Conectare
Ultimele subiecte
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 122 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 122 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Parteneri
Ady.Biju br>
br>maria-fotomaria.blogspot.com
hmshop.wordpress.com
artizele.blogspot.com
miriamknittedstuff.blogspot
bratari magice
Shop/candles
art3lier.blogspot.com
cadouri-handmade.ro
carteacopiilor.ro
vicovia.ro
biosens.ro
bijuterii-eoti.blogspot.com
reginamaria.ro
organicbaby.ro
mastercosty.blogspot.com
magazinuldebrazi.ro
Barfe din lumea mondena
+38
mofturaki
bebelusha18
cecilia_7625
Rania
Raluca30
scumpetea
swe
anka9mai
tit.ioana
roxanik
micka27
radumihaela36
roxana ,mamica finuta
blondyna
madalina
mary24
popescumelinda
panky(Laura)
izabela08
flo09
adriana
sandy
gepiza
marccora
muraru raluca
buburuza
theodora
mona_mami
elena
teodoraion
paul_A
monicardragan
deriana
amalia-carmen
alinapopa1969
ari05
STEF30IASI
Maria
42 participanți
Pagina 34 din 42
Pagina 34 din 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
Re: Barfe din lumea mondena
ar trebui sa fie un exemplu pozitiv,nu asa sa faca tocmai ea,europarlamentar roman
Maria- Administrator
Inna e cea mai de succes interpreta a momentului: castiga 800.000 euro din muzica!
Inna e, fără indoială, cea mai de succes interpretă romancă a momentului. Cantăreaţa a acumulat, conform revistei Bravo, aproximativ 800.000 de euro in doar doi ani, de cand a debutat in showbiz.
Dacă există un artist român căruia nu-i pasă absolut deloc de criză, acela e Inna. După ce a făcut senzaţie în toată Europa, dar şi în Statele Unite şi Asia cu piesele “Hot” şi “Amazing”, care se află pe primele locuri în topurile muzicale, micuţa interpretă născută la Neptun cu 23 de ani în urmă se apropie cu repeziciune de un milion de euro, bani câştigaţi din muzică.
Conform revistei Bravo, suma a fost acumulată în doar doi ani, Inna debutând, practic, în muzică în 2008. Suma e în creştere, spun cei de la Bravo, pentru că tendinţa onorariilor ei, care în prezent sunt de 10.000 de euro, sunt în creştere. Se pare că, pentru evenimentele de amploare din străinătate, românca are un tarif special, care poate ajunge şi la 40.000 de euro pentru o oră de concert.
Doar Akcent, Morandi şi Edward Maya se apropie cât de cât de Inna, ca tarife practicate pentru concertele din străinătate, fiecare având, în prezent, un prag maximal de 10.000 de euro pentru un concert.
Inna e, fără indoială, cea mai de succes interpretă romancă a momentului. Cantăreaţa a acumulat, conform revistei Bravo, aproximativ 800.000 de euro in doar doi ani, de cand a debutat in showbiz.
Dacă există un artist român căruia nu-i pasă absolut deloc de criză, acela e Inna. După ce a făcut senzaţie în toată Europa, dar şi în Statele Unite şi Asia cu piesele “Hot” şi “Amazing”, care se află pe primele locuri în topurile muzicale, micuţa interpretă născută la Neptun cu 23 de ani în urmă se apropie cu repeziciune de un milion de euro, bani câştigaţi din muzică.
Conform revistei Bravo, suma a fost acumulată în doar doi ani, Inna debutând, practic, în muzică în 2008. Suma e în creştere, spun cei de la Bravo, pentru că tendinţa onorariilor ei, care în prezent sunt de 10.000 de euro, sunt în creştere. Se pare că, pentru evenimentele de amploare din străinătate, românca are un tarif special, care poate ajunge şi la 40.000 de euro pentru o oră de concert.
Doar Akcent, Morandi şi Edward Maya se apropie cât de cât de Inna, ca tarife practicate pentru concertele din străinătate, fiecare având, în prezent, un prag maximal de 10.000 de euro pentru un concert.
Maria- Administrator
bravo ei!!
sandy- Mamica cocheta
- Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik
Are acum o relaţie cu Olivia, o avocată sexy
Costi Ioniţă a întrerupt şirul eşecurilor sentimentale, iar acum este topit după o brunetă sexy şi deşteaptă. Cântăreţul şi Olivia s-au întâlnit întâmplător, apoi ea i-a salvat viaţa. Aşa s-a aprins flama unei poveşti de dragoste perfecte.
De când s-a despărţit de Issa, adică în urmă cu cinci ani, fostul manelist nu a mai întâlnit o altă tânără care să îi sucească minţile.
„Au mai fost nişte domnişoare care mi-au plăcut, dar de data asta chiar sunt îndrăgostit. După Issa, nu am mai iubit pe nimeni, iar pe ea chiar am iubit-o cu adevărat. Am învăţat de la Issa că nu trebuie să te arunci cu capul înainte. Dar după ce ne-am despărţit, am rupt-o cu totul, nu ne-am mai văzut niciodată", a declarat Costi, pentru Click!
Maria- Administrator
eu una nu l`am agreat niciodata pe Costi Ionita
http://www.click.ro/vedete/scrisorile_lui_stanca/draga-costi-ionita_0_1013298822.html
http://www.click.ro/vedete/scrisorile_lui_stanca/draga-costi-ionita_0_1013298822.html
anka9mai- Mamica cocheta
- Varsta : 42
Adriana Bahmuteanu dezvaluie ce o enerveaza cand e gravida
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au aflat recent sexul viitorului copil: va fi tot baietel. In exclusivitate pentru ProKid.ro, Adriana dezvaluie cand va alege numele copilului, cum decoreaza noua casa in care se va muta curand, cine o ajuta sa-l creasca pe Maximus Mihai si de ce nu vrea o bona filipineza
oKid: Cum ai primit vestea ca vei avea tot un baietel?
ADRIANA: Ma asteptam pentru ca Prigoana face numai baieti, nu stie sa faca fete.
ProKid: Silviu Prigoana nu este dezamagit ca nu veti avea o fetita?
ADRIANA: Nu, de ce sa fie dezamagit?! E fericit, asteptam sa vina.
ProKid: Dar tu nu iti doresti o fetita?
ADRIANA: Nu, eu imi doresc orice. Sanatos sa fie. Cred ca o sa fiu o soacra buna. Stii ca se zice ca mamele de baieti sunt mai “ale dracu”. Eu sper sa fiu o soacra buna.
ProKid: Cum decurge sarcina si cum te menti?
ADRIANA: Pana acum bine. Chiar mai bine decat celelalte. Nu m-am ingrasat. Mananc paine neagra si multe legume si fructe. De asta nu m-am ingrasat. Mananc de 4 ori pe zi, mananc putin si des.
ProKid: Faci exercitii sau gimnastica pentru gravide?adriana-6.jpg
ADRIANA: Nu, nu am voie sa fac efort. Ma misc mai greu. Ma duc la medic lunar, la control, ca orice gravida.
ProKid: Cum te impaci cu ceilalti copii ai lui Prigoana?
ADRIANA: Foarte bine. Asteapta si ei cu interes sa mai aiba un fratior.
ProKid: Activitatea profesionala este acum pe locul doi?
ADRIANA: Da, fac pauza. Mai lucrez de acasa. Nu vreau sa ma agit, nu am de ce. Nu merita.
ProKid: Te-ai gandit la un nume pentru copil?
ADRIANA: Nu inca. Il aleg dupa ce nasc. Nu vreau cadouri. Nu vreau nici sa ma gandesc la nume. De asemenea, nu-mi place sa-mi puna lumea mana pe burta, e lucrul care ma enerveaza cel mai tare. Vin toate si spun “vai, sa pun si eu mana pe burta ta!”. Lasati-ma frate, in pace. Ce aveti cu burta mea?
ProKid: Esti superstitioasa?
ADRIANA: Nu vreau sa ma atinga. Nu stiu daca e o superstitie. Cred ca am un pitic pe creier.
ProKid: Ai o lista de nume pentru copii?
ADRIANA: Nu vreau asta. N-am. Nu stiu, vom vedea.
adriana-3.jpgProKid: Il lasi pe Prigoana sa aleaga?
ADRIANA: Iti dai seama ca o sa fie tot cu armata romana. Facem Imperiul Roman, usor – usor. Vom vedea, sper sa fie bine.
ProKid: Ai plecat undeva in vacanta de vara?
ADRIANA: Nu m-am dus nicaieri si nici nu ma duc. Sunt in mutari. Vreau sa ma mut in casa noua si pana e gata casa noua mai fac cate un shopping. Fac ce n-am putut sa fac atata timp cat am fost la emisiune in fiecare zi.
ProKid: De ce va mutati in casa noua?
ADRIANA: Vrem sa fim mai in centru. Noi acum stam in Pipera, e departe. Ne mutam in centru si e mult mai bine. E o casa mai mare, spatioasa si centrala. Sa nu mai facem doua ore pana in oras. E o vila cu lift, nu urc pe scari.
ProKid: Cine se ocupa de decorarea vilei?
ADRIANA: Eu. Acum asta fac. Vreau sa o decorez in culori calde: galben, oranj, culoarea lemnului. Avem mult lemn si bambus.
ProKid: Cine te ajuta cu cresterea lui Maximus Mihai?
ADRIANA: Numai mama. Zici ca-i uliu, nu lasa pe nimeni langa cel mic. Nu am avut niciodata bona si nici nu-mi doresc. Am noroc cu mama, sta ea cu copilul.
ProKid: Acum sunt la moda bonele filipineze. Nu te intereseaza?
ADRIANA: Nu. N-as lasa copilul pe mana nimanui. Una e sa le pui sa faca curat si alta e sa stea cu copilul tau. Si altfel se stabileste legatura intre cineva care este “de sange” si copil, decat o straina care, cand nu esti atent, ii mai da si o plama, ca e plictisita.
anka9mai- Mamica cocheta
sa dea DD sa nu mai treaca prin ce a trecut..si sa fie amandoi sanatosi!!!!!!!!!!!!!!
sandy- Mamica cocheta
mie una imi place de ea....e tare naturala si a dovendit ca e o femeie puternica si rezistenta langa Prigoana
anka9mai- Mamica cocheta
care va fi castigatoarea "burlacului?"
Mihaela:
sau Violeta:
Mihaela:
sau Violeta:
anka9mai- Mamica cocheta
A murit celebrul nutriţionist Michel Montignac
Autorul dietei omonime (dieta disociata) spune că nu trebuie să iei pauză de la regimul sănătos nici măcar de dragul Crăciunului. Secretul meselor din zilele festive: mâncaţi cu plăcere!„Oamenii nu se îngraşă pentru că mănâncă prea mult, ci mai ales pentru că nu mănâncă în mod corect”, spune nutriţionistul francez Michel Montignac, creatorul celebrei diete cu acelaşi nume.
Autorul dietei omonime (dieta disociata) spune că nu trebuie să iei pauză de la regimul sănătos nici măcar de dragul Crăciunului. Secretul meselor din zilele festive: mâncaţi cu plăcere!„Oamenii nu se îngraşă pentru că mănâncă prea mult, ci mai ales pentru că nu mănâncă în mod corect”, spune nutriţionistul francez Michel Montignac, creatorul celebrei diete cu acelaşi nume.
anka9mai- Mamica cocheta
doar stii cum e vb "cizmarul nu are papuci si croitorul nu are haine" asa o fi si in cazul asta...Maria a scris:saracul,nu o fii mancat in mod corect
anka9mai- Mamica cocheta
[
b]Livia Bistriceanu, romanca din Chicago care il terorizeaza pe Leonardo DiCaprio [/b]
Leonardo DiCaprio este agasat de o romanca care locuieste la Chicago. Actorul a marturisit ca a ajuns sa se teama pentru siguranta sa, drept pentru care a cerut un ordin de restrictie impotriva femeii, scrie editia eletronica a Daily News, citata de Libertatea.
Romanca Livia Bistriceanu, in varsta de 41 de ani, a facut o adevarata obsesie pentru Leonardo DiCaprio, pe care il sufoca cu mail-uri. Mai mult, femeia si-a pus in cap sa-l viziteze la resedinta acestuia, in timp ce pe profilul de Facebook al Liviei, se poate citi: "I am married virtually to Leonardo DiCaprio".
"Vrei sa fim impreuna cu adevarat si sa fii tatal copilului meu, Jesus? Ti-am explicat ca nu pot fi cu cineva numai virtual. Vreau sa existe un tata pentru Jesus in realitate, nu asa. De ce mi-o tragi virtual si nu vrei sa ma lasi in pace?", scrie Livia intr-unul din mesajele trimise actorului.
Ma tem pentru siguranta mea si a celor din jurul meu. Aceasta femeie crede ca este sotia mea si ca e insarcinata cu copilul meu", s-ar fi destainuit Leonardo unor apropiati.
Leonardo a obtinut zilele acestea, de la Inalta Curte Carol Boas Goodson din Chicago, un ordin de restrictie impotriva femeii.
b]Livia Bistriceanu, romanca din Chicago care il terorizeaza pe Leonardo DiCaprio [/b]
Leonardo DiCaprio este agasat de o romanca care locuieste la Chicago. Actorul a marturisit ca a ajuns sa se teama pentru siguranta sa, drept pentru care a cerut un ordin de restrictie impotriva femeii, scrie editia eletronica a Daily News, citata de Libertatea.
Romanca Livia Bistriceanu, in varsta de 41 de ani, a facut o adevarata obsesie pentru Leonardo DiCaprio, pe care il sufoca cu mail-uri. Mai mult, femeia si-a pus in cap sa-l viziteze la resedinta acestuia, in timp ce pe profilul de Facebook al Liviei, se poate citi: "I am married virtually to Leonardo DiCaprio".
"Vrei sa fim impreuna cu adevarat si sa fii tatal copilului meu, Jesus? Ti-am explicat ca nu pot fi cu cineva numai virtual. Vreau sa existe un tata pentru Jesus in realitate, nu asa. De ce mi-o tragi virtual si nu vrei sa ma lasi in pace?", scrie Livia intr-unul din mesajele trimise actorului.
Ma tem pentru siguranta mea si a celor din jurul meu. Aceasta femeie crede ca este sotia mea si ca e insarcinata cu copilul meu", s-ar fi destainuit Leonardo unor apropiati.
Leonardo a obtinut zilele acestea, de la Inalta Curte Carol Boas Goodson din Chicago, un ordin de restrictie impotriva femeii.
anka9mai- Mamica cocheta
Am vazut sii la stiri bietul de el chiar era hartuit , biata de ea facuse o adevarata obsesie , acum nu mai are voie sa stea decat la o distanta de 90 m fata de el va dati seama cat sufera biata femeie ............
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Catalin Botezatu: "Am de gand sa investesc toate resursele mele in Violeta"
Chiar daca nu are planuri de casatorie, Catalin Botezatu vrea sa o sustina pe Violeta, castigatoarea emisiunii "Burlacul", in cariera, cu toate resursele sale.
"Am ales-o pe Violeta pentru ca este cea mai spontana, e posesoarea unui simt al umorului extraordinar, e cea mai in telegatoare, e frumoasa, desteapta, zic eu, are toate datele pentru a deveni un foarte bun om de televiziune. E sincera, imi place ca spune lucrurilor pe nume... Deocamdata, am vazut numai calitati la ea", a declarat Catalin Botezatu pentru Libertatea.
Bote o descrie pe blonda care l-a cucerit ca frumoasa, inteligenta, cu simtul umorului si a explicat ca nu il intereseaza marimea sanilor, silicoane fiind numai decizia femeii.
"Am de gand sa investesc toate resursele mele in Violeta si s-o ajut sa ajunga acolo unde isi doreste ea, indiferent care vor fi optiunile ei profesionale. Indiferent cum va decurge relatia noastra, ii voi fi un bun prieten", a mai spus Bote.
Chiar daca nu are planuri de casatorie, Catalin Botezatu vrea sa o sustina pe Violeta, castigatoarea emisiunii "Burlacul", in cariera, cu toate resursele sale.
"Am ales-o pe Violeta pentru ca este cea mai spontana, e posesoarea unui simt al umorului extraordinar, e cea mai in telegatoare, e frumoasa, desteapta, zic eu, are toate datele pentru a deveni un foarte bun om de televiziune. E sincera, imi place ca spune lucrurilor pe nume... Deocamdata, am vazut numai calitati la ea", a declarat Catalin Botezatu pentru Libertatea.
Bote o descrie pe blonda care l-a cucerit ca frumoasa, inteligenta, cu simtul umorului si a explicat ca nu il intereseaza marimea sanilor, silicoane fiind numai decizia femeii.
"Am de gand sa investesc toate resursele mele in Violeta si s-o ajut sa ajunga acolo unde isi doreste ea, indiferent care vor fi optiunile ei profesionale. Indiferent cum va decurge relatia noastra, ii voi fi un bun prieten", a mai spus Bote.
Maria- Administrator
AM VAZUT SU EU!!..SINCER MA ASTEPTAM SA O ALEAGA PE CEALAL;TA..CARE ERA MAI FITOASA..MAI PREFACUTA....FATA ASTA MERITA SA FIE AJUTATA..DAR OARE DACA EA SE va indragosti,,,iar ptr el nu va insemna nimik...nu va suferi mult!!!?
sandy- Mamica cocheta
Sandy ai drepatate...La modul lui de a fi eram convinsa ca o va alege pe cea fitoasa...Si totusi a ales-o pe cealata...Nu stiu daca e neaparat bine...Daca pentru el va fi doar o alta "aventura" o va face cu siguranta sa sufere...
scumpetea- Mamica de cariera
- Varsta : 45
astazi a aparut un articol in lbertatea in care spunea ca Bote ar vrea sa faca dragoste cu amandoua in acelasi timp ....cu Violeta si Bianca
ce mi-ar place sa nu ramana nici una cu el sa-l pape cum l-a papat si Bianca de bani asa merita
roxana ,mamica finuta- Mamica de cariera
- Joburi/Distractii : calatorile
Pagina 34 din 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
Subiecte similare
» Barfe din lumea mondena(2)
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
» Va invitam in lumea minunata a goblenului !!!
» Cartea copiilor-carti iubite in toata lumea
» Miffy, fetita iepuras care a cucerit lumea
» Fata care a facut lumea sa taca pentru 5 min.
Pagina 34 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA
» cum slabim?
Mier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana
» Sarbatoritii lunii septembrie
Mier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana
» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Mier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana
» Stirea zilei(3)
Mier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana
» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Mier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana
» Soacra -soacra poama acra..(3)
Mier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana
» HOROSCOP ZILNIC
Mier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai
» Cuvinte din 3 litere!
Mier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA