bani......o iau razna.....ori se drogheaza,ori devin gay
panky(Laura)- Mamica cocheta
da... ce sa zic... ca e f interesant sa fii gay :bataie:
eu nu-i inteleg !!! pe bune !!!!!!
sincer arata bine ricky martin, e un barbat bine, nu ? cel putin eu asa consider... si stephen gately, cel de la boyzone, care a murit anul trecut... era totusi dragut ... nu inteleg cum pot fi gay
vai ca innebuneste lumea pe zi ce trece
eu nu-i inteleg !!! pe bune !!!!!!
sincer arata bine ricky martin, e un barbat bine, nu ? cel putin eu asa consider... si stephen gately, cel de la boyzone, care a murit anul trecut... era totusi dragut ... nu inteleg cum pot fi gay
vai ca innebuneste lumea pe zi ce trece
ari05- Mamica cocheta
nimik nou...rera de mult asta..acum a recunoscut...si idiotul se mandreste :bataie:
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
stiuca circulau zvonuri...dar ma gandeam ca poate poate nu e asa
pacat de el... si chiar asa sandy... eu nu vad o mandrie in asta... ce idiot e ... GATA !!! nu mai imi place ricky martin bleahhh !!!
pacat de el... si chiar asa sandy... eu nu vad o mandrie in asta... ce idiot e ... GATA !!! nu mai imi place ricky martin bleahhh !!!
ari05- Mamica cocheta
iah,,,ce tampit...
sandy- Mamica cocheta
se stie de mult ca este gay.........pacat.......este tare frumusel
blondyna- Mamica incepator
- Joburi/Distractii : imi place sa citesc foarte mult
dar lovit rau
sandy- Mamica cocheta
Cher, fara machiaj! Isi arata varsta si operatiile estetice!
A trecut bine de 60 de ani si, desi, in general, se fereste sa iasa in vazul paparazzilor, fara machiaj, de data asta a comis-o!
Probabil ca se gandea ca nimeni nu o sa o urmareasca tocmai in Hawaii! Asa ca Cher a iesit fluierand, la cumparaturi, in Maui, fara sa se mai oboseasca sa isi puna pe fata nicio urma de fond de ten. O insoteau ceva rude, dar fotografii nemilosi nu au lasat-o in pace si au surprins niste poze rare.
Eventual, Cher poate doar sa fie fericita cu colierul pe care l-a achizitionat la pret redus!
A trecut bine de 60 de ani si, desi, in general, se fereste sa iasa in vazul paparazzilor, fara machiaj, de data asta a comis-o!
Probabil ca se gandea ca nimeni nu o sa o urmareasca tocmai in Hawaii! Asa ca Cher a iesit fluierand, la cumparaturi, in Maui, fara sa se mai oboseasca sa isi puna pe fata nicio urma de fond de ten. O insoteau ceva rude, dar fotografii nemilosi nu au lasat-o in pace si au surprins niste poze rare.
Eventual, Cher poate doar sa fie fericita cu colierul pe care l-a achizitionat la pret redus!
ari05- Mamica cocheta
Dumnezeule arata groaznic...nu-mi dadeam seama cine este
sandy- Mamica cocheta
e ingrozitoare ...
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
k sa vedeti cum arata si vedetele nemachiate...
eu sunt de parere ca orice femeie, un pic aranjata si machiata arata bine... de aceea eu consider ca o femeie este frumoasa, dk arata bine si nemachiata
eu sunt de parere ca orice femeie, un pic aranjata si machiata arata bine... de aceea eu consider ca o femeie este frumoasa, dk arata bine si nemachiata
ari05- Mamica cocheta
Mister World 2010: Voicu Pânzar a ieşit din competiţie
Ricky Martin de România n-a prins niciun loc printre cei 15 semifinalişti.
Oficial, aventura lui Voicu Pânzar la Mister World 2010 s-a încheiat.
Poate dacă vorbea bine engleză, membri juriului ar fi înţeles că vrea să câştige, dar aşa… :P
Ricky Martin de România n-a prins niciun loc printre cei 15 semifinalişti.
Oficial, aventura lui Voicu Pânzar la Mister World 2010 s-a încheiat.
Poate dacă vorbea bine engleză, membri juriului ar fi înţeles că vrea să câştige, dar aşa… :P
sandy- Mamica cocheta
data viitoate poate are mai mult noroc :zambet larg:
paul_A- Mamica cocheta
Maria a scris:pana atunci invata engleza
da...macar trebuia sa invete de acasa ce sa zica...pe de rost ...
paul_A- Mamica cocheta
asa macar
sandy- Mamica cocheta
Liviu Varciu catre Adelina: Ma dezgusti!
Razboiul declaratiilor dintre Liviu si Adelina continua. Ea inca il mai iubeste, el spune dezamagit ca nu ii mai simte lipsa.
"Potoleste-te, ca ma enervezi. Nu mai inventa, spune adevarul", ii transmite Liviu, Adelinei. "Nu ii mai simt lipsa, nu o mai iubesc. Toata viata mea langa ea imi da cu virgula", adauga el.
"Nu a avut niciodata un ceas Rolex pe care sa i-l vand. Am vandut un telefon Vertu pe care il avea de la fostul prieten, care era foarte scump, ca sa facem actele de casa si i-am luat mai multe ceasuri apoi, pentru ca imi parea rau", povesteste Liviu Varciu la "Happy Hour".
Prima infatisare in divortul celor doi e pe 17 mai. "Casa e cu credit bancar, pot sa i-o las, sa ma scape de ea. Are de platit 30 de ani de-acum inainte", spune ironic Liviu.
Liviu Varciu: N-am batut-o niciodata pe Adelina
Liviu si Adelina au mai putin un an de cand s-au casatorit. Ea a renuntat la un milionar din Ibiza pentru el, el a iubit-o, dar nu a fost de-ajuns. A venit divortul!
"M-am sarutat cu o fata in masina si i-am spus sotiei mele. Nu a aflat de la altii, asa cum spune. N-am inselat-o pe Adelina nici macar cu o privire. Eu aveam microfoane in casa, puse de ea, din gelozie. Chiar ea mi-a spus. O iubeam atat de tare, de-aia am acceptat. E Saptamana Mare si nu vreau sa mint. Doar i-am povestit fetei prin ce trecem, pentru ca e grea singuratatea in doi. Am vrut o femeie cu care sa fac o familie si copii. I-am spus ca vreau sa incercam sa facem ceva, dar o luna de zile nu am vorbit deloc", a povestit Liviu la Happy Hour.
"N-am batut-o niciodata, asa cum spune. E penibil, nu am cum sa ma bat cu femeia pe care o iubesc. Am trecut printr-o perioada grea, dupa moartea fratelui meu si Adelina s-a simtit neglijata", a incercat Liviu sa explice ce se intampla cu casnicia sa. Actorul a gasit la un moment dat in telefonul sotiei mesaje de la miliardarul din Ibiza, care inca ii mai trimitea bani in cont.
Razboiul declaratiilor dintre Liviu si Adelina continua. Ea inca il mai iubeste, el spune dezamagit ca nu ii mai simte lipsa.
"Potoleste-te, ca ma enervezi. Nu mai inventa, spune adevarul", ii transmite Liviu, Adelinei. "Nu ii mai simt lipsa, nu o mai iubesc. Toata viata mea langa ea imi da cu virgula", adauga el.
"Nu a avut niciodata un ceas Rolex pe care sa i-l vand. Am vandut un telefon Vertu pe care il avea de la fostul prieten, care era foarte scump, ca sa facem actele de casa si i-am luat mai multe ceasuri apoi, pentru ca imi parea rau", povesteste Liviu Varciu la "Happy Hour".
Prima infatisare in divortul celor doi e pe 17 mai. "Casa e cu credit bancar, pot sa i-o las, sa ma scape de ea. Are de platit 30 de ani de-acum inainte", spune ironic Liviu.
Liviu Varciu: N-am batut-o niciodata pe Adelina
Liviu si Adelina au mai putin un an de cand s-au casatorit. Ea a renuntat la un milionar din Ibiza pentru el, el a iubit-o, dar nu a fost de-ajuns. A venit divortul!
"M-am sarutat cu o fata in masina si i-am spus sotiei mele. Nu a aflat de la altii, asa cum spune. N-am inselat-o pe Adelina nici macar cu o privire. Eu aveam microfoane in casa, puse de ea, din gelozie. Chiar ea mi-a spus. O iubeam atat de tare, de-aia am acceptat. E Saptamana Mare si nu vreau sa mint. Doar i-am povestit fetei prin ce trecem, pentru ca e grea singuratatea in doi. Am vrut o femeie cu care sa fac o familie si copii. I-am spus ca vreau sa incercam sa facem ceva, dar o luna de zile nu am vorbit deloc", a povestit Liviu la Happy Hour.
"N-am batut-o niciodata, asa cum spune. E penibil, nu am cum sa ma bat cu femeia pe care o iubesc. Am trecut printr-o perioada grea, dupa moartea fratelui meu si Adelina s-a simtit neglijata", a incercat Liviu sa explice ce se intampla cu casnicia sa. Actorul a gasit la un moment dat in telefonul sotiei mesaje de la miliardarul din Ibiza, care inca ii mai trimitea bani in cont.
ari05- Mamica cocheta
am vazut la happy hour declaratia lui Liviu despre Adelina si invers,nu stiu ce sa mai cred despre ce a spus el
nici nu-mi bat capul sa cred pe cineva
sandy- Mamica cocheta
eu da, caci imi placea odata Liviusandy_bell a scris:nici nu-mi bat capul sa cred pe cineva
Maria- Administrator
pai cred ca amandoi au partea lor de vina , si poate reusesc sa treaca peste orgolii caci se potrivesc , pana pe 17 Mai . au timp :iepu:
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
te cred Maria..e frumusel...
sandy- Mamica cocheta
imi aduc aminte de niste emisiuni matinale ce se realizau in mol cred eu si se isterizau tipele pe acolo cand erau ei invitati :ou:
Maria- Administrator
Pagina 19 din 42 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 42
Subiecte similare
» Barfe din lumea mondena(2)
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
Pagina 19 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA