Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 102 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 102 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Barfe din lumea mondena
+38
mofturaki
bebelusha18
cecilia_7625
Rania
Raluca30
scumpetea
swe
anka9mai
tit.ioana
roxanik
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
blondyna
madalina
mary24
popescumelinda
panky(Laura)
izabela08
flo09
adriana
sandy
gepiza
marccora
muraru raluca
buburuza
theodora
mona_mami
elena
teodoraion
paul_A
monicardragan
deriana
amalia-carmen
alinapopa1969
ari05
STEF30IASI
Maria
42 participanți
Pagina 36 din 42
Pagina 36 din 42 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42
Re: Barfe din lumea mondena
asta e cand alegi materialismul...si pui pret pe lucruri materiale,accepti orice mizerii...,insa astea nu au nici o valoare in ochii lui Dumnezeu...
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
asa este,si stau si ma gandesc ceo fi vazut Iri la ea cand sunt fete mult mai frumoase ca ea ,sincer nu cred ca ea este asa frumoasa precum se zice.Cred ca datorita relatilor lui Iri este unde este acum
Raluca30- Mamica de cariera
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile
multi nu-i dadeau sanse de a fii remarcata in afara tarii si uite ca ne surprinde monicuta
Maria- Administrator
ce bine este sa ai atata noroc
eu sincer nu ii invidiez acest ''noroc''
asa este
eu trebuie sa plec sa culc fetele mai vorbim
noapte buna
noaptebuna: :sorry:
noapte buna!! noaptebuna::
pe maine
pe maine
paul_A- Mamica cocheta
- Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time
Socant! Catalin Botezatu a facut infarct
ESTE FRUMOASA celebritatea, insa nu e deloc usor sa fii CATALIN BOTEZATU intr-o lume nebuna cum este cea a modelingul si a showbiz-ului romanesc.
spune chiar designerul, care a facut luni dupa-amiaza, in emisiunea “Happy Hour” de la Pro TV, o dezvaluire de-a dreptul socanta.
Intrebat de gazda show-ului, Catalin Maruta, despre problemele de sanatate din trecut, creatorul de moda a marturisit ca, in urma cu doar cateva zile, a suferit un infarct!
“Da, am avut si cancer de colon si m-am operat si am facut si un infarct acum cativa ani, se pare ca am mai facut unul acum cateva zile pe care l-am dus pe picioare”, a declarat Catalin Botezatu.
Din fericire, designerul si-a revenit ca prin minune, externandu-se cu doar cateva ore inainte de a ajunge la “Happy Hour”.
“Cristea e un frustrat!”
Si cum show-ul trebuie sa continue, Bote nu a uitat de vechile rivalitati si l-a taxat pe actualul partener de viata al fostei lui iubite, Adrian Cristea, comentand cu multa ironie gestul “Printului” de a se fotografia gol.
“Nu am vazut pozele lui Cristea, dar am vazut lumea razand pe la colturi. Mi se pare ca trebuie sa fii frustrat si complexat ca sa te pozezi gol singur. Mi se pare ca nu prea are Bianca grija de el, intrebati-o pe ea de ce se pozeaza «Printul» singur!”, a spus Catalin Botezatu.
“Bianca ma ingrijeste!”
Si, ca meniul sa fie complet, Bote a facut o declaratie interesanta, menita sa il enerveze si mai tare pe Cristea: Iubita “Printului” este asistenta lui personala!
“Nu am de ce sa fiu invidios sau gelos pe el pentru ca la performante sexuale eu am fost primul. Acum zece minute am vorbit cu Bianca, i-am spus ca sunt bolnav si mi-a zis sa ma duc la ea sa aiba grija de mine”, a mai spus Catalin Botezatu.
“Bianca ma ingrijeste!”
Si, ca meniul sa fie complet, Bote a facut o declaratie interesanta, menita sa il enerveze si mai tare pe Cristea: Iubita “Printului” este asistenta lui personala!
ESTE FRUMOASA celebritatea, insa nu e deloc usor sa fii CATALIN BOTEZATU intr-o lume nebuna cum este cea a modelingul si a showbiz-ului romanesc.
spune chiar designerul, care a facut luni dupa-amiaza, in emisiunea “Happy Hour” de la Pro TV, o dezvaluire de-a dreptul socanta.
Intrebat de gazda show-ului, Catalin Maruta, despre problemele de sanatate din trecut, creatorul de moda a marturisit ca, in urma cu doar cateva zile, a suferit un infarct!
“Da, am avut si cancer de colon si m-am operat si am facut si un infarct acum cativa ani, se pare ca am mai facut unul acum cateva zile pe care l-am dus pe picioare”, a declarat Catalin Botezatu.
Din fericire, designerul si-a revenit ca prin minune, externandu-se cu doar cateva ore inainte de a ajunge la “Happy Hour”.
“Cristea e un frustrat!”
Si cum show-ul trebuie sa continue, Bote nu a uitat de vechile rivalitati si l-a taxat pe actualul partener de viata al fostei lui iubite, Adrian Cristea, comentand cu multa ironie gestul “Printului” de a se fotografia gol.
“Nu am vazut pozele lui Cristea, dar am vazut lumea razand pe la colturi. Mi se pare ca trebuie sa fii frustrat si complexat ca sa te pozezi gol singur. Mi se pare ca nu prea are Bianca grija de el, intrebati-o pe ea de ce se pozeaza «Printul» singur!”, a spus Catalin Botezatu.
“Bianca ma ingrijeste!”
“Nu am de ce sa fiu invidios sau gelos pe el pentru ca la performante sexuale eu am fost primul. Acum zece minute am vorbit cu Bianca, i-am spus ca sunt bolnav si mi-a zis sa ma duc la ea sa aiba grija de mine”, a mai spus Catalin Botezatu.
“Bianca ma ingrijeste!”
anka9mai- Mamica cocheta
daca nu sta locului eu nu-l vad bine pe baiatul asta nonconformist nu vrea sa se potoleasca deloc
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
are o viata mult prea agitata....celibritatea cere sacrificii
anka9mai- Mamica cocheta
:salutare mie imi pare cea mai penibila persoana ,este un plangacios si un inganfat.Parerea mea
excese de tot felul.......normal ca face infarct...
*divul * Romaniei ...no coment
paul_A- Mamica cocheta
lasa ca am vazut ca de Bianca are cine sa aiba grija...
paul_A- Mamica cocheta
am auzit ceva despre Dunare , k e poluata ...nu stiti voi mai multe?
paul_A- Mamica cocheta
Dezastru ecologic in Ungaria: Bilantul a ajuns la opt morti
Deversarea de noroi toxic din vestul Ungariei a provocat moartea unei a opta persoane, un nou cadavru fiind descoperit, luni, in apropropierea orasului Devecser.
Purtatorul de cuvant al departamentului de gestionarea a catastroferlor, Tibor Dobson, a anuntat vestea, la scurt timp dupa ce directorul executiv al fabricii industriale responsabile pentru dezastrul ecologic din Ungaria, Zoltan Bakonyi, a fost retinut de politie, anunta AFP.
Dezastru ecologic in Ungaria: Seful fabricii industriale a fost retinut
La 4 octombrie, sute de metri cubi de noroi rosu toxic s-au deversat dintr-un rezervor fisurat al uzinei din Ajka, exploatata de grupul ungar MAL, poluand o suprafata de 40 de kilometri patrati si distrugand ecosistemul raurilor Torna si Marcal. Acesta a ajuns sub o forma diluata in Raba, afluentul direct al Dunarii, apoi chiar in marele fluviu.
Deversarea de noroi toxic din vestul Ungariei a provocat moartea unei a opta persoane, un nou cadavru fiind descoperit, luni, in apropropierea orasului Devecser.
Purtatorul de cuvant al departamentului de gestionarea a catastroferlor, Tibor Dobson, a anuntat vestea, la scurt timp dupa ce directorul executiv al fabricii industriale responsabile pentru dezastrul ecologic din Ungaria, Zoltan Bakonyi, a fost retinut de politie, anunta AFP.
Dezastru ecologic in Ungaria: Seful fabricii industriale a fost retinut
La 4 octombrie, sute de metri cubi de noroi rosu toxic s-au deversat dintr-un rezervor fisurat al uzinei din Ajka, exploatata de grupul ungar MAL, poluand o suprafata de 40 de kilometri patrati si distrugand ecosistemul raurilor Torna si Marcal. Acesta a ajuns sub o forma diluata in Raba, afluentul direct al Dunarii, apoi chiar in marele fluviu.
Maria- Administrator
ce dezastru si doar din neglijenta,am inteles ca vro cativa ani nu va mai creste nimic acolo nici iarba nici pomi
plus oameni ramasi fara locuinte , terenuri cu culturi , animale asa este de vinovati nu se aude nimic e grav de tot ne distrugem incet si bine .............
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
deci e un adevarat dezastru...
paul_A- Mamica cocheta
Pagina 36 din 42 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42
Subiecte similare
» Barfe din lumea mondena(2)
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
Pagina 36 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA