Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 32 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 32 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
+32
swe
cecilia_7625
alinagherman
Gianina
Raluca30
narcy
lilia
jolinutza
raruta
scumpetea
mofturaki
mona_mami
elena
paul_A
muraru raluca
roxanik
radumihaela36
Crina
mary24
anka9mai
madalina
marccora
roxana ,mamica finuta
STEF30IASI
Maria
sandy
adriana
brigitta
panky(Laura)
tit.ioana
ari05
teodoraion
36 participanți
Pagina 9 din 43
Pagina 9 din 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
am incercat si eu roxana sa ma las..........dar nu am reusit ............sunt foarte nervoasa,nu am stare........nu cred ca,voi reusi
panky(Laura)- Mamica cocheta
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
cam asa sunt si eu... tot zic ca ma las dar .............cred ca daca si sotul ar lasa atunci ar fii mai usor
brigitta- Mamica de cariera
asa zic si eu brigitta..........eu am reusit......o saptamana sa nu fumez.........si cand a venit sotul din cursa.........m-am apucat din nou.......nu am rezistat tentatiei
fetele dar starile de nervozitate chiar tigarile vii le dau , nu stiu sa va explic prea mult dar in continutul lor exista ceva care da dependenta , si stare de nervi , nu trebuie decat sa va AMBITIONATI , si doar atat. Totul depinde de voi , ascultatima pe mine , fumez de la 17 ani , si nu am intrerupt tigarile decat in cele doua sarcini cate am avut si cat timp ama alaptat, constienta ca nu le fac decat rau ciopiilo rmei . Pe urma am ramas intr- zii decat cu 10 lei , si am preferat sa-mi iau tigari , iar copilasii mei cerandu-mi " ceva bun " cum erau obisnuiti , ce sa le mai dau ? si atunci mi-am spus ce fac ? dau ultimii bani pe tigari ? , si de atunci pa ......... TREBUIE SA EXISTE UN MOTIV
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
greu e cu lasatul asta ....
nici eu n-am reusit sa le las decat cat am fost gravidutza ... si pana nu vad iar 2 liniute la test, nu stiu dk am ambitie :lim:
nici eu n-am reusit sa le las decat cat am fost gravidutza ... si pana nu vad iar 2 liniute la test, nu stiu dk am ambitie :lim:
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
nu va face deloc bine la sanatate dar daca nu aveti suficienta abitie sa va lasa`ti va tin de urat si aici
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
multumesc roxana...eu am tot zis in gluma..si tot sper ca ffetele sa aiba puterea si vointa sa lase acest viciu.
teodoraion- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)
buna fetelor si eu incerc sa ma las definitiv si deja am redus cam mult sper sa reusesc total :pupd: multa bafta tuturor
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
ce liniste a fost azi aici........nu a venit nimeni azi la o .........haideti fetelor unde sunteti
am venit eu...adika ma duc la bucatarie la una ca sunt copii in camera asta si nu vreau sa ii afum de pe acum ii las sa mai cresca ....eu nici nu vreau sa ma las mie imi place sa fumez...ptr mine e placere nu neaparat necesitate....chiar ma simt bine cand imi pun o cana de cafea si aprind o tigara...huhh ma duc sa bag una si revin in 5 min
radumihaela36- Mamica eleganta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : doar mamika
bine ai venit sa imi tii companie la o
fumez si eu o tigara si ma apuc de calcat!!!!!
mai bag si eu una si ma apuc de mancare
tit.ioana- Mamica sexy
vin laura
desi nu mai imi pica bine deloc sotul ma tachineaza ca deja e BB in burtica si de-aia nu mai imi pica bine, ca asa a fsot si cu dari... nu stiam dc mi-e rau de la ele
nah.. .vedem... pana atunci bag si eu una cu tine
desi nu mai imi pica bine deloc sotul ma tachineaza ca deja e BB in burtica si de-aia nu mai imi pica bine, ca asa a fsot si cu dari... nu stiam dc mi-e rau de la ele
nah.. .vedem... pana atunci bag si eu una cu tine
ari05- Mamica cocheta
upssssss.............sa fie cu noroc ari..........vroiam sa te invit la o .......dar nu o mai fac
cred ca o fi fost o indispozitie
ce bine pica acuma una
ce bine pica acuma una
ari05- Mamica cocheta
cum te simti acum..........iti mai este rau?
Laura nu te juca ... eu eram insarcinata si mi-a venit ... abia a 2-a luna s-a stopat total ... medicii imi spuneau ca o sa nasc la sf lui mai dupa calcule si eu am nascut la sf lui aprilie
Vin si eu la o
Vin si eu la o
tit.ioana- Mamica sexy
iti tin si eu ioana companie la o
si eu vin fetelor !!! ce credeti ca scapati de mine ?
laura nu mai mi-e rau... cine stie ce am avut... :lim: dar cand o sa vad testul cu 2 liniute le las categoric
ei na... ioana... relax ca ma pune al meu sa fac testul lunar ca vine ca nu vine ciclul
laura nu mai mi-e rau... cine stie ce am avut... :lim: dar cand o sa vad testul cu 2 liniute le las categoric
ei na... ioana... relax ca ma pune al meu sa fac testul lunar ca vine ca nu vine ciclul
ari05- Mamica cocheta
nu vrem sa scapam de tine.........doar vrem sa te protejam........nu se stieeeeee
ari inseamna ca isi doreste nespus de mult ... aveti grija ca la fetite trebuie muncit din greu panky u ma aprobi nu? multumesc de companie
tit.ioana- Mamica sexy
asa este ioana
deci ari ... trebuie avut mare grija faci ce faci dar sa iasa fetita
tit.ioana- Mamica sexy
Pagina 9 din 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
Subiecte similare
» La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
Pagina 9 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA