Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 71 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 71 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Barfe din lumea mondena
+38
mofturaki
bebelusha18
cecilia_7625
Rania
Raluca30
scumpetea
swe
anka9mai
tit.ioana
roxanik
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
blondyna
madalina
mary24
popescumelinda
panky(Laura)
izabela08
flo09
adriana
sandy
gepiza
marccora
muraru raluca
buburuza
theodora
mona_mami
elena
teodoraion
paul_A
monicardragan
deriana
amalia-carmen
alinapopa1969
ari05
STEF30IASI
Maria
42 participanți
Pagina 35 din 42
Pagina 35 din 42 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42
Re: Barfe din lumea mondena
Ete scartz!!! Si numai cu doua deodata vrea? Nu vrea mai multe???!!!
mona_mami- Mamica cocheta
Maria a scris:auzi la Bote,cred ca nu isi gaseste fraierele
din contra, eu cred ca le-a gasit deja...am citit ieri pe net ca a fost un show ceva cu vampiroaice si le-a pus sa se sarute , lucru care ele l-au si facut ...face ce vrea din ele
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Iuliana Tudor, o viata pe muchie de cutit
Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii "O data-n viata" de la TVR, poate parea, de la distanta, de invidiat. La 33 de ani a cunoscut faima, dar si dragostea si este pe cale sa-si implineasca unul dintre cele mai frumoase vise, acela de a deveni mama.
Cititi toata povestea cutremuratoare a vedetei in revista SPY, pe care o gasiti de astazi la chioscuri!
Din pacate insa, aparentele insala, iar Iuliana traieste, de fapt, pe muchie de cutit. Sufera de o boala incurabila, iar medicii le dau ei si bebelusului doar 50% sanse sa supravietuiasca la nastere. Cu toate acestea, Iuliana se bucura cu patima de fiecare zi si asteapta nerabdatoare luna decembrie... nu doar pentru ca vine Mos Craciun, ci pentru ca spera sa-si tina in brate baietelul.
paul_A- Mamica cocheta
Gabriela Firea, „albinuţa” lui Pandele
Gabriela Firea şi Florentin Pandele, primarul din Voluntari, trăiesc de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste, pe care au oficializat-o în urmă cu doar câteva zile.
Sursa: Gabriela Firea, „albinuţa” lui Pandele : Vedete : Unica
Evenimentul a stârnit numeroase speculaţii şi bârfe răutăcioase la adresa mirilor, deoarece nunta vine la doar 9 luni de la trecerea în nefiinţă a lui Răsvan Firea, fostul soţ al prezentatoarei Tv.
Florin, răspuns la rugăciunile Gabrielei
După decesul prematur al fostului soţ, Gabi Firea a trecut printr-o perioadă înfiorătoare, în care a apelat la antidepresive şi somnifere pentru a putea face faţă. Prietene dragi i-au fost alături în tot acest timp, iar calvarul s-a spulberat ca prin farmec în august, atunci când l-a reîntâlnit pe Florin.
„Am avut o depresie cumplită (...). Am crezut că nu îmi voi reveni. Dar nu mi-am pierdut nicio secundă credinţa si mi-am purtat crucea, spun eu, cu deminitate. Cred că rugăciunile mi l-au scos în cale pe Florin şi nu am vrut să trăim în păcat”, a declarat Gabi Firea pentru Libertatea.
Mai mult decât atât, primarul din Voluntari a trecut printr-o probă de foc atunci când a cerut-o pe Gabriela de soţie, chiar de la Tudor, fiul ei. „Tudor a avut un cuvânt greu de spus, iar Tudor l-a ales pe Florin. Şi mama mea, la fel”, a mărturisit moderatoarea.
Decizia de a se căsători cu Florin are şi binecuvântarea fostului soţ, acesta rugând-o pe Gabriela să-şi refacă viaţa atunci când el nu va mai fi, pentru ca fiul lor, Tudor, să aibă parte de stabilitate şi ocrotire.
Întrebată de reporterii Libertatea cum se alintă unul pe celălalt, Gabi a răspuns:
„El îmi spune „albinuţa” pentru că muncesc toată ziua. Eu nu i-am găsit încă un alint... e Florin şi soţul meu...”.
Gabriela Firea (38 de ani) şi Florentin Pandele (49 de ani) şi-au unit destinele în
faţa Domnului, într-o ceremonie decentă şi discretă, unde presa nu a avut acces, duminică, 12 septembrie, în preajma celor dragi.
Gabriela Firea şi Florentin Pandele, primarul din Voluntari, trăiesc de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste, pe care au oficializat-o în urmă cu doar câteva zile.
Sursa: Gabriela Firea, „albinuţa” lui Pandele : Vedete : Unica
Evenimentul a stârnit numeroase speculaţii şi bârfe răutăcioase la adresa mirilor, deoarece nunta vine la doar 9 luni de la trecerea în nefiinţă a lui Răsvan Firea, fostul soţ al prezentatoarei Tv.
Florin, răspuns la rugăciunile Gabrielei
După decesul prematur al fostului soţ, Gabi Firea a trecut printr-o perioadă înfiorătoare, în care a apelat la antidepresive şi somnifere pentru a putea face faţă. Prietene dragi i-au fost alături în tot acest timp, iar calvarul s-a spulberat ca prin farmec în august, atunci când l-a reîntâlnit pe Florin.
„Am avut o depresie cumplită (...). Am crezut că nu îmi voi reveni. Dar nu mi-am pierdut nicio secundă credinţa si mi-am purtat crucea, spun eu, cu deminitate. Cred că rugăciunile mi l-au scos în cale pe Florin şi nu am vrut să trăim în păcat”, a declarat Gabi Firea pentru Libertatea.
Mai mult decât atât, primarul din Voluntari a trecut printr-o probă de foc atunci când a cerut-o pe Gabriela de soţie, chiar de la Tudor, fiul ei. „Tudor a avut un cuvânt greu de spus, iar Tudor l-a ales pe Florin. Şi mama mea, la fel”, a mărturisit moderatoarea.
Decizia de a se căsători cu Florin are şi binecuvântarea fostului soţ, acesta rugând-o pe Gabriela să-şi refacă viaţa atunci când el nu va mai fi, pentru ca fiul lor, Tudor, să aibă parte de stabilitate şi ocrotire.
Întrebată de reporterii Libertatea cum se alintă unul pe celălalt, Gabi a răspuns:
„El îmi spune „albinuţa” pentru că muncesc toată ziua. Eu nu i-am găsit încă un alint... e Florin şi soţul meu...”.
Gabriela Firea (38 de ani) şi Florentin Pandele (49 de ani) şi-au unit destinele în
faţa Domnului, într-o ceremonie decentă şi discretă, unde presa nu a avut acces, duminică, 12 septembrie, în preajma celor dragi.
Maria- Administrator
S au impacat ADELINA PESTRITU si LIVIU VARCIU
ce ziceti?
ce ziceti?
Maria- Administrator
E ra de asteptat Maria , se vedea destul de clar , cel putin ca el o mai iubeste inca pe ea , eu ma bucur pt ei , si sper ca aceasta despartire sa-i mai schimbe in sensul bun al cuvantului . Sunt frumosi amandoi , dar incapatanati ..... :floridar: multa fericire le urez
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
eu cred ca nu merita atata atentie cat li se ofera...cel putin ea
a facut atata tam -tam ca sa mai iasa si ea la o prezentare,la un topples, la una la alta, sa o cunoasca si pe ea lumea, ca sincera sa fiu, pana la scandalul cu divortul nici nu auzisem de ea
mi s-a parut ca el e sincer si chiar o iubeste , iar ea si-a batut joc, si-a facut de cap cu unul si cu altul si acum s-a intors la fraierul care bineinteles ca o primeste
si mai multa atentie cred ca ar trebui sa primesca cazul Iulianei Tudor, decat al acestei p......e
a facut atata tam -tam ca sa mai iasa si ea la o prezentare,la un topples, la una la alta, sa o cunoasca si pe ea lumea, ca sincera sa fiu, pana la scandalul cu divortul nici nu auzisem de ea
mi s-a parut ca el e sincer si chiar o iubeste , iar ea si-a batut joc, si-a facut de cap cu unul si cu altul si acum s-a intors la fraierul care bineinteles ca o primeste
si mai multa atentie cred ca ar trebui sa primesca cazul Iulianei Tudor, decat al acestei p......e
paul_A- Mamica cocheta
Din pacate doar acest gen de stiri vand si fac furori...Si atunci nu poti sa nu te intrebi...In ce tara traim?
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
aici am am 20 de posturi franceze , dar pe nici unul nu am vazut ce am vazut pe cele din tara pe absolut nici unul; numai emisiuni interesante, educative, concursuri, stiri dar nu ca cele de la protv...e cu totul altceva
alta mentalitate
alta mentalitate
paul_A- Mamica cocheta
Andra si Maruta au vorbit la Happy Hour despre copil
Radiind de bucurie si vadit emotionati, Andra si Catalin Maruta au stat impreuna joi seara pe Happylica si au vorbit despre bebelusul care va intra in viata lor in primavara viitoare. Sotia prezentatorului " Happy Hour " a recunoscut ca este insarcinata in aproape patru luni, dar ca s-a ferit sa faca public acest lucru tocmai pentru ca a dorit sa aiba toate asigurarile medicilor in ceea ce priveste sarcina.
Luata la intrebari de Catalin Maruta , jurata de la "Romanii au talent" a marturisit ca se bucura ca va fi o mamica tanara si ca isi doreste sa mai faca un bebelus peste doi ani. "Copilul meu este acum in emisiune la taticul lui", a declarat emotionata Andra la " Happy Hour ".
"Imi doresc ca in doi ani sa mai fac un bebe. Un copil nu te impiedica cu nimic in cariera", este convinsa ea.
Doamna Maruta i-a propus apoi sotului sau sa faca schimb de roluri, astfel ca prezentatorul " Happy Hour " a trecut pe locul invitatului in propria emisiune. Coplesit de emotii, acesta a declarat ca este foarte fericit si ca stie absolut tot ce se intampla in fiecare saptamana de sarcina. "E un moment foarte emotionant cand mergi cu sotia la ecograf, o tii de mana si ti se spune ca vei fi parinte", a declarat Catalin Maruta .
Prezentatorul de la Pro Tv a recunoscut ca si viitorii bunici sunt la fel de emotionati si de nerabdatori sa isi stranga in brate nepotelul. Curpins de nostalgie, Maruta si-a amintit ca acum sapte ani o avea invitata pe Andra la o alta emisiune, pe vremea cand cei doi nu formau un cuplu: "Nici nu banuiam ca ne vom inatlni peste ani la o alta emisiune, casatoriti si asteptand un copil", a incheiat Maruta emotionat.
Radiind de bucurie si vadit emotionati, Andra si Catalin Maruta au stat impreuna joi seara pe Happylica si au vorbit despre bebelusul care va intra in viata lor in primavara viitoare. Sotia prezentatorului " Happy Hour " a recunoscut ca este insarcinata in aproape patru luni, dar ca s-a ferit sa faca public acest lucru tocmai pentru ca a dorit sa aiba toate asigurarile medicilor in ceea ce priveste sarcina.
Luata la intrebari de Catalin Maruta , jurata de la "Romanii au talent" a marturisit ca se bucura ca va fi o mamica tanara si ca isi doreste sa mai faca un bebelus peste doi ani. "Copilul meu este acum in emisiune la taticul lui", a declarat emotionata Andra la " Happy Hour ".
"Imi doresc ca in doi ani sa mai fac un bebe. Un copil nu te impiedica cu nimic in cariera", este convinsa ea.
Doamna Maruta i-a propus apoi sotului sau sa faca schimb de roluri, astfel ca prezentatorul " Happy Hour " a trecut pe locul invitatului in propria emisiune. Coplesit de emotii, acesta a declarat ca este foarte fericit si ca stie absolut tot ce se intampla in fiecare saptamana de sarcina. "E un moment foarte emotionant cand mergi cu sotia la ecograf, o tii de mana si ti se spune ca vei fi parinte", a declarat Catalin Maruta .
Prezentatorul de la Pro Tv a recunoscut ca si viitorii bunici sunt la fel de emotionati si de nerabdatori sa isi stranga in brate nepotelul. Curpins de nostalgie, Maruta si-a amintit ca acum sapte ani o avea invitata pe Andra la o alta emisiune, pe vremea cand cei doi nu formau un cuplu: "Nici nu banuiam ca ne vom inatlni peste ani la o alta emisiune, casatoriti si asteptand un copil", a incheiat Maruta emotionat.
Maria- Administrator
Bravo lor ma bucur pentru ei acum sunt si mai fericiti
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
mie mi-a placut tot timpul de ei inca inainte de a se casatori
Maria- Administrator
uite ca de ei imi place si mie
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
si mie imi place ...de ea , si cred ca ea la facut sa fie si el mai simpatic publicului
merci Maria, pentru *barfa*
nu mai stiu nimic aici
merci Maria, pentru *barfa*
nu mai stiu nimic aici
paul_A- Mamica cocheta
da, eram in tema cu tot ce se intampla, acum nimic nu mai stiu...dar nici nu-mi lipsesc prea mult
paul_A- Mamica cocheta
Monica Columbeanu, despre aventurile lui Irinel: O sa-i spun sa fie mai atent data viitoare
Monica Columbeanu a mărturisit că mariajul cu miliardarul Irinel Columbeanu scârţâie şi că nu mai are încredere în soţul ei, însă nu are de gând să renunţe la acesta, deoarece îi este foarte recunoscătoare. Chiar dacă miliardarul a fost surprins făcând sex cu două blonde focoase în jacuzzi-ul de la vila sa, Monica a spus că nu-i va face acestuia niciodată reproşuri, deoarece nu consideră că are dreptul.
"Sunt două fete care îşi doresc expunere. Noi ne-am mai confruntat de-a lungul căsniciei cu astfel de persone şi probabil se va mai întâmpla asta. Nu pot să-i spun lui Iri decât ca data viitoare să fie mai atent. Am atâtea lucruri importante de făcut încât nu o să mă împiedic de aceste accesorii. Pentru mine căsnicia înseamnă mult mai mult, iar fetiţa mea merită o familie. Nu vrea să mă uit la asemenea imagini, pentru că nu-mi plac. Nu i-am cerut lui Irinel nicio explicaţie, dar mi-a dat un million de mesaje cu tot felul de explicaţii, care pe mine nu m-au interesat. Nu văd sensul unei discuţii, pentru că răspunsurile pe care le voi obţine sunt evidente. Eu nu fac scandal, nu cer explicaţii. Îi sunt prea recunoscătoare pentru ceea ce a făcut pentru mine şi mă gândesc că poate nu este treaba mea ce face. Am ajuns în situaţia în care mă gândesc ce e mai bine pentru Irina. O să-i accept multe lucruri pentru că nu cred că am dreptul să-i reproşez ceva", a spus Monica. în emisiunea "Acces direct".
"Viaţa mea de familie este stranie"
Autointitulata "Scorpie de la Izvorani" a spus că viaţa ei de familie este foarte ciudată în acest moment şi face foarte multe sacrificii doar de dragul fetiţei sale.
"Los Angeles este locul potrivit în care Irina să crească frumos. Ea s-a comodat acolo la grădiniţă şi o să vină în România doar în vacanţe. Viaţa ei va fi acolo. Merită să aibă o viaţă frumoasă şi voi face tot posibilul să aibă acest lucru, pentru că de aceea am născut-o. (...)Viaţa mea de familie este un pic stranie, dar trebuie să facem sacrificii ca să fie bine. Pentru fetiţa mea se merită să fac orice sacrificiu, iar la 20 de ani poate va aprecia ceea ce fac", a spus Monica.
Monica Columbeanu a mărturisit că mariajul cu miliardarul Irinel Columbeanu scârţâie şi că nu mai are încredere în soţul ei, însă nu are de gând să renunţe la acesta, deoarece îi este foarte recunoscătoare. Chiar dacă miliardarul a fost surprins făcând sex cu două blonde focoase în jacuzzi-ul de la vila sa, Monica a spus că nu-i va face acestuia niciodată reproşuri, deoarece nu consideră că are dreptul.
"Sunt două fete care îşi doresc expunere. Noi ne-am mai confruntat de-a lungul căsniciei cu astfel de persone şi probabil se va mai întâmpla asta. Nu pot să-i spun lui Iri decât ca data viitoare să fie mai atent. Am atâtea lucruri importante de făcut încât nu o să mă împiedic de aceste accesorii. Pentru mine căsnicia înseamnă mult mai mult, iar fetiţa mea merită o familie. Nu vrea să mă uit la asemenea imagini, pentru că nu-mi plac. Nu i-am cerut lui Irinel nicio explicaţie, dar mi-a dat un million de mesaje cu tot felul de explicaţii, care pe mine nu m-au interesat. Nu văd sensul unei discuţii, pentru că răspunsurile pe care le voi obţine sunt evidente. Eu nu fac scandal, nu cer explicaţii. Îi sunt prea recunoscătoare pentru ceea ce a făcut pentru mine şi mă gândesc că poate nu este treaba mea ce face. Am ajuns în situaţia în care mă gândesc ce e mai bine pentru Irina. O să-i accept multe lucruri pentru că nu cred că am dreptul să-i reproşez ceva", a spus Monica. în emisiunea "Acces direct".
"Viaţa mea de familie este stranie"
Autointitulata "Scorpie de la Izvorani" a spus că viaţa ei de familie este foarte ciudată în acest moment şi face foarte multe sacrificii doar de dragul fetiţei sale.
"Los Angeles este locul potrivit în care Irina să crească frumos. Ea s-a comodat acolo la grădiniţă şi o să vină în România doar în vacanţe. Viaţa ei va fi acolo. Merită să aibă o viaţă frumoasă şi voi face tot posibilul să aibă acest lucru, pentru că de aceea am născut-o. (...)Viaţa mea de familie este un pic stranie, dar trebuie să facem sacrificii ca să fie bine. Pentru fetiţa mea se merită să fac orice sacrificiu, iar la 20 de ani poate va aprecia ceea ce fac", a spus Monica.
Maria- Administrator
Interesanta viata au si ei...Nu situ daca tocmai fericita...
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
fericita in niciun caz .monica sa maritat din interes nu a fost nici o dragoste ,doar si-a facut publicitate pe spatele lui Iri daia ii este si recunoscatoare
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
cred ca din cauza asta inca este asa toleranta cu el ,vrea sa mai profite putin
Maria- Administrator
sigur ca da, asta a fost in capul ei cand a facut si copilul,doar sa profite
nici pe Irinel lu il iau in brate pt ca nici el nu e sfant
nici pe Irinel lu il iau in brate pt ca nici el nu e sfant
nu e sfant nici el dar mai repede vedeam iubire din partea lui decat din partea ei
ce bine ca au venit iar pe gura noastra
ce bine ca au venit iar pe gura noastra
Maria- Administrator
sunt deacord cu tine
sunt subiectul nostru de discutie principal :floridar:
Maria- Administrator
Pagina 35 din 42 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42
Subiecte similare
» Barfe din lumea mondena(2)
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
Pagina 35 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA