Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 26 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 26 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
+32
swe
cecilia_7625
alinagherman
Gianina
Raluca30
narcy
lilia
jolinutza
raruta
scumpetea
mofturaki
mona_mami
elena
paul_A
muraru raluca
roxanik
radumihaela36
Crina
mary24
anka9mai
madalina
marccora
roxana ,mamica finuta
STEF30IASI
Maria
sandy
adriana
brigitta
panky(Laura)
tit.ioana
ari05
teodoraion
36 participanți
Pagina 10 din 43
Pagina 10 din 43 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
vezi ari cum faciiiii iti trebuie neaparat aceea lenjerie si multa,multa frisca
panky(Laura)- Mamica cocheta
Re: La o tigara virtuala (topic pazit de adriana) , aveti grija de bani vostri !!! (4)
da... vad ca esti pe minte cu mine Laura buuunnn !!!!
pai fetelor... am auzit de ceva pozitii ... cum ca ar trebui sa stau cu picioarele in sus dupa...
plus aici http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm imi zice ca in perioada asta ar iesi fetita... deci... sa vedem ... ce iese
pai fetelor... am auzit de ceva pozitii ... cum ca ar trebui sa stau cu picioarele in sus dupa...
plus aici http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm imi zice ca in perioada asta ar iesi fetita... deci... sa vedem ... ce iese
ari05- Mamica cocheta
- Varsta : 43
da ari.........sa stai cu picioarele in sus si nu uita de frisca
wai fetelor rad de una singura aici in camera Ari inainte de toate trebuie f bine hranit sotul sa aiba multe calorii sa nu fie stresat si aleea aleea ... wai Doamne cata concentratie pt a face o fetita oare la fel au facut si mamele noastre?
tit.ioana- Mamica sexy
- Varsta : 41
Joburi/Distractii : Contabila
si eu ioana............nu cred ca,mamele noastre stiau atat de multe ca noi
cine stie ioana
mai fetelor, eu auzisem si de faza ca trebuie sa fie cascat sotul ... dar nu inteleg de ce ...
laura... care-i faza cu frisca ?
ahh... ultima data asa am stat.. .cocotzata cu picioarele in sus pe tavan... adiuk pe perete a zis al meu ca nu-s normala
mai fetelor, eu auzisem si de faza ca trebuie sa fie cascat sotul ... dar nu inteleg de ce ...
laura... care-i faza cu frisca ?
ahh... ultima data asa am stat.. .cocotzata cu picioarele in sus pe tavan... adiuk pe perete a zis al meu ca nu-s normala
ari05- Mamica cocheta
asa a venit fetita mea.........cu multa frisca
aaaaaaaaaaaaaaaaaa ... am inteles
si al meu a umplut frigiderul cu frisca....si nu stiam dc ... m-am luminat acum
si al meu a umplut frigiderul cu frisca....si nu stiam dc ... m-am luminat acum
ari05- Mamica cocheta
eeeiiiiiiii vezi laura
hihihi ... daaaaaaaaaaaa
mai bagam repede una si aerisim :lim:
mai bagam repede una si aerisim :lim:
ari05- Mamica cocheta
si eu una si gata..........ari ai grija si nu uita de frisca
fetelor cat am ras in seara asta nu am ras de mult ... ari daca sotul tau ti-a umplut frigiderul de frisca lasa mama silueta in pace si ocupate de problema ... deci vorba lui panky"nu uita de frisca"
tit.ioana- Mamica sexy
am ras cu lacrimi........dc era sotul meu acasa spunea ca sunt nebuna.......ca,rad de una singura........ .......ce silueta ioana ........dc vine barza........la revedere......asa ca........ari nu uita de frisca
panky imi spunea acuma seara ca bea ceva ceai de slabit pt asta am zis de silueta wai crede-ma de mult nu am ras asa de bine draga de ari
tit.ioana- Mamica sexy
pai vezi ioana ? de ce iti recomandam forumul ? ca radem k nebunele de unele singure... fiecare in camerele lor cand avem insomnii ...
pai da... ma gandeam ca ar trebui sa las ceaiul de slabit... ca poate nu face bine... eu vroiam sa mai slabesc ... dk dd fereste iau tot asa de mult in sarcina asta, sa nu ajung la 100 de kg
dar na... important e sa fie BB sanatos :lim:
pai da... ma gandeam ca ar trebui sa las ceaiul de slabit... ca poate nu face bine... eu vroiam sa mai slabesc ... dk dd fereste iau tot asa de mult in sarcina asta, sa nu ajung la 100 de kg
dar na... important e sa fie BB sanatos :lim:
ari05- Mamica cocheta
ari.......ai grija cu ceaiul de slabit......nu este recomandat.......eu zic sa renunti la el.......mai bag o si gata ma duc la nani.
asta ma gandeam si eu laura... ca nu ar fi ok sa continui cu el dk vrem sa facem acum un BB ...
si eu mai bag una si aerisesc
si eu mai bag una si aerisesc
ari05- Mamica cocheta
Ariana o sa fie bine nu te gandi acolo ... gandeste-te sa o proiectezi prima data fugi la sot ca ai treaba ... merg si eu langa al meu ca deja e 1 jumate
tit.ioana- Mamica sexy
pai numai la asta ne gandim ioana :lim:
nah, fugi la sot... ca si eu fug la al meu si aerisesc aici prima data ca am cam facut fum
nah, fugi la sot... ca si eu fug la al meu si aerisesc aici prima data ca am cam facut fum
ari05- Mamica cocheta
la o tigara sunt si eu..... cum altfel as putea incepe ziua?
si eu am venit Adriana
brigitta- Mamica de cariera
am venit si eu sa aerisesc caci nu va mai vedeti aici
Maria- Administrator
am sosit si eu la o ........mai vine cineva?
ari05- Mamica cocheta
fetelor si eu vin...
brigitta- Mamica de cariera
Pagina 10 din 43 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43
Subiecte similare
» La o tigara virtuala(topic pazit de teo!!!)avem grija de san
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
» La o tigara virtuala (topic pazit de teo) , avem grija de sanatatea voastra !!! (3)
» Pastilele de slabit - ce parere aveti ?
» Solutie garantata pentru a castiga bani in plus !
» INTALNIRE DE AFACERI LA O CAFEA VIRTUALA
Pagina 10 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA