Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Barfe din lumea mondena - Pagina 29 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Barfe din lumea mondena - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Barfe din lumea mondena - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Barfe din lumea mondena - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Barfe din lumea mondena - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Barfe din lumea mondena - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Barfe din lumea mondena - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Barfe din lumea mondena - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Barfe din lumea mondena - Pagina 29 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 71 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 71 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Barfe din lumea mondena - Pagina 29 2466r05Ady.Biju

Barfe din lumea mondena - Pagina 29 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 29 2quni4z hmshop.wordpress.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 29 Wkpzltartizele.blogspot.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 29 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Barfe din lumea mondena - Pagina 29 Kaqpztbratari magice

Barfe din lumea mondena - Pagina 29 69m8w9 Shop/candles

Barfe din lumea mondena - Pagina 29 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 29 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Barfe din lumea mondena - Pagina 29 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Barfe din lumea mondena - Pagina 29 2moa4jsbiosens.ro

Barfe din lumea mondena - Pagina 29 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 29 2ef53k2reginamaria.ro

Barfe din lumea mondena - Pagina 29 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 29 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Barfe din lumea mondena

+38
mofturaki
bebelusha18
cecilia_7625
Rania
Raluca30
scumpetea
swe
anka9mai
tit.ioana
roxanik
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
blondyna
madalina
mary24
popescumelinda
panky(Laura)
izabela08
flo09
adriana
sandy
gepiza
marccora
muraru raluca
buburuza
theodora
mona_mami
elena
teodoraion
paul_A
monicardragan
deriana
amalia-carmen
alinapopa1969
ari05
STEF30IASI
Maria
42 participanți

Pagina 29 din 42 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 42  Urmatorul

In jos

Barfe din lumea mondena - Pagina 29 Empty Re: Barfe din lumea mondena

Mesaj Scris de Maria Vin Iun 11, 2010 8:41 pm

Asta e viata Florina,cum zici si tu ,fiecare cu norocul lui Barfe din lumea mondena - Pagina 29 407405
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Sam Iun 12, 2010 7:26 pm

Da , ce norocosa mai e toanta asta dr Tonciu ??!! Barfe din lumea mondena - Pagina 29 230899 ce-o fii mancat cand a fost mica Barfe din lumea mondena - Pagina 29 199844 sau mai bine zis , cine o sta in spatele ei Barfe din lumea mondena - Pagina 29 846782
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Sam Iun 12, 2010 7:28 pm

ce a mancat de i s-a lungit nasul... Barfe din lumea mondena - Pagina 29 407405
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Sam Iun 12, 2010 7:28 pm

ce tare asta ea bani ptr prostie....ce se mai promoveaza acum....numai e inteligenta...ci prostia ........
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Iun 13, 2010 3:23 am

Noua ofertă bancară la ING: masajul

Dacă ai treabă la bancă, te alegi cu o şedinţă de masaj ca şi cum ai fi la un salon de gen. Este ideea reprezentanţilor unei instituţii financiare care îşi doresc să îşi răsfeţe clienţii!

Chiar dacă e greu de crezut, masajul se face mai nou şi în sediile băncilor din oraşul nostru, nu doar în saloane de înfrumuseţare sau în alte locuri. Astfel că, imediat după ce clientul sau posibilul client intră în incintă, primeşte gratuit o şedinţă de masaj relaxant. Clienţii sunt chiar încântaţi de felul în care sunt trataţi. La final, clienţii pleacă mai relaxaţi din bancă şi mai dispuşi să încheie un contract.
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Dum Iun 13, 2010 5:51 pm

nu stiu ce sa mai faca astia xa sa ne pacaleasca sa ne ia banii Barfe din lumea mondena - Pagina 29 676561 hotii Barfe din lumea mondena - Pagina 29 369508
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Iun 13, 2010 8:50 pm

Moni: Am dovezi ca m-au platit cu 3.000 euro

Barfe din lumea mondena - Pagina 29 Imgarticol39148

Soţia lui Iri le răspunde realizatorilor tv care au acuzat-o pentru tarifele cerute.
Iureşul creat în jurul subiectului cu tariful de 3.000 de euro, fixat de Monica pentru apariţiile tv, a determinat-o pe soţia lui Irinel să ia atitudine. Moni a dezvăluit pentru Click! că s-au supărat pe ea tocmai aceia care, în trecut, i-au oferit bani grei pentru a o avea invitată la emisiuni.

Ocupată cu examenele de master, la Comunicare şi Relaţii Publice, Monica Columbeanu s-a închis în casă şi s-a pus cu burta pe carte. În tot acest timp, câteva personalităţi publice au „luat-o la palme", fie pentru adopţia de la distanţă, fie pentru decizia de a cere 3.000 de euro pentru o apariţie tv.

Uimită că s-a trezit într-un război pe care nu ea l-a început, Moni s-a decis să rupă tăcerea: „M-a distrat înverşunarea cu care s-a vorbit despre faptul că primesc 3.000 de euro pentru apariţiile televizate, dar mai ales faptul că persoanele care s-au ofuscat nu recunoşteau că m-au plătit. Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul", a declarat Monica pentru Click!, împrumutând celebra vorbă a lui Mircea Badea.

Chiar dacă s-a ferit să nominalizeze, este lesne de înţeles că soţia lui Iri făcea trimitere la Dan Capatos şi la Cristian Brancu, primii care au luat-o în colimator.

„Eu nu vorbesc în necunoştinţă de cauză, pentru că aceste plăţi au fost înregistrate pe firma mea, există contracte şi facturi. Pot dovedi oricând, dar nu mă apuc să fac circ. Şi eu plătesc impozite la Fisc pentru aceste plăţi, astfel că tot ce spun este verificabil. De ce unora li se pare un capăt de ţară să ceri onorariu pentru efortul depus într-o emisiune tv? În străinătate se practică acest lucru de foarte multă vreme şi nu se miră nimeni aşa cum o fac cei de aici", ne-a mai spus, nervoasă, Monica Columbeanu.

Monica are propriul reality-show la B1 TV, de patru ani

Dan Capatos: «Nu poate dovedi dacă am plătit-o sau nu»

Enervat la culme că i-a pretins 3.000 de euro pentru a veni la emisiunea lui, Dan Capatos şi-a ieşit din fire: „E culmea tupeului să ceri atâţia bani ca să explici de ce ai dat cu maşina peste un om", a spus acesta, la propriul show, făcând referire la fapul că Monica a accidentat un fotoreporter.

Pe de altă parte, moderatorul preferă să nu răspundă acuzaţiilor că i-ar fi oferit un onorariu, în trecut: „Nu comentez în nici un fel declaraţiile Monicăi. Chiar dacă aş fi plătit-o vreodată, informaţiile sunt confidenţiale. De fapt, oricine ar fi plătit-o, în mod cert i-ar fi impus şi un contract de confidenţialitate, astfel că nu poate dovedi", a declarat Capatos, pentru Click!

Mihai Morar: «Moni nu mai face audienţă!»

Prezentatorul show-ului „Răi da' buni", de la Antena 2, are curaj să-i spună Monicăi verde în faţă că emsiunile care au avut-o ca protagonistă nu ocupă un loc fruntaş în topul audienţelor: „Eu am chemat-o la emisiune doar atunci când a fost implicată într-un scandal, iar publicul era interesat de subiectul respectiv. Dar aşa, să o chemi pur şi simplu, să vezi ce mai face, nu este un invitat ofertant. Moni nu mai face audienţă. Este destul de plată în limbaj, nu spune lucruri interesante", a declarat Mihai, pentru Click!

«Atacată» de trei ori într-o săptămână!

2 iunie: Andreea Marin a criticat-o dur pentru gestul ei de a adopta un copil la distanţă: „Trebuie să te implici în educaţia lui tot timpul, nu numai în weekend", a spus „Zâna"

4 iunie: Cei mai cunoscuţi realizatori tv, Cristi Brancu, Dan Capatos şi Mihai Morar, i-au sărit la gât pentru faptul că a cerut 3.000 de euro pentru a onora invitaţiile la show-urile lor tv

5 iunie: Bogdan Drăghici, preşedintele organizaţiei T.A.T.A., a acuzat-o pe Moni că l-a adoptat pe micuţul Gabi „de parcă şi-ar fi luat un animal de companie de la pet-shop"
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de panky(Laura) Dum Iun 13, 2010 8:54 pm

se poate dar totusi...... Barfe din lumea mondena - Pagina 29 407405
panky(Laura)
panky(Laura)
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Iun 14, 2010 9:15 pm

Gabriela Cristea a fost blestemată de mamă înainte ca aceasta să moară

Decizia Gabrielei Cristea de a nu-şi vedea mama inainte ca aceasta să moară ar putea avea repercusiuni asupra vedetei. Asta pentru că, se pare, femeia şi-a blestemat fiica.

Didina Cristea Conform unor surse din Spitalul Universitar, acolo unde Didina Cristea şi-a dat obştescul sfârşit săptămâna trecută, citate de www.stl.ro, femeia a sperat până în ultimul moment că Gabriela va veni s-o vadă. “Când încă era conştientă, doamna Cristea tresărea de câte ori se deschidea uşa la salon. Era cu ochii numai pe uşă!”, a povestit o asistentă pentru stl.ro.

Când a înţeles că vedeta Kanal D nu va mai ajunge la spital înainte ca ea să moară, Didina i-a adresat acesteia un blestem crunt: “Să aibă şi Gabriela un copil care să nu vrea s-o vadă! Atunci îşi va da seama cât de dureros e pentru o mamă!“, a spus Didina pe patul de moarte. Gabriela Cristea, care n-a venit nici măcar la înmormântarea mamei ei, încearcă de câţiva ani buni să facă un copil cu soţul ei, Marcel Toader, însă până acum nu a reuşit.

Teologul Daniel ŞtefanTeologul Daniel Ştefan: «E cel mai periculos blestem»

Teologul Daniel Ştefan (foto) spune că blestemul pe patul de moarte este unul dintre cele mai grele: “Este cel mai periculos blestem. Mai ales dacă cel care se află pe moarte îşi blestemă copilul. Acesta din urmă va fi urmărit toată viaţa de blestemul părintelui său şi va avea probleme. Pentru a scăpa de aceste blesteme, Gabi trebuie să meargă la episcop, să meargă la slujbe de dezlegare de blesteme şi să-i facă mamei sale toate cele ce ţin de rânduiala creştinească”
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Iun 15, 2010 12:56 am

nu stiu ce sa mai zic...e de rau oricum
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Iun 17, 2010 2:18 pm

Mariana Moculescu crede ca din cauza lui Horia se drogheaza Nidia: Blestemat sa fie Moculescu. Sa dea D-zeu sa moara!
Reporterii de la Happy Hour au fost, în dimineaţa aceasta, acasă la Mariana Moculescu unde au filmat o ceartă îngrozitoare între Mariana şi Nidia, fiica ei. Motivul: Nidia se droghează în faţa mamei ei.

Mariana Moculescu, fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu, a urlat şi a ţipat întreaga dimineaţă la fiica ei Nidia care, se pare, că a ajuns să se drogheze chiar în faţa mamei sale. “S-a drogat în faţa mea. Uitaţi-vă la ea cum arată! Aşa arată o fată normală.Nidia Moculescu (…) Moculescu a adus-o în starea asta. Îl urăsc de moarte, îl belstem. (…) Blestemat să fie Moculescu! Să dea Dumnezeu să moară, să-l mănânce viermii!”, a urlat fosta doamnă Moculescu.

“Lepră!”, i-a strigat Nidia, Marianei, “Dacă mă droghez e problema mea! Nici nu vreau să o văd! Nu e mama mea”.

Mariana este absolut sigură că fiica ei se droghează pentru că a văzut-o când priza cocaină chiar în faţa ei. Bani nu ştie exact de unde face rost pentru aceste stupefiante, pentru că ea nu îi dă, în schimb, e sigură că face anumite “combinaţii” pentru a face rost de bani.

După schimbul dur de replici Nidia a reuşit să se strecoare afară din casă şi s-a refugiat în apartamentul unei vecine şi nu a mai ieşit de acolo. În schimb a ţipat către mama ei că nu o să se mai întoarcă acasă niciodată.
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Joi Iun 17, 2010 2:31 pm

Pacat , daca Nidia a ajuns sa faca asa ceva eu cred ca numai din cauza parintilor ei , ei sunt pricipalii vinovati au avut alte preocupari in viata sa se injure sa se bata in fata copilului lor si uite unde s-a , ajuns ............ Barfe din lumea mondena - Pagina 29 676561 Acum si Nidia ar trebuii sa constientizeze este destul de mare si stie bine sa fac diferenta dintre bine si rau , si daca a luat-o pe calea asta pacat este o fata isteata si talentata , poate cineva de sus va avea grija de ea , caci parintii ei sunt ,............. Barfe din lumea mondena - Pagina 29 367771 sub orice critica Barfe din lumea mondena - Pagina 29 959106
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Iun 17, 2010 2:32 pm

asa e roxi nu au fost un exemplu bun pentru ea.. Barfe din lumea mondena - Pagina 29 211629
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Vin Iun 18, 2010 2:16 pm

asa este...ce exemplu sa ea , daca in casa a vazut numai certuri , scandaluri si ca taica-su dormea cu portofelul legan la brau de frica sa nu il fure maica-sa :bataie: vai... :nervi:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Vin Iun 18, 2010 2:29 pm

Columbenii, neica-nimeni la ghiseu
Cateodata, celebritatea iti poate juca feste. Te abandoneaza asa, cand iti e lumea mai draga, si te lasa ca pe-un neica-nimeni sa simti gustul amar al vietii de om de rand. Asa a patit, ieri, milionarul Irinel Columbeanu.

Sotii Columbeanu au fost protagonistii unei scene de tot rasul, care, din pacate pentru ei, a mai avut si spectatori. Veniti dis-de-dimineata impreuna cu fetita lor si cu bona acesteia la Ambasada Statelor Unite din Bucuresti pentru a rezolva o problema cu viza, Moni si Iri s-au trezit "dezbracati" de celebritate in fata unui ghiseu. Unul dintre consulii ambasadei, care, evident, nu stia ce rezonanta are numele Columbeanu pe malurile Dambovitei, a vrut sa afle cateva detalii din viata lui Iri. Dialogul, povestit in exclusivitate pentru CANCAN de unul dintre martorii acestui episod, e demn de scenariul unei comedii. "Cati ani are fiica dumneavoastra, domnule?", a vrut sa stie consulul. "Trei ani si jumatate", a raspuns Columbeanu. "Nu, nu. Va intreb cati ani are fiica dumneavoastra", a repetat omul de la ghiseu. "Are trei ani si jumtate", a spus, din nou, Iri. "Domnule, cred ca nu ati inteles intrebarea. Voiam sa stiu cati ani are fiica dumneavoastra", a insistat, uluit, angajatul ambasadei, uitandu-se crucis la barbatul din fata ghiseului si aruncand apoi o privire explicita catre Monica. "Aaaa, nu, domnule. Ea este sotia mea!", s-a prins, in sfarsit, Columbeanu.
"Intreg dialogul s-a purtat in limba engleza", ne-a povestit martorul incidentului. "M-am prapadit de ras. Sotii Columbeanu, imbracati sobru ? el, intr-un costum inchis la culoare, ea intr-unul gri - erau la ghiseu. In timpul acesta, fetita lor se juca ceva mai incolo cu femeia care cred ca era bona copilului. Chiar si dupa ce s-a dumirit, consulul nu a parut stingherit de situatie. Iar Columbenii ce sa faca? S-au amuzat. Nu stiu daca era rasul lor, dar au facut fata cu bine momentului penibil."
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de STEF30IASI Lun Iun 21, 2010 7:34 pm

Dan Diaconescu în vizorul DNA! Sediul OTV şi locuinţa acestuia sunt percheziţionate de procurori

O echipă de procurori din cadrul Departamentului Naţional Anticorupţie a descins la sediul OTV şi la locuinţa lui Dan Diaconescu pentru a căuta probe în cadrul dosarului în care Doru Pârv este cercetat pentru trafic de influenţă.

Sursele judiciare au precizat că sediul OTV este închis temporar pe timpul derulării percheziţiilor, astfel că nimeni nu este lăsat să iasă, iar cei care vor să intre o pot face doar pe bază de legitimaţie, conform Mediafax.

Cătălin-Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, a confirmat că se derulează percheziţii la sediul OTV şi a mai adăugat că patronul postului este la mare iar la locuinţa acestuia se află doar soacra lui şi menajera, precum şi alţi avocaţi ai lui.

Patronul postului OTV, Dan Diaconescu, a fost audiat, în 19 februarie, la DNA ca martor într-un dosar în care primarul unei comune arădene l-a denunţat pe Doru Pârv că i-ar fi cerut peste 100.000 de euro pentru a nu divulga la OTV imagini compromiţătoare la adresa sa.
STEF30IASI
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 46

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mier Iun 23, 2010 3:13 am

trebuia sa-i dea si lu asta de cap, la cata avere are... Barfe din lumea mondena - Pagina 29 16974
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Iun 28, 2010 1:01 am

Iata cat castiga manelistii la o nunta - Salam - 10.000 euro / Minune - 7.000 euro

In Romania e foarte bine să fii manelist celebru. Reporterii Uups! au aflat, după ce au negociat la sange cu caţiva cantăreţi, cam cat caştigă maneliştii la o nuntă.

Tarifele negociate cu ziariştii explică de ce, pentru unii artişti, banii curg gârlă, maşinile de lux stau la scară, iar vilele au mai multe camere decât un bloc.

Florin Salam e, probabil, cel mai apreciat cântăreţ de manele din România. El nu se prezintă la nici un eveniment pentru mai puţin de 10.000 de euro. O sumă colosală pentru orice om de rând, care nu câştigă atât nici în trei-patru ani de muncă. Însă Florin Salam încasează banii aceştia în doar o seară de cântat.

Nici Adi Minune nu e degeaba celebru. Artistul nu se deplasează la vreo petrecere fără să primească măcar 7.000 de euro, preţ în care sunt incluse cheltuielile cu deplasarea, dar şi formaţia care cântă alături de manelist.

Sorinel Copilul de Aur " valoreaza " 7500 euro pentru trei ore .
Adi de la Vailcea incaseaza minimum 4500 euro , pentru o cantare de seara
Vali Vijelie incaseaza 2500 euro pentru o ora de cantat.
Jean de la Craiova face afaceri doar prin banca , tariful lui fiind de 5000 euro .
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Iun 30, 2010 8:36 pm

Diaconescu: Castig 100.000 de euro pe luna
Dan Diaconescu a trecut la dezvăluiri
Luni noapte, în cadrul propriei emisiuni, Dan Diaconescu a dezvăluit că are un salariu lunar de 100.000 de euro. Patronul OTV a menţionat că o parte din aceşti bani se întorc în dezvoltarea televiziunii.

Aşa cum a promis după eliberarea din arest, Dan Diaconescu a început seria dezvăluirilor incendiare.

Pentru a evita orice fel de comentarii referitoare la averea sa, boss-ul OTV a ţinut mai întâi să facă publică suma cu care este remunerat pentru emisiunile pe care le realizează la OTV.

"Chiar dacă suma li se pare unora exagerată, salariul meu lunar este de 100.000 de euro. Trebuie să spun că o mare parte din aceste venituri se întorc în firmă pentru dezvoltarea televiziunii poporului", a declarat Dan Diaconescu.

După ce a ieşit din arest, OTV-istul a anunţat că va candida la Preşedinţia României, iar declararea averii pare a fi primul pas.

În urmă cu o săptămână, Dan Diaconescu a fost acuzat de şantaj de un primar arădean. În acelaşi dosar a mai fost învinuit şi clarvăzătorul Doru Pârv, care se află şi acum în arestul Poliţiei Capitalei, după ce Diaconescu a fost eliberat.

Avere de peste 35 milioane euro

* casă pe malul mării, la Constanţa - 250.000 €

* casă la Sinaia - 250.000 €

* casa din Primăverii, Bucureşti - 500.000 €

* bloc Băneasa, 6 etaje - 1.000.000 €

* casa de vacanţă la Cannes

* vilă Miami - 1.000.000 $

* Rolls Royce Phantom - 385.000 €

* Rolls Royce Drophed - 340.000 €

* Bentley Flying Spur - 200.000 €

* Infinity Q45 - 120.000 €

* Iaht - 500.000 €

* avion Cessna - 800.000 €

* elicopter Puma

* televiziunea OTV - pentru care primise o ofertă de 30 milioane €

«Meme», audiată în dosarul de şantaj

Diaconescu a mai trecut ieri, peste un hop, după ce procurorii anticorupţie au audiat-o pe fosta sa angajată, Mihaela Moise.

"În mare, am dat aceleaşi declaraţii ca prima dată, anchetatorii fiind interesaţi de modul în care Dan Diaconescu ştia sau nu despre plecarea mea la Arad pentru realizarea materialului cu Ion Moţ, primarul din Zărand. Rolul meu a fost să probez autenticitatea informaţiilor primite la redacţia OTV din partea cetăţenilor din comuna respectivă", ne-a declarat "Meme".
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Mier Iun 30, 2010 10:13 pm

da...ptr mine ce tine de otv...e neinteresant!!
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Iun 30, 2010 10:19 pm

pentru mine averea lui e un subiect interesant Barfe din lumea mondena - Pagina 29 211629
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Iun 30, 2010 10:31 pm

de ce maria?
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Iun 30, 2010 10:35 pm

are prea mare salariu Barfe din lumea mondena - Pagina 29 211629
asa-i cand esti propriu patron Barfe din lumea mondena - Pagina 29 377534
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mier Iun 30, 2010 10:36 pm

aa..da..am inteles... :lim:
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mier Iun 30, 2010 10:38 pm

nu-l mai satura D-zeu odata :bataie:
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos