Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 43 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 43 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 2466r05Ady.Biju

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 2quni4z hmshop.wordpress.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 Wkpzltartizele.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 Kaqpztbratari magice

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 69m8w9 Shop/candles

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 2moa4jsbiosens.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 2ef53k2reginamaria.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți

Pagina 34 din 42 Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42  Urmatorul

In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de adriana Vin Noi 19, 2010 1:52 am

sa sti ca da .... uita acum am mancat o bucatica de placinta si simt ca explodez!!!!!!
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de Maria Dum Noi 21, 2010 2:42 pm

va servesc cu o bucatica de prajitura...

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 Sdc19206

Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Dum Noi 21, 2010 2:58 pm

foarte bine arata maria ..... vin si eu acum cu placinta mea cu branza ..... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 199844
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Noi 21, 2010 3:02 pm

te astept Adriana :floridar:
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Dum Noi 21, 2010 3:07 pm

lasati nu e nevoie de poze!!..Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 199844
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Noi 21, 2010 3:09 pm

stiu Sandy,dar eu am vrut sa fiu draguta Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 693395
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Dum Noi 21, 2010 3:10 pm

ca sa fii draguta maxim pune una cu tine...
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Dum Noi 21, 2010 3:19 pm

sandy special pentru tine punem noi poze !!!!!! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 199844
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Dum Noi 21, 2010 3:23 pm

eu zic ca ajunge cat sunt de draguta Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Dum Noi 21, 2010 5:58 pm

stiuuuu....Adriana....
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de muraru raluca Dum Noi 21, 2010 8:53 pm

yamiiii ce bunatati ,am apa in gura Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 748640 maria
muraru raluca
muraru raluca
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Dum Noi 21, 2010 11:53 pm

Maria a scris:va servesc cu o bucatica de prajitura...

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 Sdc19206

ce bine arata!!! ai pus si reteta?~

sandy a scris:ca sa fii draguta maxim pune una cu tine...

daaaaaaaa
:hug: :hug: :hug: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 943159 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 943159 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 943159 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 943159
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Noi 22, 2010 12:45 am

este prajitura albinita Teo Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 693395 dar eu nu am rumenit foile prea tare si a ramas chiar alba nu sau inchis la culoare foile,una e mai maro si restul albe Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de crina_oc Mar Noi 30, 2010 8:12 pm

Daca tot e zi de sarbatoare, va servesc cu o felie din tortul viitorului cumnat:
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 Dsc000490
nu arata spectaculos dar e foarte gustos

TORT CU NUCA

Pentru foile de nuca:
200 g nuci prajite si zdrobite cu sucitorul,
300 g zahar ,
2 linguri rase de miere,
1 ou ,
4 linguri lapte,
1lingura rasa bicarbonat(stins sau asa cum e)
200 g faina.
Se pun toate intr-un bol si se framanta un aluat care e putin lipicios.
Pe o folie se presara putina faina,se pune aluatul si se da la rece cateva ore.Se poate face si seara si se lasa la frigider pana a doua zi.
Dupa ce e scos de la frigider ,se imparte aluatul in 4 bucati.
Am taiat o hartie de copt la marimea de 24 cm diametru ,am presarat faina si am pus o bucatica din aluat ,restul le-am pus iarasi la rece ...se lucreaza mai usor, am intins foaia de aluat cu sucitorul, foarte subtire pana in marginea hartiei de copt..se mai presara faina peste aluat ca sa nu se lipeasca de sucitor,am pus foaia asa pe dosul unei tavi si am dat la cuptor 15 minute,foaia de aluat se face maro,se scoate si cand e rece se intareste ca un biscuit.Asa am copt toate cele 4 foi.
Crema
500 ml frisca lichida
200 g nuci prajite si macinate,
esenta de rom.
colorant albastru
Se bate frisca pana se intareste ,se adauga nuca si esenta de rom dupa gust.
Se amesteca bine, crema se imparte si se pune intre foi si deasupra tortului.

Trandafirasii sunt facuti din caramele sugus
crina_oc
crina_oc
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Mar Noi 30, 2010 8:52 pm

ce bine arata Crina , La multi ani cumnatului tau Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 642704 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 210919
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Noi 30, 2010 8:54 pm

multumim Crina de servire,noi azi ne-am multumit cu prajitura cu mere..
arata super si sunt sigura ca e si gustos Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de crina_oc Dum Dec 12, 2010 1:11 am

un papanas cu smantana?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 Dscf0003bz
sunt calzi Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 869129
crina_oc
crina_oc
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Dum Dec 12, 2010 1:33 pm

arata foarte bine crina, cum i-ai facut?
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Dum Dec 12, 2010 1:44 pm

super Crina , arata super Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 809580 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 809580 bine ca nu vede Sandy , ce dor imi e de ea Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 693395
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de crina_oc Dum Dec 12, 2010 5:05 pm

adriana a scris:arata foarte bine crina, cum i-ai facut?
sunt facuti din branza de vaci +ou+faina+zahar+esente

ii pastram si lui Sandy, sper sa intre cat mai curand Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 869129
crina_oc
crina_oc
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Ian 01, 2011 7:21 pm

o poza cu tortul,va aduc si o felie mai tarziu Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 869129

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 Sdc19456

Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Sam Ian 01, 2011 7:40 pm

arata super bine maria Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 869129
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de crina_oc Sam Ian 01, 2011 8:49 pm

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 809580 arata foarte bine...superbi trandafirii
crina_oc
crina_oc
Mamica sexy
Mamica sexy

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Sam Ian 01, 2011 9:27 pm

te asteptam sa ne arati si torturile tale Crina Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Raluca30 Sam Ian 01, 2011 9:53 pm

Maria de ce nu iti deschizi tu o cofetarie?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 34 869129
Raluca30
Raluca30
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : ador plimbarile

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 34 din 42 Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum