Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Barfe din lumea mondena - Pagina 35 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Barfe din lumea mondena - Pagina 35 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Barfe din lumea mondena - Pagina 35 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Barfe din lumea mondena - Pagina 35 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Barfe din lumea mondena - Pagina 35 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Barfe din lumea mondena - Pagina 35 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Barfe din lumea mondena - Pagina 35 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Barfe din lumea mondena - Pagina 35 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Barfe din lumea mondena - Pagina 35 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 71 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 71 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Barfe din lumea mondena - Pagina 35 2466r05Ady.Biju

Barfe din lumea mondena - Pagina 35 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 35 2quni4z hmshop.wordpress.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 35 Wkpzltartizele.blogspot.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 35 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Barfe din lumea mondena - Pagina 35 Kaqpztbratari magice

Barfe din lumea mondena - Pagina 35 69m8w9 Shop/candles

Barfe din lumea mondena - Pagina 35 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 35 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Barfe din lumea mondena - Pagina 35 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Barfe din lumea mondena - Pagina 35 2moa4jsbiosens.ro

Barfe din lumea mondena - Pagina 35 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 35 2ef53k2reginamaria.ro

Barfe din lumea mondena - Pagina 35 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Barfe din lumea mondena - Pagina 35 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Barfe din lumea mondena

+38
mofturaki
bebelusha18
cecilia_7625
Rania
Raluca30
scumpetea
swe
anka9mai
tit.ioana
roxanik
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
blondyna
madalina
mary24
popescumelinda
panky(Laura)
izabela08
flo09
adriana
sandy
gepiza
marccora
muraru raluca
buburuza
theodora
mona_mami
elena
teodoraion
paul_A
monicardragan
deriana
amalia-carmen
alinapopa1969
ari05
STEF30IASI
Maria
42 participanți

Pagina 35 din 42 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42  Urmatorul

In jos

Barfe din lumea mondena - Pagina 35 Empty Re: Barfe din lumea mondena

Mesaj Scris de mona_mami Lun Sept 20, 2010 8:20 pm

Ete scartz!!! Si numai cu doua deodata vrea? Nu vrea mai multe???!!! Barfe din lumea mondena - Pagina 35 199844
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Sept 21, 2010 7:45 pm

Maria a scris:auzi la Bote,cred ca nu isi gaseste fraierele fug

din contra, eu cred ca le-a gasit deja...am citit ieri pe net ca a fost un show ceva cu vampiroaice si le-a pus sa se sarute , lucru care ele l-au si facut ...face ce vrea din ele fug
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Sept 21, 2010 8:02 pm

Barfe din lumea mondena - Pagina 35 11sieev

Iuliana Tudor, o viata pe muchie de cutit
Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii "O data-n viata" de la TVR, poate parea, de la distanta, de invidiat. La 33 de ani a cunoscut faima, dar si dragostea si este pe cale sa-si implineasca unul dintre cele mai frumoase vise, acela de a deveni mama.
Cititi toata povestea cutremuratoare a vedetei in revista SPY, pe care o gasiti de astazi la chioscuri!

Din pacate insa, aparentele insala, iar Iuliana traieste, de fapt, pe muchie de cutit. Sufera de o boala incurabila, iar medicii le dau ei si bebelusului doar 50% sanse sa supravietuiasca la nastere. Cu toate acestea, Iuliana se bucura cu patima de fiecare zi si asteapta nerabdatoare luna decembrie... nu doar pentru ca vine Mos Craciun, ci pentru ca spera sa-si tina in brate baietelul.
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mier Sept 22, 2010 9:58 pm

Gabriela Firea, „albinuţa” lui Pandele

Gabriela Firea şi Florentin Pandele, primarul din Voluntari, trăiesc de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste, pe care au oficializat-o în urmă cu doar câteva zile.

Sursa: Gabriela Firea, „albinuţa” lui Pandele : Vedete : Unica

Evenimentul a stârnit numeroase speculaţii şi bârfe răutăcioase la adresa mirilor, deoarece nunta vine la doar 9 luni de la trecerea în nefiinţă a lui Răsvan Firea, fostul soţ al prezentatoarei Tv.

Florin, răspuns la rugăciunile Gabrielei

După decesul prematur al fostului soţ, Gabi Firea a trecut printr-o perioadă înfiorătoare, în care a apelat la antidepresive şi somnifere pentru a putea face faţă. Prietene dragi i-au fost alături în tot acest timp, iar calvarul s-a spulberat ca prin farmec în august, atunci când l-a reîntâlnit pe Florin.

„Am avut o depresie cumplită (...). Am crezut că nu îmi voi reveni. Dar nu mi-am pierdut nicio secundă credinţa si mi-am purtat crucea, spun eu, cu deminitate. Cred că rugăciunile mi l-au scos în cale pe Florin şi nu am vrut să trăim în păcat”, a declarat Gabi Firea pentru Libertatea.

Mai mult decât atât, primarul din Voluntari a trecut printr-o probă de foc atunci când a cerut-o pe Gabriela de soţie, chiar de la Tudor, fiul ei. „Tudor a avut un cuvânt greu de spus, iar Tudor l-a ales pe Florin. Şi mama mea, la fel”, a mărturisit moderatoarea.

Decizia de a se căsători cu Florin are şi binecuvântarea fostului soţ, acesta rugând-o pe Gabriela să-şi refacă viaţa atunci când el nu va mai fi, pentru ca fiul lor, Tudor, să aibă parte de stabilitate şi ocrotire.

Întrebată de reporterii Libertatea cum se alintă unul pe celălalt, Gabi a răspuns:

„El îmi spune „albinuţa” pentru că muncesc toată ziua. Eu nu i-am găsit încă un alint... e Florin şi soţul meu...”.

Gabriela Firea (38 de ani) şi Florentin Pandele (49 de ani) şi-au unit destinele în

faţa Domnului, într-o ceremonie decentă şi discretă, unde presa nu a avut acces, duminică, 12 septembrie, în preajma celor dragi.

Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Joi Sept 23, 2010 1:26 pm

S au impacat ADELINA PESTRITU si LIVIU VARCIU