Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Mamici cochete
Bine ati venit pe forumul Mamicilor cochete. Pentru a face parte din echipa noastra
va asteptam sa va inregistrati. O zi excelenta!
Mamici cochete
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Contact administrator
Adriana

Teodoraion Maria

Conectare

Mi-am uitat parola

Ultimele subiecte
» La o cafea intre prietene (5)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 EmptySam Aug 17, 2019 5:12 pm Scris de DaNuTzA

» cum slabim?
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 EmptyMier Sept 04, 2013 6:51 pm Scris de adriana

» Sarbatoritii lunii septembrie
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 EmptyMier Sept 04, 2013 6:48 pm Scris de adriana

» Vizitatori - parerea voastra este importanta pentru noi!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 EmptyMier Sept 04, 2013 6:45 pm Scris de adriana

» Stirea zilei(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 EmptyMier Sept 04, 2013 6:44 pm Scris de adriana

» Ce ii lipseste forumului mamici cochete
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 EmptyMier Sept 04, 2013 6:40 pm Scris de adriana

» Soacra -soacra poama acra..(3)
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 EmptyMier Sept 04, 2013 6:39 pm Scris de adriana

» HOROSCOP ZILNIC
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 EmptyMier Sept 04, 2013 2:00 pm Scris de anka9mai

» Cuvinte din 3 litere!
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 EmptyMier Sept 04, 2013 3:44 am Scris de DaNuTzA

CEAS

clock-desktop.com
Calendar
Cine este conectat?
În total sunt 56 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 56 Vizitatori :: 2 Motoare de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 296, Mier Oct 30, 2024 12:58 am
Prognoza meteo
Meteo Bucuresti
www.weatheradd.com Starea vremii in Timisoara
Weatheradd.com Prognoza meteo Brasov
Weatheradd.com
Parteneri
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 2466r05Ady.Biju

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 288ccj4maria-fotomaria.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 2quni4z hmshop.wordpress.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 Wkpzltartizele.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 Eje7f6miriamknittedstuff.blogspot

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 Kaqpztbratari magice

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 69m8w9 Shop/candles

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 25h2tfs art3lier.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 2z9hzjkcadouri-handmade.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 Fko6mqcarteacopiilor.ro

Imagine gazduita de servimg.comvicovia.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 2moa4jsbiosens.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 W8p5ip bijuterii-eoti.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 2ef53k2reginamaria.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 2eyclg9 organicbaby.ro

mastercostymastercosty.blogspot.com

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 52cm4kmagazinuldebrazi.ro

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

+52
raruta
Raluca30
crina_oc
mofturaki
scumpetea
radumihaela36
tit.ioana
emidiaconu
flori
Crina
roxana ,mamica finuta
micka27
bebelusha18
brigitta
anka9mai
mary24
madalina
blondyna
Rody
sandy
panky(Laura)
florares
marccora
muraru raluca
flo09
adriana
ari05
macoveianca
amalia-carmen
barizoana
alinapopa1969
anays
paula_mami
mona_mami
nestian
dani23ela
Liliana
elena
Maria
popescumelinda
alidascalu
roxanik
buburuza
pupkiss
deriana
narcy
paul_A
STEF30IASI
celina74
teodoraion
geodeny
GABITA
56 participanți

Pagina 38 din 42 Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Urmatorul

In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de lilia Lun Ian 31, 2011 8:07 pm

mmm ce frumos arata boabele de cafea si checul cred ca am sa fac si eu chec dupameaza bravo fetelor
lilia
lilia
Mamica rafinata
Mamica rafinata

Sus In jos

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 Empty Re: Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze

Mesaj Scris de teodoraion Mar Feb 01, 2011 2:31 am

ghici ce am facut eu acum? Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 199844
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Feb 01, 2011 2:34 am

probabil chec Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodoraion Mar Feb 01, 2011 2:48 am

sau cartof Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 199844
teodoraion
teodoraion
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 42
Joburi/Distractii : cititul...credinta..copilasii :)

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Feb 01, 2011 3:08 am

asteptam poze Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mar Feb 01, 2011 5:06 am

o sa incerc si eu cartofii, prea ii laudati! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 809580
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de roxana ,mamica finuta Mar Feb 01, 2011 2:47 pm

fursecuri cu stafide
2 oua 125 gr.unt 100gr.zahar pudra 125 gr faina 125 gr stafide pt inmuiat stafidele :3ling apa si 1 sticluta esenta rom Mod de preparare :Punem stafidele intr-un bol , adaugam esenta de rom si 3 ling apa , la lasam 30 min sa se inmaoaie . Intr-un castron punem untul taiat cubulete , adaugam zaharul pudra si mestecam bine , pana se face spuma , apoi adaugam ouale so mixam pana se incorporeaza dupa care punem si faina in ploaie la final adaugam si stafidele. Se pun in tava unsa si tapetata cu ajutorul unei lingurite ,se coc la foc potrivit , sunt simplu de facut rapid si suuper delicioase Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 Imag0701
roxana ,mamica finuta
roxana ,mamica finuta
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Joburi/Distractii : calatorile

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Mar Feb 01, 2011 3:38 pm

se par4e ca cartofi mei au avut mare succes , ma bucur ca va plac fetele
roxy super fursecurile, voi face si eu pentru ca se fac repede Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 199844
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Feb 07, 2011 10:43 pm

Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 Sdc19558z

va aduc o poza cu tortul ce l-am facut pentru nepotica mea ce va implini 2 ani zilele astea Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana Lun Feb 07, 2011 10:46 pm

maria m-ai dat gata, esti fenomenala , fara comentarii, felicitariiiiiiiiiii Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 869129
adriana
adriana
Administrator
Administrator

Varsta : 46
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica

https://mamicicochete.forumgratuit.ro/forum.htm

Sus In jos

Mesaj Scris de cecilia_7625 Lun Feb 07, 2011 10:46 pm

arata super tortul Maria cred k si gustul e grozav.Felicitari
cecilia_7625
cecilia_7625
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 48
Joburi/Distractii : plimarile prin parc cu familia

Sus In jos

Mesaj Scris de sandy Lun Feb 07, 2011 11:13 pm

wow..no coment..e de pus in ram..Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 199844
sandy
sandy
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 40
Joburi/Distractii : mamica-acest fapt de a fi mamik

Sus In jos

Mesaj Scris de roxanik Lun Feb 07, 2011 11:24 pm

wawwwww...........c tort frumos , si cred k e asa de delicios....yam yamyam....cam asa a fost si tortul nepotelului meu sambata de ziua lui , dar fara etaj....a fost o bunatate.... Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 869129
roxanik
roxanik
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 45

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Lun Feb 07, 2011 11:33 pm

mersi fetelor,poza este facuta la mine acasa ,acolo nu am avut timp sa fac poze Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 869129 ca a fost o zi incarcata Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mar Feb 08, 2011 12:29 am

Maria, eu nu vad poza! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 307664
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Feb 08, 2011 12:32 am

Nici eu nu o mai vad,a disparut odata cu tortul Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 869129 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 199844
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Feb 08, 2011 12:33 am

mona_mami a scris:Maria, eu nu vad poza! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 307664

nici eu
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mar Feb 08, 2011 12:37 am

Ai mancat-o, Maria! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 199844
Stii, tocmai mi-am adus aminte de ceva ... din copilarie ... Fusesem intr-o vara, la tara, la bunici, iar sora mea facea mancare la papusele (era mica, asa vreo 5-6 ani) ... Si a inceput sa planga pentru ca verisorul nostru (cu 1 an mai mare decat sora mea) i-a varsat in fuga "mancarea"! Iar el, cu vorbe asa ca pe la tara a zis: "No, ca ai mancat pradarea" ... In loc de "Ai pradat (varsat) mancarea!" Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 199844
Asa s-a pradat si poza ta! Cu tort cu tot! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 199844 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 869129
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Feb 08, 2011 12:39 am

eu rezolv si o aduc inapoi Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 199844
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 Sdc19558
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de paul_A Mar Feb 08, 2011 12:41 am

offf Marie mai bine nu-l vedeam...Nu-mi vine sa cred , e perfect pana la ultimul detaliu Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 870859
paul_A
paul_A
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Varsta : 38
Joburi/Distractii : mamy - full time

Sus In jos

Mesaj Scris de Raluca30 Mar Feb 08, 2011 1:03 am

esti o adevarata artista Maria Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 748640
Raluca30
Raluca30
Mamica de cariera
Mamica de cariera

Varsta : 40
Joburi/Distractii : ador plimbarile

Sus In jos

Mesaj Scris de mofturaki Mar Feb 08, 2011 1:13 am

aoleu... ce e cu tortul ala? arata groaznic!!!... de bine!!! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 199844

si cica sa mai slabim.. cum sa slabim cand Maria vine cu cate un tort din asta bengos?!.. :hug:
mofturaki
mofturaki
Mamica sexy
Mamica sexy

Varsta : 49
Joburi/Distractii : www.isc.ro http://my.oriflame.ro/310365

Sus In jos

Mesaj Scris de mona_mami Mar Feb 08, 2011 1:39 am

Maria a scris:eu rezolv si o aduc inapoi Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 199844
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 Sdc19558
Maria, vrei sa stii ceva!? Si nu numai tu, si fetele cochete! Cand inot (ca sa slabesc, cica Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 355692 ) am in fata mea o tava mare de piza a la cochete (Adriana si Florina, in special), gogosi si placintele a la Sandy ... si torturile tale !!!! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 955206 Dar cu tortul asta ... ma scufund! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 16974
Cum l-ati putut manca ... nici nu vreau sa-mi inaginez ce e in interior! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 740747
La multi ani micutei! Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 201371 Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 90262
Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 625293
mona_mami
mona_mami
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Maria Mar Feb 08, 2011 2:41 am

multumesc Mona Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 869129
imi pare rau ca nu am facut poza si la sectiune din tort,era cu crema de ciocolata si bine insiropat cu rom si esenta de migdale...
fetita de cand am ajuns cu el nu si-a mai luat ochii de la el,era fascinata de cat de colorat era Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 869129
mersi mult fetelor,dar sincer mi-am iesit din mana cum se zice,intr-un timp faceam mai multe torturi si imi ieseau mai bine,dar mi-am dat silinta Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 869129
Maria
Maria
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mar Feb 08, 2011 5:54 am

super, impecabil arata, cum sa-ti iesi din mana>? arata f bine, cred ca a fost delicios! ce as manca si eu o bucatica..mica, mica Delicatese mamici cochete!!!!! - retete si poze - Pagina 38 809580
elena
elena
Mamica cocheta
Mamica cocheta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 38 din 42 Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum